20 Ianuarie 2014 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Omul intelept spune… voi decideti daca ii urmati sau nu sfaturile. Descopera care sunt cele 10 reguli pentru a trai ale omului intelept si lucrurile pe care le invatam de la acesta.

Aceste reguli ale omului intelept circula sub diverse forme si variante in lumea internetului, insa le-am gasit initial pe www.kimsookarate.com. Iata prin urmare care sunt cele 10 reguli de viata ale omului intelept si lucrurile pe care le invatam de la acesta:

Omul intelept spune…

1. Intelege ca trupul tau nu va fi niciodata liber de boala. Daca nu experimentezi boala, ai cadea in tentatia infatuarii si in consecinta te vei purta imoral.

De aceea, omul intelept spune ca ar trebui sa te gandesti la boala ca la un medicament bun de la care ai ce invata

2. Nu te astepta la o viata lipsita de greutati. Fara experienta acestor greutati, vei deveni arogant, laudaros si vei crede ca totul ti se cuvine de la sine.

De aceea, omul intelept spune ca din obstacolele vietii sa castigi intelepciune…

3. Nu te astepta sa inveti sa te autodisciplinezi fara sa intampini si greutati. Fara greutati, procesul tau de invatare ar fi intotdeauna incomplet.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

De aceea, omul intelept spune sa te gandesti la obstacole ca facand parte in mod firesc din intamplarile tale zilnice…

4. Intotdeauna vor exista oameni care nu vor coopera cu planurile tale. Daca nu ar exista acestia, nu ar exista nici oamenii de la care ai putea sa inveti.

De aceea, omul intelept spune sa te imprietenesti cu cei care nu vor fi intotdeauna pe aceeasi lungime de unda cu planurile tale astfel incat sa ai de la cine sa inveti…

5. Nu te astepta ca planurile tale sa fie implinite usor. Daca vor fi implinite usor, vei fi inclinat catre trufie.

De aceea, omul intelept spune sa te bucuri ca ai depasit obstacolele si sa le percepi drept experiente din care ai putut sa extragi invataturi…

6. Nu te imprieteni cu cineva doar pentru a-ti urmari propriul interes. Fa acest lucru si nu vei face nimic altceva decat sa te ranesti singur.

De aceea, omul intelept spune sa cauti prieteni care, chiar daca nu vor fi intotdeauna de acord cu tine, te vor invata lucruri si astfel vei deveni mai intelept…


Foto int: Intelepciune, natura via Shutterstock

Foto homepage: drum, viata via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri