AMINTIRI DE NEATINS

''19 Martie 2010

Asa cum destinul ne-a unit candva tot el ne va aduce impreuna intr-o zi nu prea departe. M-am semnat in cartea cu amintiri ca ea sa te aduca la mine candva, iar tu te-ai semnat adanc in inima mea iar inima ma va conduce la tine atunci cand dorul de tine o va ucide.
Va cauta o cale sa mai traiasca putin si o va gasi in privirea ta plina de tandrete. Asa cum stiu ca in subconstientul tau mereu cand marea te va aduce mai aproape de mine te vei gandi la mine, vei dori sa ma vezi macar ca pe un simplu pasager al strazi, macar sa ma privesti o clipa si sa iti continui drumul. Asa cum stiu ca si eu voi dori sa te vad macar pentru a-mi hrani sufletul si pentru ca stiu ca destinul nu va permite ca eu sa iti uit chipul cel tandru care te face sa il atingi de fiecare data cand il privesti, sau privirea cea calda care te infioara, care te face sa tremuri de placere...ochii care ascund mistere pe care vrei sa le afli...nu intr-o zi ci intr-o viata intreaga... maini care sunt aspre si te face sa te intrebi de ce sunt aspre si in acelasi timp atat de fine.... sau parul care te indeamna sa-ti treci mainile prin el si sa te joci putin cu el, sau vocea care care iti sopteste in noptile cu luna cuvinte pe care nu-ti va permite sa le uiti. Sunt mii de lucruri la tine care nu ma lasa sa te uit, care nu-mi permit sa traiesc in tristete ci sa zambesc pentru ca am trait momente frumoase.
Ma infioara gandul ca te voi revedea intr-o zi, ca imi voi cuibari capul in bratele tale, gandurile in mainile tale, dorul in ochii tai, lacrimile in privirea ta...iubirea in soaptele tale. Intregul meu corp va tremura in fata ta de placerea de a te putea atinge pentru o clipa, de a-ti putea auzi vocea ce-a calda...soptind in taina ma mai iubesti?
Vor ramane amintiri de neatins in urma noastra, vom deveni pentru o perioada doi simpli trecatori prin gara vieti care urca si coboara in trenuri diferite pana cand vom urca amandoi in acelasi tren si ne vom aseza in acelasi compartiment pana la statia urmatore. Si o vom lua de la capat in alta gara, cu alt tren care ne va aduce impreuna din nou pentru cateva minute. Ne vom desparti din nou poate pentru totdeauna, atunci cand vom gasi trenul care ne va duce direct la portile cerului...pana atunci...calatorie placuta cu trenul...chip angelic....''

(Maia 13)
alexxandra
Postat pe 19 Martie 2010 12:36
aleho, ti-a nascut sotia?
pik_nik
Postat pe 19 Martie 2010 12:37
aleha...

te misti prea repede,nu avem timp sa procesam....draguta...

unu' pe zi ajunge...
iasomia
Postat pe 19 Martie 2010 12:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
niha 18 De la: Hariclea 29 Septembrie 2009 21:48
pirateria 1 De la: Alexxandra 17 Februarie 2010 07:17
"Ecocool sau emofricky?" 12 De la: mespiri 23 August 2009 14:55
banc 6 De la: garbo020869 5 Aprilie 2013 14:11
Echipa Garbo iti ureaza Craciun Fericit! 51 De la: iulia_dibu 2 Ianuarie 2015 09:46
Setari Cookie-uri