17 Ianuarie 2014 publicat în Lifestyle 235 share-uri

Dezvolta-ti inteligenta emotionala si capacitatea de a face fata problemelor din viata ta! Siguranta de sine se invata. "Capul sus, vei vedea cum toata lumea din jurul tau se schimba", i-a spus un profesor de tango elevului sau… Fii mai puternic/a emotional si psihic!

13. Oamenii siguri de ei nu sunt nerabdatori

Rabdarea nu este o doar o virtute, este una dintre cele mai importante. Multi oameni nu au esecuri pentru ca nu ar fi destul de buni, sau incapabili sa castige, ci pentru ca sunt nerabdatori si renunta, inainte de vreme.

14. Oamenii siguri de ei nu se simt dezamagiti sau tradati de viata

Pentru ca nu detinem de fapt nimic. Ne-am nascut, restul depinde de fiecare. Viata nu ne datoreaza nimic. Nici ceilalti oameni nu ne datoreaza noua nimi. Daca ne dorim ceva de la viata, nu trebuie decat sa ne dam libertatea de a obtine acel ceva.

15. Oamenii puternici emotional incearca sa nu isi repete greselile

Sa gresesti este omeneste… sa nu iti intelegi greselile si sa evoluezi… poate fi o problema in viata noastra.

16. Oamenii puternici emotional nu se abandoneaza fricilor lor

Viata se deschide in moduri neasteptate, atunci cand ne invingem frica de a incerca ceva nou. Frica de nou inseamna frica de a trai…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

17. Oamenii puternici nu actioneaza necalculat

Daca ai timp sa ponderezi asupra unei situatii, este mai bine sa actioneze cu luciditate, decat in baza primelor impulsuri.

18. Oamenii puternici emotional nu refuza ajutorul primit de la altii

Pentru ca in viata reala nu este nimeni Superman si nu le poate face pe toate. Daca altii isi ofera sprijinul, lasa-I sa te ajute. Aceasta este de asemenea, o abilitate sociala. Asculta ideile celorlalti si vezi cum procedeaza ei. Vei invata ceva nou, imparte abilitatile tale cu ceilalti de asemenea.

19. Oamenii puternici nu renunta

Renuntarea este una dintre cele mai mari slabiciuni ale umanitatii. Oamenii siguri de ei nu renunta niciodata si se concentreaza foarte mult asupra lucrurilor care le sunt foarte importante. Daca ceva este important pentru tine, urmeaza-ti visul… pana la indeplinire! Fara nicio exceptie.

Leagăn pentru toată copilăria MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Dupa o idee originala de https://elitedaily.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri