sfatuiti-ma ce sa fac cu viata mea?

sunt casatorita de aproape 24ani cu meu dar de 9ani el isi imparte viata intre mine si alta femeie,adica eu locuiesc in Romania cu fetele noastre iar el lucreaza in Franta unde sta cu aceea pers.La inceput am facut tot posibilul sa-i despart sa-mi pastrez fam.mea fetele mele sa nu creasca fara tata,am reusit de mai multe ori si lam adus acasa pt-ca ajunsese sa nu mai aiba ce manca acolo.Una din fetele mele e bolnava din cauza suferintei si lipsei lui pt-ca il iubeste f.mult,dar a plecat din nou pe motiv ca aici nu gaseste de lucru si iar sa dus la ea.Chiar daca imi trimite bani asta nu ma incalzeste cu nimic pt-ca nu traiesc doar cu bani!!De curand am avut surpriza sa raman si in somj fara loc de munca,acum viata mea e un calvar nu mai pot merge mai departe ,am vrut de multe ori sa-mi pun capat zilelor.Fetele nu mai stau cu mine si imi reproseaza ca nu le dau nimic iar el ori de cateori vorbeste cu mine ma umileste si ma jigneste!!!Nu stiu ce sa fac cu viata mea,ma simt singura si neajutorata.Sfatuti-ma ce decizie sa iau Merci!!!!
garbo007832
Postat pe 12 Iulie 2009 10:21
Toate povestile seamana intre ele:)... si totusi sunt atat de diferite...
Nu poti da sfaturi, nu poti trai si simti in locul nimanui...totusi pot sa-ti spun ca nu e nimic spectaculos, extraordinar sau tragic in ce ti s-a intamplat, nu e nici macar cel mai rau...
Poate insa deveni, daca dezertezi de la propria ta viata. Nimeni nu poate trai in locul tau, iar faptul ca fetele iti reproseaza ceva e o dovada ca ...undeva ai uitat cine esti si ce menire ai.
A plecat, traieste cu alta...e o poveste atat de comuna si atat de banala in secolul nostru, in veacul nostru, ...in universul nostru.
Tu poti face insa ca povestea sa ai aiba happy end doar daca renunti la ideea ca el sa faca parte din asta. Ai ramas fara servici? Te-ai gandit sa-ti pui capat zilelor? ...asta explica mult plecarea lui, nu? Vei spune ca plecarea lui e cauza, dar te minti singura. Asta esti tu undeva in adancul tau. Spune-ti gata si schimba totul. Ia-o de la capat, gaseste-ti altceva de lucru, orice, munca, indiferent la ce nivel, nu e o rusine, arata-ti tie si fetelor tale cine esti cu adevarat. Crede-ma, povestea ta e asa cum o vei scrie tu insati si depinde exclusiv de tine ca viata ta sa nu mai fie un calvar. Mi-ar placea sa te cunosc personal, ti-as trage doua palme inainte de a te imbratisa si a-ti spune ca te inteleg perfect, dar ajunge. Capul sus si uita cei 24 de ani de casnicie, uita si cei 9 ani de suferinta, priveste in oglinda si incearca sa te refaci din cioburile in care te-ai sfaramat. Ceea ce conteaza de azi esti TU, fetele tale si relatia cu ele...
garbo032639
Postat pe 26 Iulie 2009 23:08
Fetele tale nu mai stau cu tine deci inteleg ca sunt pe picioarele lor ...sau asa ar trebui . De ce sa-ti reproseze ca nu le dai cine stie ce??
Barbatul tau a ales demult alta viata. Lasa-l acolo. Tu construieste viata ta. Gaseste-ti alt job si in tim pe altcineva care sa vrea sa fie cu tine. Capul sus!
blanca
Postat pe 26 Iulie 2009 23:54
tu iti dai seama de situatia in care te afli? ai citit si tu dupa ce ai terminat de scris.e usor sa faci pe victima
garbo164720
Postat pe 8 August 2010 00:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dezvoltare personala - Pasiuni 4 De la: garbo192277 12 Martie 2011 10:38
DEPENDENTA DE CALCULATOR! 126 De la: tutankhamon 11 Decembrie 2009 18:51
DE CE? 26 De la: 53 7 Aprilie 2010 02:33
creator 4 De la: nelly05 28 Octombrie 2009 12:21
......ce sa fac.....????? 2 De la: Strumfette 23 Februarie 2009 13:21
Setari Cookie-uri