Putin din fiecare???

Ati auzit de campania putin din fiecare,pentru un stil de viata sanatos? Cum vi se pare? Va intreb si pe voi pentru ca am avut o discutie aprinsa pe tema asta cu un grup de prieteni, care a deviat chiar intr-o mica cearta asa ca vreau mai multe pareri:P Puteti sa intrati pe site sa vedeti despre ce e vorba: www.putindinfiecare.ro.

Mie mi se pare o chestie misto pentru ce e facuta de CNA, deci de guvernu' Romaniei etc etc. E misto pentru ca de ceva timp vad foarte din ce in ce mai multi graaaaaasi pe strada, copii,tineri sau adulti si ma sperie chestia asta ca nu mai e mult si o sa ajungem ca americanii. Asa ca, treaba asta cu traitu' sanatos si sportu' si etc. e bine venita. Da totusi, nu ma incanta deloc ca CNA-ul si IAA-ul (publicitate bla bla), care au inceput campania, au sponsori ca astia de la Coca-Cola sau Kraft(ciocolata etc.) care numai produse sanatoase nu vand.

Am trecut acu cateva zile pe la Unirii si am dat peste astia care povesteau si dadeau esarfe pe care trebuia sa le legi de un stalp. Cica chestia asta se numeste "Lantul Culorilor"(fiecare culoare arata ce stil de viata au romanii).Oricum, eu cred ca toata povestea asta e cu dus si intors...adica e bine ca se face, da poate nu se face cum trebuie ca e cam greu sa-i urnesti pe romanii nostri...

Voi ce parere aveti? Credeti ca o sa dea rezultate? Daca ati face voi o treaba d-asta cum ar arata?

Postat pe 3 Iulie 2009 16:36

Recomandari

SubiectMesajeUltimul Mesaj
Cine vrea sa ajute un om sa faca ce il rog eu mai jos...:D1De la: andyna 14 Iunie 2010 17:09
Exercitii pentru abdomen 14De la: Rotty 12 Ianuarie 2013 14:09
femeile vulnerabile57De la: alla 7 Septembrie 2010 20:17
Celulita10De la: anamariatoma 17 Noiembrie 2013 12:50
mancare sanatoasa172De la: al_ma 8 Februarie 2013 17:04
Setari Cookie-uri