imbunatatirea sistemului imunitar al bebelusilor

stiti vreo metoda naturala de imbunatatire a isistemului imunitar albebelusilor (ceaiuri, preparate din plante etc)
s_simmona
Postat pe 12 Februarie 2008 15:57
Imunobaby cura de 6 sapt 3ml de 2 ori pe zi.Si fetita mea era mai mereu racita cu rosu in gat si muci dar de cand ii dau e ok.L-am luat lla recomandarea medicului si e numai pe baza de plante deci dac nu ajuta nici nu ii face rau
marmotzyk
Postat pe 12 Februarie 2008 16:45
de la ce varsta i-ai dat imunobaby?
dana_s_kidz
Postat pe 14 Februarie 2008 08:33
Buna .
Copilul meu a mers la Cresa de la 1 an si 8 luni. Racea in fiecare saptamana. Eram disperata.Timp de 7 luni a racit. I-am dat mai multe pentru imunizare. Singurul care si-a facut efectul (nu a mai facut bronsita sau bronsiolita de cativa ani) a fost Ribomunyl. Cand am intrebat-o pe dr daca pot sa ii administrez, mi-a spus ca aceste imunostimulatoare trebuie incercate toate. Un organism reactioneaza la un imunostimulator, alt org la altul. In speranta ca am reusit sa te ajut, iti urez sanatate tie si bb. Te astept cu vesti.
danciulescudiana
Postat pe 14 Februarie 2008 08:36
am si eu o parere care nu stiu daca este valabila pentru toti copii ,dar pot sa spun ca ceaiul de catina cu miere de albine ia intarit sistemul imunitar la bebe al meu,cel putin nu mai raceste asa de des si are pofta de mancare
chirila_l
Postat pe 14 Februarie 2008 08:43
eu ii dau bebitei mele de 1 an si 8 luni Septilin-sirop 1 lingurita de 2 ori pe zi la recomandarea mai multor medici (mentionez ca inainte de a-i da am fost internata in spital cu ea si i-am terorizat pe toti medicii referitor la imunizare si toti mi-au recomandat acest sirop care e tot pe baza de plante)
Mi-au zis sa il dau si 5-6 luni de zile.
mela_kidz
Postat pe 14 Februarie 2008 09:23

Buna

Am folosit si eu ribomunyl pentru fetita mea si timp de un an de zile nu am mai avut nici o problema dar dupa aceea au revenit problemele.
Am incercat si cu septilin si s-a intamplat acelasi lucru.
Daca stie cineva alta metoda care sa dea rezultate de mai lunga durata astept sa-mi scrie.
danasinteoan
Postat pe 14 Februarie 2008 10:37
fetita mea se inbolnaveste foarte usor nu trece vreo boala sa nu o captam acum doar ce am iesit din spital diacnosticul a fost bronhopneumonie cu componenta miocardica, ma speriat cel mai mult cordul marit cine imi poate raspunde cauza acestei probleme si cit de grav e?
ilca_andra
Postat pe 24 Martie 2008 09:50
am avut si eu niste probleme cu bebe (ii iesisera globulele albe scazute la hemoleucograma, dar speram sa fie ceva tranzitoriu) si medicul pediatru specialist in hemato-oncologie a spus ca din pacate nu poate sa-i dea nimic pentru stimularea imunitatii nici luivac, nici bronhovaxom, nici ribomunil nici lantigen B, pentra ca are sub un an. SUB 1 AN NU SE DA NIMIC DE STIMULARE A IMUNITATII.
byzu_68
Postat pe 24 Martie 2008 12:08
pt ilca_andra intr-o bronhopneumonie grava partea dreapta a inimii cea care pompeaza sange la plamani este mai solicitata si se pooate dilata. trece odata cu vindecarea bronhopneumoniei. daca persista inseamna ca nu aceasta a fost cauza si ar trebui facuta o ecocardiografie
byzu_68
Postat pe 24 Martie 2008 12:12
fetita are virsta de 2 ani si jumatate diacnosticul l-am primit in urma cu 2 saptamanii cind am ajuns la spital dupa un tratamant de o saptamina la inceput antibiotic sirop si apoi intravenos ampicilina cu gentamicina,dar fara succes pentru ca am ajuns la spital la reanimare si am stat 4 zile pe perfuzi si la monitor nu doresc nimanui sa traca prin ce am trecut eu.acum fetita se simte bine e vesela a inceput sa si manince si avem o programare pe 7 mai la echocardiografie.dar totusi as dori sa ma trezesc din acest cosmar si sa cred ca nu este adevarat.imi este frica sa ma gindesc ce rezultat va iesi pe 7 mai.
ilca_andra
Postat pe 24 Martie 2008 22:12
buna! mihnea are acum 7 luni si 1/2. medicul de familie mi-a recomandat sa-i dau echinacin sirop pentru imunitate. in prospect scrie ca nu se administreaza copiilor sub 4 ani. voi ati administrat acest sirop bebelusilor?
felideni
Postat pe 12 Septembrie 2008 14:16
nu, si nici nu+i bine de dat "stimulente de imunitate" la varsta asta. un copil poate sa faca si 6 infectii respiratii superioare pe an daca sta acasa si 8 pe an daca merge la cresa si e normal.
deci felideni, NU!
a1_23
Postat pe 14 Octombrie 2008 00:31
Buna,
Bebele meu are 1 an si 5 luni si in toamna trecuta, adica cand avea 6 luni i-am dat oscilococcinum o data pe sapt o fiola si a trecut f. bine iarna si epidemiile care au fost
Din octombrie am inceput sa-i dau bronhovaxon, fiindca la copilul mijlociu care are 9 ani si probleme de sanatate cu alergii si astm, si-a facut in mod minunat efectul;prin urmare acum le dau la amandoi bronhovaxon, bineinteles cu recomandarea medicului; se pare ca deocamdata bronhovaxonul e cel mai eficient, (din spusele medicilor)
Pupici si sanatate, sa treceti perioada virusilor cu bine.
Nelafilip
Postat pe 17 Noiembrie 2008 17:16
BUNA. SI FETITA MEA 2ANI SI 5 LUNI A RACIT ANUL TRECUT ,A FACUT PNEUMONIE ,AM STAT DE CATEVA ORI LA SPITAL,DAR MULTUMESC LUI DUMNEZEU CACI AM NIMERIT PESTE O DOCTORITA DE MILIOANE FOARTE BUNA.SI ANUL TRECUT I-AM DAT BRONCHO-VAXON SI ISOPRINOSIN.PT CA IN VARA MAI RACISE DOAMNA DOCTOR NE-A MAI DAT SA O PREGATIM PT IARNA ASTA.ACUM IN TOAMNA I-AM DAT LANTINGEN PLUS ISOPRINOSIN SI VACCIN ANTIPNEUMOCOCIC SI SEPTILIN.ACUM E OK. DAR IMEDIAT CUM SIMT CA HARCAIE SAU CEVA ACTIONEZ, SI ASTFEL BOALA NU MAI INAINTEAZA.
unguremiha
Postat pe 4 Decembrie 2008 13:38
mamic cel mai bun imunostimulator este sportul mai ales inotul1 asta a incercat si mama mea pe mine si inca acum 20 de ani1 s-a plimbat cu mine pe la bucuresti pe la toti doctorii ca raceam mereu si mai aveam si rahitism si nimeni nu stia ce sa-mi faca asta pana cand un medic specialist elvetian i-a recomandat sa ma dea la inot! la 7 ani m-am apucat de inot peentru stimularea imunitatii si dupa un an am inceput sa fac perfirmanta. incepan de la 7 ani nu am mai racit niciodata nu am facut nici macar banalul rosu in gat1 eu sun mamica unui baietel de 3 luni si de la un an vreau sa-l duc la inot!
pritenul meu cel mai bun a scapt de crizele de astm tot prin mult mult sport, adica inot1
pana la varsta de 14 ani, spunea acel medic din elveti, sportul este la fel de important ca si scoala ca si o alimentatie corecta1
shoareku
Postat pe 10 Decembrie 2008 15:49
Va salut ,mamici si copii!Si eu am avut probleme anul trecut cu Denisa care avea 1 an si jumatate si mergea la cresa si facea rosu in gat din 2 in 2 saptamani din oct. pana in apr.desi ii dadusem bronhovaxom.Cel mai bun remediu pt.noi a fost MAREA.Am fost la mare 10 zile si pana sapt.trecuta n-am luat deloc antibiotic si acum s-a intamplat pt.ca un copil de la gradi a avut streptococ.O sa fie bine pt.copil si distractiv,eventual relaxant pentru voi.
Multa sanatate si numai bine,
Felicia si Denisa
feliciaraduca
Postat pe 13 Decembrie 2008 20:38
baby`s jarro-dophilus este un tratament homeopat pentru copii pana la 4 ani inclusiv bebelusi
krys_flo
Postat pe 16 Decembrie 2008 21:42
cel mai bun produs existent pe piata la momentul asta se numeste FACTOR DE TRANSFER...100% natural,este extras din colostru bovin si din galbenus de ou de gaina...sunt 2 variante,una ce imbunatateste functionarea sistemului imunitar cu 283% ce contine numai FACTORI DE TRANSFER(mici molecule descoperite in colostru si in galbenusul de ou ce poarta informatia sistemului imunitar al mamei catre nounascut) si al doi-lea produs ce se numeste FACTOR DE TRANSFER PLUS ce imbunatateste functionarea sistemului imunitar cu 437% demonstrat clinic de catre academia rusa de stiinte medicale in 2004
mai multe detalii gasiti pe google sau pe yuotube...sau le pot furniza eu la cerere pe mail...
silviu_m74
Postat pe 18 Ianuarie 2009 21:59
silviu_m74 de la ce varsta poti administra acest produs?
SEBY1YEAR
Postat pe 4 Aprilie 2009 12:56
pentru copii sub 3 ani este indicat TRANSFER FACTOR TRIFACTOR ce are in compozitie numai acele molecule ce sunt purtatoare de informatie imuna extrase din colostru si din galbenusul oualelor de gaina...se poate administra inca din primele ore de viata ale copilului. Aceste molecule purtatoare de informatie imuna le administreaza orice mama nounascutului prin intermediul colostrului(primul lapte ce al da orice mama nounascutului in primele 48 ore) sau in cazul pasarilor prin intermediul galbenusului oualelor si prin care alaturi de nutrienti importanti pentru nounascut,i se transfera si informatie imunitara de la sistemul imunitar al mamie catre cel al nounascutului,pentru a se putea proteja de atacatorii din mediul extern(bacterii,virusuri,ciuperci parazite). Acest produs are capacitatea de a stimula sistemul imunitar cu pana la 283% !!!.de la varsta de 3 ani se poate administra TRANSFER FACTOR PLUS, ce are in componenta pe langa factorii de transfer din colostru(15%) si din galbenusul oualelor de gaina(6%) si niste extracte din diverse plante sau ciuperci care sunt cunoscute in medicina naturista de mii de ani ca fiind excelente remedii pentru foarte multe boli si afectiuni. Aceste plante sunt: gelatina de origine vegetala 16%,agaricus blazeii 2%,cordyceps sinensis 5%,extract de aloe vera 2%,extract din frunze de maslin 2%,IP 6(inositol hexaphosphate) un extract din cereale 21%,extract din ciupercile shiitake si maitake 1%,extract din coaja de lamaie 1%,extract din soia 17%,beta glucan 2% si D-beta glucan 4% (cumpusi polizaharidici) extrasi din cereale si zinc 4%(3 mg, 20% din doza zilnica recomandata) si poate stimula activitatea sistemului imunitar cu pana la 437% !!!
silviu_m74
Postat pe 4 Mai 2009 22:24
Buna. si aceste siropuri pentru cresterea imunitatii nu se dau o luna, doua si gata, trebuiesc date in fiecare an incepand cu luna septembrie. baietelul meu a luat septilin un an intreg, zi de zi, din aprilie pana in aprilie, apoi urmatorii 2 ani din septembrie pana in aprilie, asta la recomandarea medicului si acum avem un an de cand nu am luat nimik, dar in toti aceti ani, nu am mai racit NICIODATA. anul acesta incepand cu luna septembrie vom relua. am uitat sa mentionez ca innainte terminam cu rosu in gat, terminam un antibiotic, dar incepeam altul. De 4 ani nu mai stim ce e ala.
Sanatate multa
pambogdan
Postat pe 6 August 2009 17:13
buna mamicilor
acest proddus "TRANSFER FACTOR TRIFACTOR" il gasesc la orice farmacie? pot sa il administrez fetitei mele de 2 anisori, fara sa consult medicul pediatru? mentionez ca si fetita mea, face destul de des rosu in gat, cu febra - nu foarte mare- care ne trece cu antibiotic!
Ilenus
Postat pe 14 August 2009 13:08
buna,acest TRANSFER FACTOR nu il gasesti la farmacie,dar te putem ajuta noi cu informatii si modalitatea d procurare...trebuie cerut in depozitul 4 Life Research de catre o persoana care este distribuitor autorizat....
Sigur te va scapa de problemele ce le ai cu rosul din gatul fetitei tale !!!

01.Ce sunt Transfer Factor?

Transfer Factor sunt molecule mesageri ce transport informaia imunologic n interiorul sistemului imunitar al unui individ. Natura foloseste Transfer Factor pentru transportul de informaii imunologice de la un individ la altul(acesta,de fapt, e motivul pentru care a fost dat aceast denumire,sau mai exact pentru c aceste molecole pot fi transferate de la o persoan la alta).

2. Cum au fost descoperiti Transfer Factor ?

n 1949, Dr.H. Sherwood Lawrence lucra la problema spinoas ale acelei perioade si anume tubercoloza. A
ncercat s descopere dac sunt componeni ai sngelui ce ar putea avea ceva sensibil la tuberculoz de la un
donator contagiat si vindecat, ctre un receptor neatent.
A descoperit folosirea transfuziei de snge, dar doar la indivizi compatibili cu acelasi tip de snge. Lawrence,
mai nti gseste si apoi separ celulele imunitare sanguine- linfocitele ( globulele albe)- de restul sngelui.
Ca apoi s deschid linfocitele si s separe coninutul globulelor n fractiuni de diverse màrimi.Ceea ce descoperà
e cà fractiuni de mici dimensioni sunt capabili de a transferi sensibilitatea tuberculozei la un receptor neatent. De
aceea Dr. Lawrence a numit-o Factor de Transfer.

3. Sngele este unica form a Transfer Factor ?

La nceput asa se credea. S-a mers pe aceast idee pn la jumtatea anilor 80, cnd cercettorii au dezvoltat
ipoteza c Transfer Factor puteau fi prezeni chiar si n colostru. Imediat ce aceast descoperire a fost confirmat
sttinific, n 1989 a fost brevetat. Colostrula, asadar este cel mai eficace mijloc al Transfer Factor.

4.Ce este colostrul?

Este primul lapte pe care o mam l produce imediat dup nastere. O persoan ar trebui s consume circa 45
gr. De colostru pentru a activa Transfer Factor , cantitatea zilnic coninut n 3 capsule al produsului Transfer
Factor 4 Life.

5. Cum se obine Transfer Factor ?

Transfer Factor sunt mici componente ce se gsesc n colostru,care este primul lapte matern consumat de noul
nscut. Datorit unui proces special de extracie, ce se gseste n licena companiei 4Life, suntem azi n gradul de
a extrage moleculele foarte puternice ale Transfer Factor de la primul lapte de vac, dezhidratat si ncapsulat
pentru uzul uman. Procesul de extracie si brevetele obinute de 4Life sunt de o importana fundamental si
dovedeste unicitatea produselor 4Life n comparaie cu alte produse de pe pia.
Transfer Factor obinui cu acest proces sunt extrasi, purificai ce conin molecule ai Transfer Factor .

6. Cum functioneaz Transfer Factor ?

Transfer Factor transfer toate informaiile imunitare ale memoriei sistemului imunitar, de la mam la noul nscut prin intermediul colostrului. Mama transmite asadar noului nscut informaiile imunitare fundamentale ce consfineste combaterea eficace a infeciilor si bolilor. Acesti importani ageni imunitari au fost identificai si numii Transfer Factor.
Pentru a menine organismul mereu sntos, sistemul imunitar trebuie s ndeplineasc trei funciuni
fundamentale de fiecare dat cnd vine n contact cu un agent patogen:
- tebuie s recunoasc acel agent patogen ca o ameninare pentru organism;
- trebuie atacat si distrus acea ameninare;
- trebuie s-si aminteasc de acel agent patogen pentru a se elibera rapid n cazul n care
ar putea fi din nou atacat.
ntr-un mod simplu, putem s spunem c Transfer Factor ntresc sistemul imunitar.

Factorii de Transfer reprezint un sistem complex ce conine trei funcii distincte: acela de INDUCTOR,
ANTIGEN SPECIFIC si DE SUPRIMARE.
Avnd n vedere c sistemul nostru imunitar combate rzboaie microbiologice n favoarea noastr, va fi utilizat o analogie pentru a explica mai bine aceste trei funciuni.
Funcia de INDUCTOR este precum un sergent ce practic un antrenament al trupei si cere soldailor s se menin ntr-o form bun, ns fr a le spune c trebuie s atace; funcia de ANTIGEN SPECIFIC este ca o arhiv de fotografii ai criminalilor cutai, n interiorul creia se pot identifica caracteristicile acestor criminali; dac ar fi ai microbilor, acesti identificatori specifici ar fi amprentele noastre digitale sau fotografice, etc. n acest mod se creaz un ntreg complet de Factori de Transfer mpotriva oricrui tip specific de agent patogen. n sfrsit funcia DE SUPRIMARE se poate paragona politicienilor care declar nceputul si sfrsitul rzboiului si ordon ìntoarcerea acas a trupelor. Dac nu ar fi fost si cea de-a treia funcie, celulele sistemului imunitar ar continua s combat si dup distrugerea dusmanului invadator ceea ce ar duce la atacarea si a celulelor sntoase.
Cnd sistemul nostru imunitar nu ordon retragerea trupelor , sau reacioneaz ntr-un mod foarte agresiv ìn comparatie cu reala fortà al inamicului invadator , atunci suferim de boli autoimune, cum sunt: sclerosa multiplà, lupus,astm,diabet autoimun de tip I,boala crohn, alergiile mereu mai prezente n zilele noastre etc.
Spre deosebire de marea parte a suplimentelor imunitare ce ofer blocuri de construire pentru funcionarea imunitar apropiat, Transfer Factor ofera inteligena imunitar, mai exact informeaz si educa sistemul imunitar meninndu-l activ si mereu n alert. Acesta este un concept complet nou n comparaie cu simpla ntrire a sistemului imunitar.

7. Cine poate s consume Transfer Factor ?

Produsul 4Life Transfer Factor este absolut sigur si eficace pentru brbati, femei si copii de toate vrstele.
Datorit unei noi metode de extragere, lactoza si macroproteinele din lapte ( proteine ce produc reacii alergice la lapte ) sunt ndeprtate.


daca doresti si continuarea,lasa o adresa de mail unde ti-o pot trimite sa te poti informa !!!!
silviu_m74
Postat pe 15 August 2009 01:12
multumesc tare mult pentru raspuns! adresa mea de mail este malina_t2001@yahoo.com.. nu am incercat niciodata produse pentru imbunatatirea sistemului imunitar si sincer, imi este cam teama sa-i administrez ceva, fara sa intreb medicul pediatru... dar sa vedem despre ce anume este vorba.. cam cum pot sa-l administrez...
Ilenus
Postat pe 17 August 2009 08:08
Iti recomand sa vorbesti cu un medic homeopat. Eu una asa fac cand am probleme si nu am mai pus antibiotic de multa vreme in gura. La un moment dat am avut in gat streptococ si am scapat de el cu tratament homeopat, ca altfel ti se recomanda antibiotice. Din propria experienta stiu ca un medicament homeopat pt intarirea sistemului imunitar este Septilin, dar fiecare tratament homeopat difera de la om la om in functie de vicii (fumat, etc.) si alte boli.
Lalea_kidz
Postat pe 17 August 2009 10:13
poti incerca un preparat naturist cu rezultate foarte bune la fetita mea : parti egale din : mieji de nuca , prune , caise , piersici , smochine - confiate (poti sa pui si alte fructe uscate) , miere (eu am mers pe 100g din fiecare) . Fructele maruntite bine (prin masina de tocat) amestecate cu miere . Iese un preparat grosut , cam ca gemul , urat la culoare dar foarte bun la gust. Ii dadeam o lingurita de preparat pe zi . Poti sa adaugi si catina (fructe uscate sau pulbere) are foarte multe vitamine . sper sa mearga . fetita mea nu a mai luat antibiotic de 2 ani !@
myca
Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:44
Buna. Cat timp se poate tine acest preparat? Trebuie tinut la frigider? Se poate da si la varsta de 1 an si 6 luni?
monik83
Postat pe 19 Noiembrie 2009 10:45
8. Ce i-a determinat pe cercettori s caute Transfer Factor n colostru ?
Cine lucreaz cu vacile stie c daca un vitel nounàscut nu se alàpteaza de la mama sa, ìn timp scurt va muri. Vieii mor si chiar dacà au mncare din belsug. Moartea de fapt, intervine datorità infeciilor cauzate de organisme foarte comune; indiferent de regiune, sistemul imunitar al acestor vitei nu functioneazà. Aceasta sugereazà cà un anumit tip de informaie imunulogicà nu se transmite de la vacà la vitel, ràspunsul este logic; se referà tocmai la Transfer Factor .

9. Ce se ìntìmplà cu alergiile la lapte si la intoleranta al lactoza ?
Alergiile la lapte sunt cauzate de doza de proteine din lapte, ìn principal caseina si ìn micà màsurà imunoglobulele. Aceste proteine vin extrase si eliminate de Transfer Factor .

10. In ce constà diferena Transfer Factor 4Life de ali produsi derivai din colostru ?
Sunt fàcute studii aprofundate pe colostru de bovina si asupra oulelor hiper-imunizate. Aceste produse sunt exelente surse, dar a fost necesar prevenrirea mai ìnti a problemelor relative ale alergiei la lapte si la intolerana la lactozà, ca apoi si problema imunoglobulinei sau eficacitatea anticorpilor.
Uzarea terapiei de anticorpi provenii de la specii ìncrucisate poate fi eficace pe termen scurt, folosirea pe termen lung ìnsà rezultà ineficacitate deoarece receptorii dezvoltà anticorpi ìmpotriva anticorpilor invadatori externi, distrugnd ìn asa mod eficacitatea lor. Terapia prin administrarea de anticorpi pe cale intravenoasà, dat fiind faptul cà pe cale bucalà conduce la degradarea aciditàii ìn stomac. Transfer Factor 4life au rezolvat si acest tip de problemà.

11. Persoanele cu intoleranà la lactozà pot folosi Transfer Factor ?
Da. Persoanele cu intoleranà la lactozà pot sà consume pnà la 3 gr. de lactozà fàrà probleme datorità bacteriilor digestive ce se gàsesc ìn colon. Puina lactozà prezentà ìn Transfer Factor sunt mult sub acest nivel de sensibilitate.

12. Transfer Factor sunt benefici doar pentru noii nàscui ?
Nu. Transfer Factor sunt buni pentru oricine necesità un suport al sistemului imunitar. Trei grupe de persoane ce necesità ìn mai mare màsurà ìntàrirea sistemului imunitar sunt: tinerii, persoanele ìn vìrstà si toate persoanele ce duc o viatà stresantà. Aproape toi ne gàsim ìn aceste categorii. Foarte des se vorbeste de generaia Baby Boomer. Majoritatea dintre aceste persoane se gàsesc la o vrstà ìn care sistemul lor imunitar se aflà deja ìn suferintà. Transfer Factor constitue un supliment pentru a ìntàri sistemul imunitar ce se deterioreaz tot mai mult.

13. Transfer Factor a fost validat stiinific ?
De cnd Dr. Lawerence a descoperit Transfer Factor ìn 1949, au fost publicate peste 3.000 de studii medicale. Au fost peste 3.000 de cercetàri medicale si s-au cheltuit peste 40 milioane de dolari pentru a conferma beneficiile aduse de Transfer Factor .
Capacitatea de dezvoltare a activitàii celulelor NK ( celule Natural Killer) de càtre 4Life Transfer Factor si Transfer Factor Plus, a fost obiectul cercetàrilor din partea Institute of
Longevity Medicine din California. Celulele NK cautà si apoi distrug celulele nocive prin contactul direct. Celulele NK sunt ìn mod special importante pentru ìntàrirea si susinerea sistemului imunitar. Rezultatele testelor efectuate de cercetàtorii dìn domeniu, au relevat faptul cà 4Life Transfer Factor Trifactor , creste activitatea celulelor NK de pnà la 283% peste o normalà ràspundere imunitarà fàrà suplimeni, sau mai exact o capacitate dublà comparativ cu capacitatea produsului de aceeasi facturà cel mai apropiat.
Cercetarea fàcutà demonstreazà cà Transfer Factor Plus dezvoltà o activitate ale celulelor NK de pnà la 437% peste o normalà activitate imunologicà fàrà suplimeni, de-a dreptul stabileste o capacitate imunologicà de 10 ori superioarà acelei demonstrate de toate produsele de pnà atunci testate.
Capacitatea de implementare imunologicà de Transfer Factor Plus, va permite evitarea folosirii de antibiotice. Dl. Dr. David Markowitz remarca cà ntr-un studiu efectuat asupra folosirii Transfer Factor de toate vrstele, am observat o diminuare de 74 % asupra bolilor si de 84 % de folosire de antibiotice Dr. William J. Hennen a scris douà publicaii ce relevà cercetàrile fàcute asupra Transfer Factor ca si componeni suplimentari gàsii ìn Transfer Factor . De asemenea Dr. Hennen a recapitulat o parte din aceste cercetàri ntr-o brosurà de 50 pagini adresatà maselor largi. Aceastà brosurà este disponibilà pe site-ul www.amazon.com (vezi J.Hennen)


VA URMA
silviu_m74
Postat pe 20 Noiembrie 2009 09:57
14. Exist motive pentru care nu am vàzut pnà acum Transfer Factor ca si supliment alimentar ?
Da, doar recent sau deschis douà cài ce permit comercializarea Factorilor de Transfer: prima
cale a fost aceea de la DSHEA( Dietary Supplement Hearth and Education Act) ìn 1994. Dispoziia funcionrii structurii permit ca povestea Transfer Factor pot fi difuzate fàrà a pune ìn pericol statutul sàu de supliment nutritiv.Partea a doua este tehnologia. Transfer Factor au fost ìn sfrsit de ideea cà s-a anticipat timpul sàu, si a fost nevoie de a se astepta dezvoltarea si a se pune la punct tehnologia aferentà.
Metodele si procesele ce permit extracia pe o gamà largà de Transfer Factor au fost perfecionate de recent iar prezentarea produselor ìn comer a fost posibil doar ìn ultimii ani.

15. Transfer Factor a fost aprobat de FDA ?
Suplimeni alimentari si dietetici nu sunt aprobati de FDA. Suplimenii alimentari derivai din lapte, cu siguranà se gàsesc ìn categoria asa numità GRAS ( Generaly Recognized As Safe)

16. Ct de siguri sunt?
Fiecare nou nàscut a fost alàptat la sn ( uman sau animal ), ce primeste Transfer Factor de la colostru maternà. Transfer Factor sunt siguri. Cercetàtorii au administrat doze maxime de 30 capsule / zi de TF la voluntari, ìn scopul de a genera reacii adverse. Nu au fost observate efecte secundare negative chiar si cu doze multe si prelungite ìn timp.

17. O femeie ìnsàrcinatà poate sà consume Transfer Factor ?
Nu au fost semnalate situaii negative ìn ceea ce priveste uzul Transfer Factor din partea femeilor ìnsàrcinate, dar oricum le sfàtuim sà consulte un medic.

18. De ce ar trebui sà consum Transfer Factor dacà am primit informatii imunitare de copil?
Transfer Factor care i-am primit de la mamele noastre de cnd eram copii, ne-a ajutat si ne-a ìntàrit sistemul nostru imunitar pntru a ìnfrunta problemele din acea perioadà. Astàzi , mai mult ca oricnd, suntem expusi la noi provocri imunitare, ìn timp ce sistemul nostru imunitar a slàbit cu trecerea anilor. Intàrirea sistemului imunitar poate fi decisiv, pentru a putea trài ani buni ìntr-o bunà sànàtate.

19. Pentru ct timp trebuie sà consum Transfer Factor 4Life ?
Corpul nostru creazà ìn fiecare zi noi celule imunitare ce au nevoie de a fi prelucrate. Pentru a
permite sistemului nostru imunitar de a face faà acestor exigene si de a-i da acel suport ce ìi serveste la noile ameninàri ambientale ce vin ìncontinuu, ar trebui consumat Transfer Factor cotidian.

20.Care patologie ràspunde ìn mod pozitiv la Transfer Factor ?
Produsele Transfer Factor au fost folosite cu rezultate pozitive ìn tratarea unui numàr mare de boli. Printre acestea putem sa enumerm, bolile de origine bacteriologica, parazitare, micotice, virale si chiar de cancer.

21. La ce maladii sunt folositi Transfer Factor ?
Transfer Factor sunt studiai de peste 50 ani si au fost folosii cu succes ìn tratarea bolilor bacteriologice, ale infeciilor virale, bolilor parazitare, cancerului, infeciuni ale ciupercilor, bolile autoimunitare, bolilor neurologice si a multor altora. Nici un efect secundar nedorit nu a fost semnalat.

22. Cine produce Transfer Factor ?
Este o companie americanà numit 4LIFE RESEARCH ce se se extinde ìn toatà lumea, jurnalul american Inc 500 o poziioneazà pe al 15-lea loc ìntr-o clasificare mondialà ìntre companiile private americane ìn ceea ce priveste cresterea economicà intre anii 1998 si 2003 cu o uimitoare rata de profit de 6109% !. Cu un proces special brevetat, 4Life Research extrage factorii de transfer din colostul bovin si din galbenusul oualelor de gaina. Transfer Factor de la 4Life susin ìn mod natural sistemul imunitar al corpului, ìntàresc eficacitatea ìn transferarea informaiilor imunitare ìntre celule organismului si ìn acelasi timp cresterea capacitàii corpului de a face faà atacurilor organismelor invadatoare. De altfel Transfer Factor, sunt unici deoarece conin factorul DE SUPRIMARE ce contribuie la o normalizare si echilibrare al sistemului imunitar foarte util in cazurile de hiperactivitate(conditii atopice).


silviu_m74
Postat pe 25 Noiembrie 2009 12:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dovlecei pentru bebe 27 De la: Aly_Fab 3 Mai 2010 18:00
VAND INFACOL IEFTIN!!! 25 RON/CUTIE!! 2 De la: kidz007106 15 Martie 2010 21:43
Lapte matern cu biberonul 21 De la: veverik 26 Iulie 2017 11:55
alergie 10 De la: garbo_379694 26 Septembrie 2013 21:40
magazin online pentru pitici www.epitic.ro 3 De la: epiticro 12 Septembrie 2010 18:12
Setari Cookie-uri