De ce cred eu ca o femeie simte o atractie deosebita fata de un barbat mai varsta? Tinand in brate o femeie mai tanara decat mine, am simtit o nevoie acuta de a o strange si mai puternic in brate.

Sunt atatea cupluri in jurul meu care imi confirma ca diferenta de varsta dintre un barbat si o femeie nu inseamna si diferenta de iubire si la fel de multe -exact contrariul. Suspinand si oftand, femeile ar spune ca “dragostea nu are varsta”, barbatii ar ridica nepasatori din umeri, ca na... doar asa este viata... plina de imprevizibil, iar binecunoscutele vedete autohtone ar incerca sa ne convinga ca in dragoste, in bani si in razboi totul este posibil.

Nu in ultimul rand, studiile oamenilor de stiinta ne lamuresc si in privinta diferentei de varsta: barbatii prefera femeile mai tinere decat ei pentru a-si revigora functia reproductiva, in timp ce femeile se simt atrase de barbatii mai in varsta pentru ca acestia le ofera siguranta si protectie.

Eu, un barbat inca tanar, probabil ca si imatur, m-am indragostit profund si superficial de nenumarate ori de femei cu cativa ani mai in varsta decat mine. Am gasit dintotdeauna ca femeile mai mari decat mine sunt irezistibile. Mai interesante, mai sigure pe ele, cu o experienta sexuala si de viata deloc de ignorat, mult mai pasionale decat ar putea fi vreodata zburdalnicele pustoaicele de astazi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Femeile din România nu au timp pentru ele. Grija și timpul sunt întotdeauna îndreptate către familie, copii, părinți, dar niciodată către nevoile lor.

Si cu toate acestea... rezervate. Fara conceptii de genul tot ce zboara se mananca. Cu demnitate. Daca le parasesti, nu fac taraboi. Nu isi striga suferinta in urechile celor amatori sa o auda. Isi strang bagajele in liniste si pleaca la fel de tacut cum au si venit. Daca te parasesc, iarasi stiu cum sa o faca. Fara sa se razgandeasca. Cu hotarare. Fara sa-si ceara infinita iertare. Fara sa se uite pentru prea mult timp in urma lor. Cu maturitate!

Am observat ca dintre toate femeile care m-au iubit sau le-am iubit vreodata, cele mai tinere cu mult decat mine m-au iubit si cel mai sincer. M-au iubit intens, cu tandrete, cu seriozitate. Au gasit ca sunt responsabil, persoana integra si interesanta, ca subiectele de conversatie dintre noi rareori se epuizeaza, ca sexul cu o persoana mai in varsta este lipsit de inhibitii, dar bogat in tandrete si experimente indraznete, ca pot invata enorm de multe lucruri de la mine... Alaturi de mine, mi-au spus, si-au descoperit puterea, sexualitatea si feminitatea lor si au invatat sa aiba incredere in ea si in instinctele lor.

Vrei să petreci Paștele în Grecia? Iată cele mai bune oferte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

De ce cred eu ca o femeie simte o atractie deosebita fata de un barbat mai varsta? Tinand in brate o femeie mai tanara decat mine, am simtit o nevoie acuta de a o strange si mai puternic in brate. Mi-am dorit, fara sa-mi dau seama, sa-i spun cuvinte frumoase pentru ca imi dadeam seama ca simte nevoia sa le auda. Mi-am dorit sa o ating diferit, mai tandru. Am vrut sa-i provoc senzatii fizice, mai salbatice, pentru ca stiam ca nu i le-a mai oferit nimeni. Instictiv, am vrut sa o protejez, sa-i creez siguranta si confort alaturi de mine. Mai intai si la inceputul relatiei, strict in plan psihic. Mai tarziu, tineam in mod deosebit sa nu-i lipseasca nimic nici din punct de vedere financiar.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri