2 Octombrie 2014 publicat în Lifestyle 194 share-uri

Jim Carrey ne invata cum sa ne urmam visurile si cum sa cerem universului ceea ce ne dorim cu adevarat in viata. Cuvintele lui Jim Carrey sunt puternice, inspirandu-ne mintea si inima pentru a ne schimba vietile in mai bine.

Discursul tinut de Jim Carrey in cadrul Universitatii Maharishi de Management (Fairfield, Iowa) a facut inconjurul internetului. Cuvintele lui Jim Carrey sunt cu adevarat inspirationale si motivationale, invatandu-ne cum sa indraznim sa ii cerem universului ceea ce ne dorim in viata si cum sa ne gasim fericirea si implinirea. Clipul de mai jos are ca punct de plecare fragmente si citate din discursul memorabil al actorului. Discursul integral il puteti citi/ asculta AICI: www.mum.edu

Jim Carrey: Secretul vietii (citate dintr-un discurs inspirational exceptional)

"Am spus adesea ca imi doresc ca oamenii sa poata sa isi realizeze toate visurile, imi doresc sa fie bogati, sa fie faimosi ca sa poate vedea ca nu acolo isi vor gasi sensul impliniri. Ca multi dintre voi, eram preocupat sa ma duc in lume si sa fac ceva mai mare, mai maret decat mine. Pana cand cineva mai inteligent decat mine m-a facut sa realizez ca nu este nimic mai mare decat mine insumi.. Sufletul meu nu este inclus in limitele trupului meu, trupul meu este inclus in nemarginirea sufletului meu.

Din experienta, pot sa va spun ca efectul pe care il aveti asupra celorlalti este cea mai valoroasa moneda care exista.

Tot ce castigi in viata se degradeaza si se destrama si tot ceea ce va ramane din tine este ceea ce este in inima ta.

Nu suntem avatarii pe care ii cream, nu suntem imaginea starurilor de film, suntem lumina care straluceste si razbate dincolo de ele. Toate celelalte sunt doar fum in oglinda. Ne ametesc, insa nu ne conving cu adevarat.

Ochii nostri nu sunt doar privitori, sunt si proiectori care difuzeaza o a doua poveste peste cadrul pe care il vedem tot timpul in fata noastra. Teama scrie scenariul.

Acum teama o sa fie un jucator (actor) in viata noastra, insa tu ajungi sa decizi cat de mult. Poti sa iti petreci intreaga viata imaginandu-ti fantome, facandu-ti griji in privinta traiectoriei viitorului. Insa tot ceea ce o sa existe intotdeauna este ceea ce se intampla acum si deciziile pe care le facem in acest moment, care se bazeaza fie pe dragoste, fie pe teama.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri