Dumnezeu si omul

Domnul ii iubeste pe toti oamenii,dar inca si mai mult il iubeste pe cel care il cauta.'Pe cei ce Ma cauta ii iubesc,zice Domnul,si cei ce Ma cauta vor afla Har..Iar cu El,cu Harul viata e mai usoara,mai buna,sufletul este vesel si spune..Domnul meu,eu sunt robul tau''.Mai bine sa fii unealta si copilul lui Dumnezeu sa ii ajuti pe oameni,sa ii unesti...Decat sa fii copilul diavolului,,unealta diavolului ca sa il ajuti pe sarsaila la distrugerea si a raspandi rautatea in lume...Pt care Dumnezeu te pedepseste...Pt ca Dumnezeu iubeste pe toti oamenii...Si noi nu suntem robii lui Dumnezeu.ci suntem copiii lui Dumnezeu...Cand ajungi sa il cunosti si sa intelegi cat de mult iubeste Domnul pe oameni..La inceput te simti rob,,pt ca nu faci voia ta..Dar cand ajungi sa il cunosti pe Domnul,,si sa il iubesti...O sa te consideri copilulo Lui.Pt ca o sa intelegi cat de mult ne iubeste Dumnezeu pe noi oamenii,,chiar daca suntem asa rai si mereu il suparam cu rautatile noastre
xenaprintesarazboinica
Postat pe 5 Iunie 2010 19:05
Mare si necuprins este Domnul nostru,dar pentru noi El Sa micsorat ca sal cunoastem si sal iubim,ca din iubirea lui Dumnezeu sa uitam pamantul,sa traim in ceruri si sa vedem slava lui Dumnezeu......Celor pe care ia ales ,Domnul le da Har atat de mare ,ca in iubirea lor imbratiseaza tot pamantul,lumea intreaga si sufletele lor ard de dorinta ca toti oamenii sa se mantuiasca si sa vada slava Domnului..
xenaprintesarazboinica
Postat pe 5 Iunie 2010 19:09
Mai fata, ai deschis atatea topice pe aceeasi tema...! De ce, Doamne Iarta-ma, nu scrii pe alea deja existente? Pentru ce ne toci creierii cu altele noi, de care ne impiedicam la tot pasul? Sau esti amnezica si nu mai stii care si pe unde le-ai deschis???

Tylly
Postat pe 5 Iunie 2010 19:11
Ne arata ca stie sa deschida topice,hi,hi,hi.
scrichy
Postat pe 5 Iunie 2010 19:14
Harul vine de la iubirea pt fratele,aproapele nostru.dar daca nuiubim pe fratele ,HARUL lui Dumnezeu nu vine in suflet
xenaprintesarazboinica
Postat pe 5 Iunie 2010 19:15
Asta vrea de fapt: sa toace creierii. Ar trebui sa nu mai scrie nimeni pe topicele alehai si luptatoarei si nu le-am mai da apa la moara. Ar muri din fasa topicele si poate s-ar si potoli. Asa... tot dand replica, au de ce sa se lege sa mai faca posturi.
Doara
Postat pe 5 Iunie 2010 19:15
Daca oamenii ar pazi ;poruncile lui Hristos,ar fii raiul pe pamant si cu putina osteneala toti ar avea indeajuns tot ce le e de neaparata trebuinta,si Duhul lui Dumnezeu ar fii viu in sufletele oamenilor,,fiindca El insasi cauta sufletul omului si vrea sa viieze in noi,dar daca nu se salasuieste in noi,aceasta este numai din pricina mandriei mintii noastre.
xenaprintesarazboinica
Postat pe 5 Iunie 2010 19:19
Doruletz, sunt de acord cu tine!
Dupa principiul "io centrez, io dau cu capul", hai sa le lasam singure, sa vedem cand s-or plictisi sa propovaduiasca in pustiu...

Tylly
Postat pe 5 Iunie 2010 19:19
Cineva va spune poate......El se gandeste tot timpul la iubirea lui Dumnezeu...Dar la ce altceva sa te gandesti mai mult ca la Dumnezeu...Doar El ne-a zidit ca sa fim vesnic impreuna cu El.si sa vedem slava Lui...Cine iubeste ceva,aceala vrea si sa vorbeasca despre aceasta.dupa care ajunge la obisnuinta.Daca se obisnuieste sa vorbeasca despre Dumnezeu,Il va purta mereu in suflet,daca se obisnuieste sa gandeasca cele lumii,acesta si cu mintea va fii mereu la aceasta...Obisnuieste-te sa te gandesti la suferintele Domnului,obisnuieste-te sa te gandesti la focul vesnic si atunci acesta ti se vor incrustra in suflet..La bine te ajuta Domnul,la rau te ajuta vrajmasii,dar aceasta atarna de voia noastra.Trebuie sa ne silim spre bine,dar cu masura si cunoscandune masura..
xenaprintesarazboinica
Postat pe 5 Iunie 2010 19:27
Sufletul nu poate avea pace daca nu se roaga pt vrajmasi.Sufletul invatat sa se roage de Harul Lui Dumnezeu iubeste si ii este mila de orice faptura si mai cu seama de om,pentru care Domnul a patimit pe cruce si a suferit cu sufletul pt noi toti..
xenaprintesarazboinica
Postat pe 5 Iunie 2010 19:31
Domnul m-a invatat iubirea,,spune Monarhul Siluan Antonitul,,..Fara HARUL lui Dumnezeu nu putem iubi pe vrajmasi,dar Harul Duhului Sfant ne invata iubirea si atunci ne va fii mila chiar si de demoni,pentru ca sau dezlipit de bine si au pierdut smerenia si iubirea lui Dumnezeu
xenaprintesarazboinica
Postat pe 5 Iunie 2010 19:35
Silan?
da' ce? Lenor n-are har?
preciouss
Postat pe 5 Iunie 2010 19:38
De la: preciouss, la data 2010-06-05 19:38:37Silan?
da' ce? Lenor n-are har?
Altceva decat sa faci glume proaste,mai stii?
xenaprintesarazboinica
Postat pe 5 Iunie 2010 19:42
Atunci cand un om il ajunge sa il cunoasca cu adevarat pe DUMNEZEU...Nu mai are nevoie de nimeni....Da traiesti intre oameni,,dar cu mintea esti in ceruri...Si il doresti pe Dumnezeu mereu in inima ta
xenaprintesarazboinica
Postat pe 5 Iunie 2010 22:05
fleurdelis
Postat pe 5 Iunie 2010 22:08
Sa il rugam pe Dumnezeu sa se salusuiasca in inima noastra..Si atunci nu ne vom mai simti niciodata singuri....Si sufletul nostru se va simti mereu bucuros si ii va multumi mereu lui Dumnezeu...Pt starea care ti-o da,,,Duhul Sfant,atunci cand omul reuseste sa il primeasca...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 6 Iunie 2010 18:22
fleurdelis
Postat pe 7 Iunie 2010 19:08
despre ascultare.......Rari sunt cei ce cunosc taina ascultarii..Cel ce asculta este mare inaintea lui Dumnezeu.El Il imita pe Hristos.Care nea dat El Insasi pilda ascultarii Lui.Domnul iubeste sufletul ascultator si-i da pacea Lui si atunci totul este bine si sufletul simte iubire pt toti...Cel ce asculta si isi pune toata nadejdea in Dumnezeu si de aceea sufletul sau este mereu in Dumnezeu si Dumnezeu ii da Harul Sau si acest har invata sufletul tot binele si ii da sufletului puterea de a ramane in bine..
xenaprintesarazboinica
Postat pe 8 Iunie 2010 16:11
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-06-08 16:11:35 despre ascultare.......Rari sunt cei ce cunosc taina ascultarii..Cel ce asculta este mare inaintea lui Dumnezeu.El Il imita pe Hristos.Care nea dat El Insasi pilda ascultarii Lui.Domnul iubeste sufletul ascultator si-i da pacea Lui si atunci totul este bine si sufletul simte iubire pt toti...Cel ce asculta si isi pune toata nadejdea in Dumnezeu si de aceea sufletul sau este mereu in Dumnezeu si Dumnezeu ii da Harul Sau si acest har invata sufletul tot binele si ii da sufletului puterea de a ramane in bine.El vede raul dar acest rau nu are nici o putere asupra sufletului,pentru ca e cu el harul Duhului Sfant,carel pazeste de orice pacat,si el se roaga lui Dumnezeu in pace si usor.
xenaprintesarazboinica
Postat pe 8 Iunie 2010 16:14
Duhul Sfant iubeste sufletul celui ce asculta si,de aceea,el cunoaste degraba pe Domnul si primeste darul rugaciunii inimii..Cel ce asculta s-a predat pe sine voii lui Dumnezeu,si pentru aceasta,ii sunt daruite libertatea si odihna in Dumnezeu si se roaga cu mintea curata.dar cei mandri si neascultatori nu se pot ruga curat chiar daca se nevoiesc mult.Ei nu stiu cum lucreaza Harul ,nici daca Domnul Le-a iertat pacatele.Dar cel ce asculta stie limpede ca Domnul lea iertat pacatele.pt ca simte in sufletul sau pe Duhul Sfant..
xenaprintesarazboinica
Postat pe 8 Iunie 2010 16:20
Ascultarea este de trebuinta,nu numai monarhului,ci si fiecarui om.Chiar si Domnul a fost ascultator.Cei mandri si cei care traiesc dupa raduiala de sine nu lasa harul sa vieze in ei,si de aceea,nau niciodata pace sufleteasca,,dar Harul Duhului Sfant intra usor in sufletul celui asculator sii da bucurie si odihna..
xenaprintesarazboinica
Postat pe 8 Iunie 2010 16:25
Amin!!!
Tylly
Postat pe 8 Iunie 2010 16:27
Cine asculta si sufletul lui s-a predat voii lui Dumnezeu.nu se grijeste de nimic,ci sufletul lui iubeste pe Dumnezeu si-l vede pe El.
xenaprintesarazboinica
Postat pe 8 Iunie 2010 16:30
De la: Celleste_, la data 2010-06-08 16:27:29Amin!!!


esti sigura ??
reyya
Postat pe 8 Iunie 2010 16:35

Absolut!
Tylly
Postat pe 8 Iunie 2010 16:39
Pentru ce sufera omul pe pamant,pentru ce duce necazuri si indura rele? Suferim pt ca nu avem smerenie.In sufletul smerit,viaza Duhul Sfant si El da sufletului Libertatea.pacea,iubirea si fericirea.Suferim pt ca nu-l iubim pe aproapele..Domnul zice,,iubiti-va unii pe altii si ve-ti fii ucenicii mei.Pentru iubirea de aproapele vine iubirea lui Dumnezeu.Dulce este iubirea lui Dumnezeu..ea este un Dar al Duhului Sfant si in deplinatatea ei e cunoscuta numai prin Duhul Sfant..Dar este si o iubire mijlocie,pe care omul o are atunci cand se straduie sa implineasca poruncile lui Hristos si se teme sa nu intristeze pe Dumnezeu.si aceasta e un lucru bun.In fiecare zi insa trebuie sa ne silim spre bine si sa invatam din toate puterile smerenia lui Hristos..
xenaprintesarazboinica
Postat pe 8 Iunie 2010 16:40
baga si-un pomelnic !
reyya
Postat pe 8 Iunie 2010 16:40
Pentru vii sau pentru morti?
Tylly
Postat pe 8 Iunie 2010 16:43
incepi cu viii..dar pe ex soacra-mea poti sa o treci si la morti ..si pe cine mai vrei tu ( asa ca...,,din greseala" )
reyya
Postat pe 8 Iunie 2010 16:46
Daca te loveste o nenorocire,nu te lasa abatut,ci adu-ti aminte ca Domnul se uita la tine cu mila si nu primi gandul..Oare se va mai uita Domnul la mine cand eu il intristez? pentru ca Domnul este prin fire mila,ci intoarce-te cu credinta la Dumnezeu si spune ca si fiul cel rispitor din Evangelie...Nu sunt vrednic sa ma numesc fiul Tau,,si vei vedea atunci cat esti de drag Tatalui si sufletul tau va fii cuprins atunci de o negraita bucurie.
xenaprintesarazboinica
Postat pe 8 Iunie 2010 16:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Femeie Pesti - Barbat Gemeni 6 De la: pik_nik 8 Iulie 2009 20:35
Batranetea 8 De la: floare_cu_colti 10 Noiembrie 2010 23:07
hai sa aruncam banii pe geam 135 De la: liaiedera 11 Aprilie 2010 16:39
Care e cea mai frumoasa amintire a ta din copilarie?Una din ele... 27 De la: Alexxandra 25 Februarie 2010 16:05
Ce parerea aveti despre mentalitatea romanului...Sa moara capra vecinului 43 De la: anaROBERT 13 August 2010 13:01
Setari Cookie-uri