Cartea profesionala

Am placerea sa va anunt, dragi navigatori ca am editat pe site lucrarea Arta aranjatului si servitului mesei .Este o carte profesionala si se adreseaza celor care fac din decorarea mesei si din organizarea de dineuri, serate, mese de onomastici, revelioane sau craciunuri o adevarata placere pentru ei si cei dragi.

Pe scena sociala, receptia sub toate formele sale, este piesa cea mai jucata . Ca responsabil este obiceiul de amfitrion sau modul cum si mbraca hainele fiecare invitat, important este sa-si cunoasca fiecare textul, pentru ca pe aceasta scena nu exista sufleur !
Totul conteaza : vocea, tonul, intonatia, spiritul care se pune n replica, respectul cu care se asculta partenerul, costumul, castingul, chiar teatrul social nsasi, n sfarsit totul concura la reusita piesei si asta de la ridicarea pana la caderea cortinei.
Dar fiecare reprezentatie este unica si supusa criticilor care nu sunt niciodata caritabile.
Cunoasterea rolului tau este deci necesara dar n plus trebuie sa stii sa interpretezi cu tact si inteligenta . Nu arata eroarea sau omisiunea unui alt actor , pune accentul pe acea replica si ndulceste-o pe cealalta , cauta ritmul exact al piesei , iata ce va face din tine nu un actor ci un
excelent actor .
Pentru ca fiecare dintre noi se gaseste la un moment dat sub focurile rampei, capitolele care urmeaza , ncearca sa va dea punct cu punct , cateva sfaturi suficiente pentru ca aceasta comedie umana la care participam cu totii , sa pastreze un aer de bon ton si sa nu devina o tragedie .
Veti intalni peste 500 de fotografii color cu modele de mese, decoruri, mese cu tema si de ocazii speciale , si veti putea vedea care sunt regulile de aur ale amfitrionului.
Lectura Placuta !!!
Va astept pe site : http: //retetemaxim.kingeshop.com
maxim62ro
Postat pe 12 August 2009 10:38
Dragi dely-ciosi !!!!
Va anunt ca in perioada 01 oct.a.c. - 01 ian.2010 , am scazut pretul la lucrarile de pe site-ul meu cu 50 % . Asta in cinstea alegerilor care se apropie sau de sarbatorile de iarna sau... doar ca este criza !!!!!
Va astept !!!
maxim62ro
Postat pe 5 Octombrie 2009 13:57
Sunteti unul dintre cei care doreste sa-si exprime gandurile in scris ? Aveti un manuscris cu poeziile dvs, cu romanul sau schitele dvs? Aveti o carte de specialitate sau tehnica pe care doriti sa o comercializati? Ati incercat la diferite edituri sa publicati lucrarile dvs.si sunteti nemultumit de procentul care vi s-a oferit ? Atunci iata o solutie : Administratorul acestui site va ofera posibilitatea sa oferiti lucrarea / lucrarile dvs. pe acest site fie spre vanzare fie spre distribuire gratuita !!! Si pentru a o expune aici nu va costa nimic !!! Pentru administrarea lucrarilor dvs. si serviciile oferite veti negocia un comision care se va plati numai dupa vanzarea acestora !!!! Pentru informatii suplimentare va rog sa ma contactati la tel. 0040 721 671 261 sau pe email comenzi.retete.maxim@gmail.com !!
maxim62ro
Postat pe 8 Octombrie 2009 13:42
Foarte frumoasa initiativa dar cand vrei sa mergi pe acel site primesti raspuns ca pagina de web nu exista. Sa fie oare un joc? pe mine chiar m-ar interesa tema propusa de tine dar daca tu ne urezi navigare placuta e bine sa fie si accesibila. Multumesc anticipat pentru raspuns.
delly001123
Postat pe 14 Octombrie 2009 14:47
tocmai am navigat pe ecest site,si credeti-ma a fost foarte accesbil.
credeti-ma pe cuvant spre rusinnea mea,eu nefiind un mare specialist,pur si simplu am scris adresa si am dat enter
site-ul este foarte interesant,sunt lucrari de calitate si la preturi accesibile,cu adevarat ''de criza''.
profilul domnului maxim interesant,fotografiile de familie frumoase,in ce privesc caliatatile de pescar ale domnului in cauza...interpretabile numai fate din aia cat degetul,ii inghiti dintr-o sorbitura,ca inghititura e prea mult spus! va dati seama ca e o gluma!?dar m-au distrat pe cinste pozele cu pescuitul si mai ales comentariile haioase!
deci....mai incercati!succes si o zi cat mai buna!
liliana_redai
Postat pe 14 Octombrie 2009 15:42
Regret ca nu puteti accesa site-ul !!! nu este vina mea si vreau sa va asigur ca , in general, lipsa de conexiune se datoreaza in general setarilor din browser-ul cu care navigati !!!
Va mai dau o data adresa mea de site :
http://retetemaxim.kingeshop.com
sau de pe google intrati la cautare cu : " retetemaxim" si veti fi dirijati direct catre site !!!
Inca o data scuze pentru....greutati !!!!
Maxim D.
maxim62ro
Postat pe 14 Octombrie 2009 17:44
Dragi prieteni ai buacatariei
Va anunt ca a aparut pe site o noua lucrare :

Bucataria dietetica si usoara

O lucrare cu peste 90 de retete dietetice pentru cei care urmeaza un regim de slabire sau care doresc o alimentatie sanatoasa si rationala, cu respectarea principiilor nutritionale ale fiecarui aliment .
Sunt retete savuroase , pline de culoare si exotism , care bucura ochiul dar nu atenteaza la sanatatea organismului nostru.

In atasament aveti cateva imagini ale lucrarii !!!
Pentru comenzi putei accesa site-ul : www.retetemaxim.kingeshop.com sau puteti comanda direct pe email : comenzi.retete.maxim@gmail.com sau maxim62ro@aol.fr .
Pretul acestei lucrari , pana la data de 01 ianuarie 2010 este ca si la celelalte lucrari , redus cu 50 % adica costa 10 ( zece) lei !!!!
maxim62ro
Postat pe 19 Octombrie 2009 15:46
buna ziua,v-as ruga sa-mi trimiteti si mie oferta cu cartile dumneavoastra,multumesc anticipat,doribbb@yahoo.com!!
garbo037011
Postat pe 31 Octombrie 2009 09:18
nici eu nu reusesc sa accesez situl! si nici de pe google! ar fi bine sa faci cumva sa fie mai usor accesibil daca tot iti faci atita reclama! toate cele bune!
lumiiana
Postat pe 1 Noiembrie 2009 19:21
Regret, dar ieri, 01 noiembrie , datorita numarului mare de accesari ( multe persoane intra si copiaza retete !) site-ul a fost blocat timp de aproape trei ore !!!
Provider-ul a reusit deblocarea lui . Oricum, daca site-ul este blocat pot fi trei cauze :
- numar de accesari ( mai mult de 50 de accesari in acelasi timp )
- setari gresite de acces din browser-ul dvs.
- lucrez la actualizarea site-ului si atunci... este blocat !!!

Regret inconfortul creat dar , deocamdata acestea sunt posibilitatile serverului si site-ului !!! Multumesc pentru intelegere !!!
maxim62ro
Postat pe 2 Noiembrie 2009 05:09
Buna seara,
In urma numeroaselor solicitari venite din partea celor care sunt bolnavi sau au bolnavi de diabet in familie sau printre cei dragi ,dati-mi voie ca pentru o perioada de 30 ( treizeci) de zile sa ofer cu titlu gratuit lucrarea Carte de Retete de bucatarie pentru diabetici - vol. 1 .
Pentru aceasta va rog sa comandati cartea pe site-ul www.retetemaxim.kingeshop.com si sa va lasati datele pentru expedierea electronica catre dvs.
Repet ,aceasta lucrare este gratuita pe perioada 01 noiembrie 2009 - pana in data de 01 decembrie 2009 , inclusiv !!!
Nu voi expedia aceasta lucrare decat celor care o vor solicta de pe site !!!
Comenzile dvs. vor fi inregistrate si onorate numai in aceste conditii !
Va multumesc !
maxim62ro
Postat pe 2 Noiembrie 2009 20:09
De la: lumiiana, la data 2009-11-01 19:21:36nici eu nu reusesc sa accesez situl! si nici de pe google! ar fi bine sa faci cumva sa fie mai usor accesibil daca tot iti faci atita reclama! toate cele bune!


puneti in loc de http- www.... si o sa deschideti cu succes
DianaB
Postat pe 5 Noiembrie 2009 12:18
Am placerea sa va anunt, dragi navigatori ca am editat pe site lucrarea Regimul Diabeticului .
este o lucrare scrisa de Dr. Pierrick Horde, de la Asociatia Diabet Quebec .
Se adreseaza tuturor bolnavilor de diabet , este scrisa pe intelesul fiecarui cititor si contine multe elemente esentiale in alimentatia bolnavului de diabet .
Mai multe amanunte pe site-ul www.retetemaxim.kingeshop.com , la rubrica Alti Autori .
maxim62ro
Postat pe 13 Noiembrie 2009 20:36
dati-mi voie sa va prezint ultima lucrare editata elctronic pe site-ul pe care-l administrez www.retetemaxim.kingeshop.com : RETETE DE SARBATORI , ONOMASTICI SI OCAZII SPECIALE .
Lucrarea de fata este un excelent cadou pentru cei dragi !
Volumul unu al retetelor de Onomastici, Sarbatori si Retete Speciale este o culegere a unor retete de mult pierdute si uitate , zic eu pe nedrept , in scrinuri si lazi de zestre ale bunicilor noastre sau ale altora .
Veti gasi in cele trei volume ale acestor retete speciale , peste 380 de preparate care se faceau in casa arendasului sau la castelele celor bogati , la masa celor mai saraci ca si la ospatul puternicilor zilei . Ele sunt transformate putin pentru a le adapta cerintelor artei gastronomice moderne dar vin spre dumneavoastra din anii sfarsitului de sec. 18 pana spre inceputul secolului 20.
Sunt retete din imperiul Austro- Ungar , din Ardealul atat de chinuit de poftele mai marilor vremurilor trecute, din Cehia dar si din Ungaria, din Franta rafinamentelor culinare dar si din Slovacia , simpla si eficienta prin gastronomia sa robusta.
Vor fi gata de preparare si pestii, si vanatul cu pene sau cu par , si mult hulitul dar atat de gustosul porc , si gasca,rata sau bibilica , curcanul sau mielul. O mare varietate de retete va vor transporta pe culmile gustului si rafinamentului culinar. Si , depinde doar de imaginatia dvs. pentru a le realiza si a le desavarsi , a le modifica pentru ca acela este bucatar care adapteaza orice reteta gustului sau.
Sper sa va faca placere si sa va indemne ca prin realizarea lor sa oferiti o adevarata desfatare vizuala si gustativa celor dragi in clipe de bucurie si nadejde inspre mai bine , inspre sanatate si voie buna !
Pofta buna !
maxim62ro
Postat pe 6 Decembrie 2009 20:27
Dragi prieteni de pe site ,
Va anunt ca am lansat in aceasta luna site-ul www.retetemaxim.ro intr-o prezentare grafica noua cu lucrarile mele si ale colaboratorilor mei si aici veti avea ocazia sa descoperiti alaturi de retete din cartile mele o rubrica noua Abecedarul Bucatarului , care apare in ingrijirea dlui. Michel Maincent-Morel , profesor de arta culinara la Institutul de gastronomie Francez din Marsilia.
De asemeni, la fiecare 100 de retete trimise de dvs. , le voi cumula intr-o lucrare electronica pe care o voi edita pe site si o veti putea descarca direct de pe site .
Tot pe site aveti posibilitatea sa vizionati filmele de prezentare a tuturor lucrarilor de acolo si de asemeni se pot descarca cartile in format PDF !!!
va astept !
maxim62ro
Postat pe 27 Martie 2010 15:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sarbatori luminate! 158 De la: anisoaraf 7 Aprilie 2010 11:54
banc 1 De la: francisca 17 Septembrie 2008 17:11
bizarerii de pe mapamond.... 3 De la: garbo002556 12 Noiembrie 2009 17:22
SETARI SUNET MASINA 1 De la: garbo_500928 8 Mai 2020 19:00
carti in format electronic 1 De la: luciacalciu 4 Ianuarie 2010 10:05
Setari Cookie-uri