Un Mos Craciun special pentru copilul tau!

Decembrie este, probabil, cea mai asteptatŃ ║i mai indrŃgitŃ lunŃ a anului.

In pa║i de dans, la ţnceput de decembrie, fulgii de nea , ne vor indemna spre visare ║i spre dorin■a de a le oferi celor dragi tot ce este mai bun.

De aceea, noi va recomandŃm sŃ le oferiti cel mai placut cadou pregatit de Trupa Caramel ţn cadrul programului lor pentru petreceri de CrŃciun.

Oferta noastra este:


1)Pachet Mos Craciun:

In cazul ţn care solicita■i doar un Mo║ CrŃciun ,doar pentru o orŃ, tariful este de 200 RON +TVA


2)Oferta speciala pentru gradinite:

Acesta are o durata de 1 h si divertismentul este oferit de 2 personaje ale Trupei Caramel( la alegere Mo║ CrŃciun, CrŃciuni■Ń, Om de ZŃpadŃ, Prin■esŃ, Clown).
Petrecerea incepe , binenteles, cu anuntul sosirii lui Mos Craciun, iar pana in momentul aparitiei lui, copiii pot organiza o mica petrecere in asteptarea Mosului, ajutati de un personaj al Trupei Caramel.
Cand petrcerea este in toi, mult asteptatul Mos Craciun isi va face aparitia, avand sacul plic cu cadouri pentru copii.Dupa ce Mos Craciun va fi convins ca toti copii si-au invatat poeziile , isi va lua ramas bun cu promisiunea ca va venii si la anul daca acestia vor fi cuminti.
Tarif oferta speciala pentru gradinite: 350 RON+TVA


3)Pachet standard pentru Craciun:

Pachetul standard are o durata de 1, 5 h si divertisment este oferit de cŃtre trei personaje din Trupa Caramel( la alegere Mo║ CrŃciun, CrŃciuni■Ń, Om de ZŃpadŃ, Prin■esŃ, Clown)
Pachetul include un program de divertisment,complex format din jocuri ║i concursuri gÔndite special ţn func■ie de vÔrsta ║i numŃrul copiilor, numeroase baloane modelate, picturŃ pe fa■Ń cu produse speciale pentru piele, tatuaje cu sclipici ţn diferite forme ║i culori ║i nu in ultimul rÔnd baloane de sŃpun

Suplimentarea pachetului standard pentru fiecare orŃ/per animatorůůůůů150RON

Tarif pachet Standard: 700 RON +TVA

Datorita faptului cŃ perioada SŃrbŃtorilor de CrŃciun este relativ scurtŃ , iar solicitŃrile sunt foarte multe, pentru a programa un eveniment ţn aceastŃ perioadŃ vŃ rugŃm sŃ ne conacta■i ţn timp util.

Asteptam sa ne contactati la E-mail:partycaramel@yahoo.com

www.trupacaramel.ro


ninuta_kidz
Postat pe 5 Noiembrie 2008 12:24
La Ploiesti Mos Craciun gasesti si la Fun4Kids - care mai are si un un super club care organizeaza petreceri pentru copii in Ploiesti -pe Cantacuzino 83C, la Pisica Alba. Ii puteti gasi la 0724127419 sau www.fun4kids.ro. Este foarte frumos, curat au si spatiu special pentru parinti si curte mare, iar petrecerile aici sunt ff reusite.

Daca vrei sa faci petrecerea acasa, vin si la tine acasa fara nicio probelma. Pentru 300 lei ai doi animatori care organizeza diverse jocuri, fac modelaj baloane si face-painting la tine acasa!

Gabi
Gabitza27
Postat pe 18 Noiembrie 2008 23:30
Buna , am gasit acest post, dupa un search pe google dupa Caramel.Nu stiam de acest forum.
Am vazut postul lor.
Eu colaborez de vreo trei ani cu ei.I-am avut invitati si la aniversarile lui Vlad si ale Ioanei si la petrecerea de Craciun de la gradi la amandoi copilasii , dar si acasa la noi la impodobirea bradutului si impartirea cadourilor.

Ii recomand cu cea mai mare caldura.Sunt fantastici.Printelesele realizeaza un face-painting deosebit, nu ceea ce vezi peste tot, la orice loc de joaca sau in orice parc.Eu sunt fana face-paintigului realizat de ele, modelele sunt superbe, culorile sunt de calitate, nu 10 floricele si 2 ramurele facute de altii.Iar de Caramel ce pot sa spun, cei ce il cunosc stiu despre ce vorbesc...Este un om deosebit, un profesionist , o persoana care pune sufletul pe primul loc, nu comercialul....

Ce pot sa spun, eu deja mi-am "comandat " petrecerile!
Si dragul meu Mos Craciun , te astept si anul acesta!
lamaita
Postat pe 23 Noiembrie 2008 18:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cu fetita despre sex 29 De la: elebi 1 Ianuarie 2010 15:40
as vrea sa deschid o cresa 15 De la: office_salinasusesi_ro 12 Aprilie 2010 23:47
povestiri si fabule 47 De la: office_salinasusesi_ro 21 Aprilie 2010 09:20
Pentru toti copii inventivi, un concurs de zile mari 1 De la: ileana_ileana009 18 Noiembrie 2009 16:00
foloseste cineva zymaflour? 9 De la: nycollette_2007 6 Aprilie 2010 12:28
Setari Cookie-uri