OFERTA IMBATABILA!!

VREI SA FACI BANI PE NET SIMPLU SI USOR?-lATA CEA MAI NOUA METODA DE FACUT BANI PENTRU ROMANI! BANI RAPID SI SIGUR PE INTERNET. TESTAT! EU AM FACUT 3000 lei IN 3 SAPTAMANI!!! E RANDUL TAU!!!!!! FUNCTIONEAZA!!!! SINGURUL CARE FUNCTIONEAZA CU ADEVARAT!!! nu risti ,nu castigi. Nu este nici o gluma si nici vreo smecherie,crede-ma! Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10 min. de citit iti pot schimba viata (si portofelul!), depinde numai de tine"POTI FACE BANI USOR SI REPEDE" Crede-ma! am incercat mai multe metodele .Aceasta este cea mai USOARA , RAPIDA si LEGALA cale. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. Eram sceptica, totusi... In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 6 lei. Imediat m-am gandit"chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie". Dar, curioasa fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 leu la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol . Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 6 lei si 6 timbre? Cum este si normal, la inceput eram sceptica si chiar ingrijorata in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 6 lei.M-am gandit: Mai bine,incerc metoda asta , decat sa pun bilet la loto.Si.. Surpriza!...Ghiciti ce s-a petrecut !!! .. Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani prin posta. Eram uluita! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 37 lei. La sfarsitul celei de-a doua aveam 109 lei. In a treia saptamana stransesem 2500 lei! Si banii continua sa vina In mod cert a meritat sa cheltui cei 6 lei si cele 6 timbre ! Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. Cum?

PASUL 1: Iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele :"M-AM ADAUGAT LA LISTA TA", astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bancnote de 1 lei si pui CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 1 leu. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:
1 Iloaea Gabriela str.Popa Sapca 6 sc B ap 14 bl 46 et 3 Brasov cod 500327
2).. ).Negrea Petru, Str-Girlei,Bloc-T6,Ap-29,Oras-Comanesti- 605200,jud-Bacau
3).Pop Sabin, str.principala, nr 250/A jud. Salaj, loc. Tihau, cod. 455200
4).David Alin,str.Ion Creanga,nr 2,bl 8,sc1,ap 18,oras Bals,jud.Olt,cod 235100
5)Abagiu Camelia-Elena,Str.Bvd.Oltenia,Bl.28,sc.2,ap.15,oras Craiova,jud.Dolj,cod 200602
6)Pașca Iuliana,Str Garoafelor,bl K7,sc 1,ap 9,et 4,Loc Mrșa ,jud Sibiu
PASUL 2: Acum ta

i din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...). Astfel numarul 6 devine liber : completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 6-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit semanand neincrederea.

PASUL 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cit mai multe forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri. GATA! Felicitari... Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE : MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200! Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Cum? Din cele MINIM 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (luam un nr de persoane FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 5 lei cu numele meu pe pozitia a 6- a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si ei cate 5 lei.Eu primesc astfel 5*5 lei = 25 de lei. Continuand exemplul cu acest numar mic (5) de persoane care raspund la articol, castig 125 lei cu numele meu pe pozitia a 4-a, 625 lei cu numele meu pe pozitia a 3-a, 3125 lei pe pozitia a 2-a si ... DA! 15.625 lei cu numele meu pe pozitia intai. UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 6 lei si 6 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 1 LEU la adresele care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 6-a Acum publici articolul din nou de MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM !! Asa ca iti poti permite 6 lei sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da... Unii au spus"dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?" Ce sanse sunt sa se intample asta cand ZILNIC se alatura 20- 50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce ? JUCATI CINSTIT SI CORECT SI ASTFEL VETI PRIMI MII DE PLICURI. IN FIECARE ZI INTRA SUTE SAU MII DE OAMENI FE FORUMURI! VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT!!! JOCUL SE BAZEAZA PE O BINECUNOASCUTA LEGE DIN ECONOMIE SI ANUME LEGEA MULTIPLICARII PE CARE CRED CA POTI SA O INTELEGI!CE TE COSTA MACAR SA INCERCI?O INVESTjjITIE INFIMA.6 LEI!O SA VEZI CA E REAL!=
karmelita89
Postat pe 2 Aprilie 2010 15:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
NU RATATI 3 De la: eu_vio 10 Aprilie 2010 17:08
Retete de aluaturi FARA GLUTEN! 1 De la: vpacurici 2 Decembrie 2012 20:44
Daca de la inot se slabeste, unde gresesc balenele? 8 De la: Helen29 10 Decembrie 2009 16:51
OFERTA IMBATABILA!! 1 De la: karmelita89 2 Aprilie 2010 15:54
Pauza de buna dispozitie :) 1 De la: garbo_12106 15 Martie 2013 16:44
Setari Cookie-uri