pentru a fi fericit


Te "ingropi" in rutina zilnica si uiti de fericire. Ce este insa fericirea? De ce anume ai nevoie pentru a fi fericita?

Te "ingropi" in rutina zilnica si uiti de fericire. Ce este insa fericirea? Acest cuvant are acelasi inteles insa este perceput diferit de noi toti. De ce anume ai nevoie pentru a fi fericita? Daca stii de ce, este cel mai bine, pentru ca daca vrei cu adevarat ceva si lupti pentru acel ceva, nimic nu-ti poate sta in cale. Nu ai de ce sa renunti daca stii ca acolo este fericirea. Cum sa renunti la cautare, la lupta doar pentru un moment de tristete?

In fiecare zi gasesc motive de a fi fericita. Sunt fericita ca azi m-am trezit. Suna bizar, dar daca nu ma mai trezeam? Poti sa gasesti motive de a zambi si de a fi fericita in orice lucru, trebuie doar sa-ti doresti cu adevarat.

Uneori esti nemultumita de viata ta de familie, de certurile cu partenerul tau de viata si crezi ca nu se mai poate face nimic. Insa gandeste-te pentru doua secunde cum ar fi viata ta daca el nu ar mai fi langa tine sau daca acel copilas pe care il aveti nu ar fi existat? Asa iti poti da seama cat de fericita esti, doar ca nu vrei sa vezi acest lucru si eviti sa recunosti.

Da, este adevarat ca in cautarea fericirii trebuie sa alergi si tot sa alergi fara sa te opresti. Mereu poti fi si mai fericita decat acum. Fericirea nu are limite, este pur si simplu fara sfarsit.

Ce e fericirea? Un castig la loto? O masina frumoasa? O casa? Da si nu, banii nu aduc fericirea, insa pot sa o intretina. O intretin daca esti tu fericita. Uneori banii fac bine dar si mult rau.

Poti invata sa fii fericita. Nu poti spune ca nu stii ce te face fericita. Daca stii nu trebuie decat sa urmezi anumiti pasi si in timp poti atinge ai acea fericire mult ravnita.

Fiecare persoana are un numar de receptori ai fericirii. Mai mult ca sigur acesti receptori au o influenta importanta asupra ta. Creierul percepe ceea ce este placut si ceea ce nu este placut. Modul in care gandesti iti poate influenta partea de fericire. Gandurile negative trebuie sa le privesti cu mai multa detasare, doar asa le vei depasi cu succes. Daca inveti sa fii multumita de felul cum arati, de familie, de casa ta si de viata ta in general, vei simti mult mai des aceste momente de fericire.

Daca esti fericita inseamna ca ai tot. Esti sanatoasa, implinita si ai tot ce iti doresti. Cred ca cea mai buna urare pe care o poti spune cuiva este sa fie fericit. Nu exista o lectie de fericire pe care sa o urmezi. Ce ma face pe mine fericita nu te va face si pe tine. Gandeste-te insa cum poti sa amplifici aceste momente unice.
sicilia
Postat pe 18 Aprilie 2009 09:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Singura televiziune REALITATEA-TV n care am speranțe prin colaborare 1 De la: garbo195874 14 Martie 2011 00:13
Festival cultural-gastronomic internaional Pomana porcului la Balvanyos Covasna 1 De la: Ridhima 20 Februarie 2009 12:00
prin univers 12 De la: Allegra 27 Martie 2011 23:37
reclamele pop up de pe site-ul garbo 2 De la: zambil 14 Aprilie 2009 17:09
Concurs Pur 18 De la: dana1125 25 Iunie 2012 16:04
Setari Cookie-uri