2 Octombrie 2014 publicat în Lifestyle 194 share-uri

Jim Carrey ne invata cum sa ne urmam visurile si cum sa cerem universului ceea ce ne dorim cu adevarat in viata. Cuvintele lui Jim Carrey sunt puternice, inspirandu-ne mintea si inima pentru a ne schimba vietile in mai bine.

Multi dintre noi isi aleg drumul din frica deghizata drept practicalitate. Ceea ce ne dorim cu adevarat pare imposibil de atins si ridicol ca sa speri la el asa ca nu indraznim niciodata sa il cerem universul.

Indraznesc sa spun ca ii poti cere universului acest lucru.

Viata nu ti se intampla, se intampla pentru tine. Si, din punctul meu de vedere, este doar despre a lasa universul sa stie ce vrei si sa lucrezi inspre a atinge acest lucru, in timp ce renunti la CUM va urma sa se intample.

De ce sa nu-ti incerci sansele crezand in ceva? De ce sa nu-ti incerci norocul si cu credinta? Nu religia, ci credinta. Nu speranta, ci credinta. Nu cred in speranta. Speranta este un cersetor. Speranta trece prin foc si credinta sare peste.

Esti pregatit si capabil sa faci lucruri frumoase in lumea aceasta si, in timp ce deschisi usile acestea astazi, vei avea doar doua optiuni: dragostea sau teama. Alege dragostea si nu lasa niciodata teama sa te intoarca impotriva inimii tale pline de neastampar."

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

 

Autor speech: Jim Carrey

Foto homepage: Univers, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri