buna fetelor,in urma cu o luna ampierdut o sarcina,am fost la medic,mi-am facut o serie de analize si au iesit bine.nu am nimic,asa a fost sa fie.intrebarea mea este:daca raman acum insarcinata exista anumite riscuri sa pierd din nou sarcina? | ||
rozalica Postat pe 24 Ianuarie 2009 09:12 | ||
---|---|---|
Imi pare sincer rau pt tine, nu ai cerut sa faci biopsia micutului? poate aveai mai multe raspunsuri de acolo. Am si eu o prietena in aceeasi situatie, numai ca ea de un an si ceva nu a mai ramas, si ii pare rau ca nu a facut si biopsia | ||
amkbl Postat pe 24 Ianuarie 2009 09:30 | ||
nu am cerut sa se faca biopsia,oricum era prea mic,aveam 6sapt.ma gand sa nu fi ramas iar insarcinata,a trecut o luna de cand am pierdut sarcina si nu mi-a venit.acum o saptamana am avut contact sexual fara sa ma protejez.oare e posibil?exista riscuri?am auzit k dupa un avort ramai foarte repede gravida,dar mi-e frica,nu vreau sa mai trec prin ce am trecut............ ![]() | ||
rozalica Postat pe 24 Ianuarie 2009 11:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Leacuri babesti sau nu pentru copii | 77 | De la: bau 5 Noiembrie 2016 08:17 |
Hello! | 1 | De la: novacoviciestera 15 Octombrie 2009 14:30 |
Bebe care sughitza | 3 | De la: anaROBERT 3 Februarie 2010 23:46 |
abandon scolar | 14 | De la: cory_emy 6 Iunie 2011 15:49 |
Lumina naturala in camera copilului | 6 | De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:52 |
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră