produse nu skin si pharmanex

"da, investesti 1000 euro in tine.

eu m-am gandit asa; decat sa dau banii pe un we la mare, sau pe haine si pantofi, mai bine investesc in produse cosmetice si nutritive."


redfire, uite cum investesc eu 1000 euro in mine: ma duc in Corfu, inchiriez apartament intr-o vila cu piscina, stam toti 3 (familia), 10 zile, platim vreo 500 E, de inca 500 E mancam, bem, vizitam pe-acolo ce e de vizitat, mai un scuba diving, mai un hicking si uite ce bine m-am simtit!

cremutzele si alte nutritive .... sub alta forma, una mai lejera pentru buzunar!
clippy
Postat pe 17 Februarie 2010 23:06
dar se poate incepe si cu 500 de euro...
fluffy_cat_87
Postat pe 22 Februarie 2010 23:54
si plus dak incepi cu 500 de euro si mai ai pe iubi tau sau un prieten/a bun/a mai ia si el o franciza de 500 nu mai poti sa faci de 500 ????? adica ce parere au avut persoanele carora le-ai descris ''afacerea''??? intreb si eu k mi sa propus si mie si ??????
fluffy_cat_87
Postat pe 22 Februarie 2010 23:59
Si la mine a venit un domn trimis de o cunostiinta de-a mea. Era numai lapte si miere,tras la trei ace(credea ca ma impresioneaza), si mi-a lasat un CD cu informatii despre firma. Parca as fi fost tentata sa cumpar aparatul de masaj, dar cand l-am vazut cat este de anemic, si cand am vazut ce cantitati mici sunt in sticlutele cu "zmac,,i-am telefonat sa vina sa-si ia CD-ul.Jaf la drumul mare,din partea tuturor. Pt. ca tot suntem la reclamatii, nu stiu unde sa incadrez si eu o MAREEEE RECLAMATIE, in legatura cu un produs de la top-shop. Am cumparat un aparat BIOENERGIZER D-TOX SPA SYSTEM. Este cea MAI MARE EXCROCHERIE A SECOLULUI!!!! Este un asa zis aparat de detoxifiere a organismului si de energizare .AIUREA!! IN CARTEA TEHNICA A APARATULUI, SCRIE CA SE POT FACE DOAR 30 DE TERAPII CU EL.Daca stiam, nu-l cumparam. Dar partea interesanta este ca nu se pot face decat 12 terapii cu el, pt. ca acel cartus, care este baza, ruguneste imediat, si nu mai scoate nimic din organism Iese apa curata,asa cum o pui in vas.Cei de la Top -Sop nu vor sa mi- primeasca inapoi, spunand ca trebuia in termen de 10 zile sa-l fi trimi inapoi, dar in instructiuni, scrie ca are garantie un an .Va rooog, sa nu cumva sa mai cupere cineva o astfel de porcarie, ca oierde 8000.000.lei vechi( asta ca sa stie lumea cat costa). Spuneti-mi ce sa facem cu asemenea oameni?
SHAMBALLA
Postat pe 23 Februarie 2010 17:24
olteanco, imi pare rau pentru tine dar vremea cand te pacaleai cu chestii dintr-astea a trecut ..... ca si AMWAY, CARITAS si alte oferte si promotii si tot felul! e drept ca se nasc altii ... dar poate daca o intrebai pe maica-ta (nu m-am uitat sa vaz ce varsta ai )......

teleshop-ul e pentru casnice si alte gospodine care ....

apropos azi am vazut un mop la teleshop cu diametrul de 36 cm care curata singur prin casa aprox vreo 200 RON

ieftin
clippy
Postat pe 23 Februarie 2010 21:47
........am fost invitat in aceasta afacere tocmai de persoana pe care o iubeam si care de ceva vreme a considerat ca nu sunt ceea ce-si doreste si m-a poftit afara din relatie....a reaparut plina de miere si de lapte cu acest busines si aproape am fost convins de a intra, mai mult de dragul ei, ingerul meu ma trezit si am refuzat...Refuzul meu a inveninat-o ca niciodata, mi-a vorbit extrem de urat intr-un final, am vazut un chip al ei care nu credeam ca il poate avea.....si totusi, o iubesc si mi se rupe inima ca aceasta afacere mi-a rapit sufletul la care tin.
...am gasit gandurile voastre aici, am realizat de ce atata manie avea pe mine,am impresia ca acele persoane de la nu skin i-au schimbat putin orientarile, ca sa nu ma exprim altfel,....cuvantul de ordine la intrunirile lor, caci am reusit sa merg la doua dintre ele, erau BANII.
stefanionut
Postat pe 3 Martie 2010 20:49
spunea cineva mai devreme ca trebuie sa convingi inca 3 sa dea 1000 de euro, eu am dat peste un domn distins care mi-a spus ca trebuie sa conving 4 "prieteni". ca dadeam 1000 Euro si primeam x produse si aparatul ala sofisticat de scanare a nivelului de antioxidanti, era una, dar faptul ca tb sa conving inca 4 oameni sa faca tampenia asta, m-a facut sa-mi pun mult mai multe intrebari. norocul meu ca sunt studenta si n-am bani si asta m-a facut sa ma gandesc de 2 ori la banii aia. mai rau e ca multi au crezut in acest basm si nu numai ca au dat banii astia, dar de multe ori s-au imprumutat ca sa dea acesti bani. acest lucru mi s-a propus si mie. cat tupeu! nu credeti?
tigerremy
Postat pe 11 Martie 2010 00:55
O sa va mai spun eu niste detalii despre afacerea NuSkin din moment ce sunt si eu bagat in ea de 2 luni si ceva.
In primul rand produsele sunt de top...mare parte din produsele de franciza i le-am dat mamei mele care mi-a confirmat ca sunt peste ce avea pana acum(ea folosind Vichy si Clinique).Au monopol mondial incontestabil pe tehnologii de ultima ora in sanatate si infrumusetare,folosite de vedete ca Sophia Loren,Brad Pitt, Angelina Jolie,Madonna,Justin Timberlake(gasesti pe net)
Age Loc,Galvanic Spa si Scanerul Biofotonic sunt tehnologiile de care va zic si care nu au concurenta...se gasesc multe comentarii pozitive la adresa lor pe forumuri.
Acum referitor la bussiness...eu nu am convins pe nimeni pana acum sa achizitioneze franciza si sa faca bussiness-ul cu mine...am cunostinte de varste apropiate de a mea(22-25 ani) care ori nu au bani sau timp...ori nu cred in asta.Nu am de gand sa condamn bussiness-ul pentru esecul meu pentru ca nu nu am avut decat 20 si ceva de intalniri,deoarece lucrez full time la afacerea mea de familie.
In esenta,bussiness-ul nu este teapa si functioneza...am exemplu clar din linia superioara mie care a castigat 3200 euro in luna 4!!!...iar la ora actuala in lume sunt mai multi milionari in euro din aceasta afacare(cu venituri pasive lunare intre 10 000 si 100 000 euro,sau chiar mai mult)
In final,va recomand sa incepeti aceasta afacere daca aveti cunostinte "open-minded" cu potential financiar cat de cat si daca sunteti dispusi sa va ocupati serios.Daca nu,nu irositi 1000 euro pentru ca nu este o suma chiar la-ndemana.Nu este nici o teapa legat de informatii totul este foarte clar nu va pacaleste nimeni.
Trebuie acumulat 4500 puncte in 3 luni.Din start aveti 1000 puncte datorita francizei(1000 euro) iar apoi mai gasiti 3 oameni(3000) si mai vindeti de 500 puncte(500 euro).
Pentru a obtine Scanerul Biofotonic aveti nevoie de 4 oameni intr-o singura luna!!!(4000 puncte=4000 puncte)...dar numai acest scaner genereaza un venit pasiv pe luna de aproximativ 500 euro,prin scanari.
Redfire:interesant ce spui tu...ai facut site de promovare si te-au dat afara adica ti-au retras franciza?...e prima oara cand aud ceva de genul asta.Te rog sa imi raspunzi,daca poti.
Alex_F
Postat pe 11 Martie 2010 19:03
Buna,
Nu stiu cine sunt acele persoane care va furnizeaza voua aceste informatii atat de eronate despre Nu Skin.
Nu Skin Entreprises NU OBLIGA PE NIMENI LA NIMICA!!!
Nu stiu de ce toate spuneti ca este obligatoriu 1000 de euro si inca 3 persoane in aceasi luna cu 1000 de euro!!!TOTAL FALS!!!!!Si in plus ca nimeni nu va da nici o informatie inainte de a da 1000...!!!!Este o situatie inacceptabila!!!Deontologia Nu Skin este total alta .
Eu lucrez la Nu Skin de 2 ani de zile si nu am auzit de asa ceva !!Eu castig extrem de bine cu Nu Skin.
Daca vreti mai multe informatii contactati-ma pullin_corina@yahoo.com
corycorina
Postat pe 12 Martie 2010 17:54
imi pare rau....da o zis fetili de acilia ca nu vrea.pa.adica punct!!!!!!!!!
nazirra
Postat pe 12 Martie 2010 17:57
Ce inseama pentru tine investitie?
"A investi" inseamna a avea un profit de pe urma acestei investitii(ma refer la un profit monetar)A investii in Nu Skin Entreprises inseama a investii in viitorul tau ,inseamna ca ai ales sa devii bogat....Dar e clar ca nu toata lumea are capacitatea intelectuala de a intelege ce inseamna buisiness -ul...de aceea exista oamnenii bogati si cei care lucreaza pentru oamenii bogati.
corycorina
Postat pe 12 Martie 2010 17:59
bini, da fetili o zis ca tot nu vrea!!!!!.pa.
nazirra
Postat pe 12 Martie 2010 18:01
Buna,
Cred ca ar trebui sa fi ceva mai "open"
Care crezi tu ca este diferenta intre romani si americani?Eu ti-as raspunde ca este MENTALITATEA!!De aceea noi romanii suntem vai de capul nostru pentru ca nu avem capacitatea de a vedea oportunitatile vietii....si Nu Skin draga mea este una dintre acele oportunitati care nu le intalnesti decat o data in viata!!
Si despre acel "cuvant de ordine "despre care vorbesti tu (BANII) este cel pentru care toti de pe planeta asta muncesc ca sclavii!!
Si sa stii ca oamnenii care spun " da banii nu aduc fericire "sau alte prostii dinastea...stii care sunt?pai sunt cei care nu au bani,si isi gasesc o scuza ....eu nu am nevoie de bani...eu sut bine cum sunt....ahh banii ia furat mintile...heiii TREZIREA!!!
vreti sa evoluati sau nu?
corycorina
Postat pe 12 Martie 2010 18:10
nu.fetili zice ca nu vrea.pa
nazirra
Postat pe 12 Martie 2010 18:11
ce bine ca americanii traiesc fara probleme
voi nu vedeti ca le calcam pe urme,ingropati si sufocati de datorii..
intr-adevar TREZIREA..viata nu ii ca in filmele comerciale pe care le vedem prezentate de americani

asa ca romanasilor...TREZIREA
LILO
Postat pe 12 Martie 2010 18:14
di ci???lasa ne bre asiia ....
nazirra
Postat pe 12 Martie 2010 18:15
LILO
Postat pe 12 Martie 2010 18:17
Iti urez mult succes Corina si sper sa reusesti pe mai departe, insa e trist ca impartim lumea in "sclavi" si bogati. Personal cred ca daca acesta este drumul tau si crezi in el, atunci este foarte bine, insa eu am pierdut un prieten si asta pentru simplu fapt, ca am avut o optiune, accea de a nu intra in acest bussines. Aceste randuri pe care ti le-am asternut nu sunt pentru a te jigni sau desconsidera ci doar pentru a aduce la lumina o experienta mai putin placuta cu un proaspat membru al familiei Nu Skin, o persoana la care tin enorm si pe care nu o mai recunosc in comportament......si asta pentru un simplu refuz.
Multa bafta !
stefanionut
Postat pe 12 Martie 2010 22:46
am citit povestile fiecaruia ...si sunt interesante multe lucruri in special nu skin ...
chefurobert
Postat pe 13 Martie 2010 01:19
Merci Alex F!

cred ca celor care comenteaza negativ le lipseste educatia financiara, educatie personala si de multa vreme nu au mai citi o carte, cred ca cel mult o eticheta de rochita sau chilotei. e bun si asa. cei care comenteaza negativ sunt niste comozi, frustrati, care in viata lor nu au obtinut ceva decit prin a-i sluji pe altii, care altii s-au inbogatit. va urez sa ajungeti pina la 70 ani sa faceti ce ati facut pina acum, adica nimic. salutare celor care gindesc mare, cei care gindesc si care cuteaza, sunt deschisi. celorlalti - decit sa comenteze, sa puna mina sa se documenteze. normal ca e mai lejer sa comentezi pe blog decit sa citesti o carte. lectura placuta de Robert Kiyosaki, fratilor si desteptarea, romane, ca se poate si altfel decit sa fii angajat. Bravo Nu Skin!
garbo115480
Postat pe 29 Aprilie 2010 22:44
480, nu, le lipsesc 1000 de euro - "investiti" + restul, pentru a ramane in afacere - cumparaturi de cel putin 100 de euro lunar, si care au "zburat" din afacere pentru ca nu au gasit alti "investitori" in primele 3 luni!!! si nici nu mai puteau continua sa "investeasca"
deci, cine comenteaza - s-a scaldat in "binele" ala, ca altfel nu ar avea de unde sti!
la "Olimpiada succesului" ai fost - cat mai costa?
in fine - iti urez succes si sa nu patesti ca noi, restul - poate tu esti mai culta, mai inteligenta, etc, etc, etc, decat noi
panty_C
Postat pe 30 Aprilie 2010 00:13
stau si rad de una singura ce bazaconii citesc pe aici...si-mi aduc aminte de anii '90 cand era nebunia cu amway, zepter, herbalife...si cate firme nu mai sunt de care nici dracu nu a auzit pentru ca sunt TZEPE...tzepe mari...daca in anii 90 de aceste firme nu auzise nimeni pana atunci, si era o nebunie totala, cu intalniri, cu prezentari de produse, acuma nu se mai aude absolut mai nimic de aceste firme asa-zise mari, asa zise de renume mondial, renumite si bla bla bla....

ideea e ca se gasesc unii destepti - si bravo lor ca speculeaza momentul - sa prosteasca o natie infometata si disperata dupa un castig...ideea e ca intr-o tara uitata de Dumnezeu si de restul lumii, prinde ideeea ca produsele sunt de top, nemaipomenite si nemaiauzite...da, scrie in ziare si pe net ca x sau y foloseste cremele lui peste... ok...dar actually, cine i-a vazut chiar folosindu-le???...

reclama ieftina a firmelor "de renume" mondial, pentru a-si vinde mai bine produsele mai placut mirositoare - in ziua de azi chimic se poate crea orice parfum...poate chiar ziaristi platiti sa scrie asta, pentru a ridica niste produse de care nu a auzit nimeni...

tutankhamon
Postat pe 9 Iunie 2010 10:45
danny 34...e cam ciudat ca ti-ai facut cont doar pentru a posta aici....nu cumva iti faci singur reclama, pentru ca nu mai ai clienti???

si apropo...sistemul E PIRAMIDAL....daca ai lua o hartie si un creion, si ai face pe fiecare om din reteaua ta un punctulet, vei vedea ca este o piramida in varful careia esti chiar tu, si in sus se desface baza piramidei cu reteaua ta....ia incearca...
tutankhamon
Postat pe 9 Iunie 2010 10:49
De la: tutankhamon, la data 2010-06-09 10:49:38danny 34...e cam ciudat ca ti-ai facut cont doar pentru a posta aici....nu cumva iti faci singur reclama, pentru ca nu mai ai clienti???

si apropo...sistemul E PIRAMIDAL....daca ai lua o hartie si un creion, si ai face pe fiecare om din reteaua ta un punctulet, vei vedea ca este o piramida in varful careia esti chiar tu, si in sus se desface baza piramidei cu reteaua ta....ia incearca...


Din punct de vedere strict geometric , desenul arata ca un triunghi sau piramida , din punct de vedere bussiness citeste mai sus care este diferenta intre sistemul piramidal si sistemul MLM.

Dupa cum vezi nu am lasat nici un mail de contact asa ca nu ma intereseaza alti clienti de pe aici , am destui in portofoliul meu.

Ma doare cand cei care nu stiu sa faca acest bussiness sau mai rau cei care nu au incercat de loc , isi dau cu parerea si arunca cu noroi in ceea ce este si munca mea de fapt!!! Treziti-va oameni buni , iesiti din Zona de Confort !!! Numai bine
danny34
Postat pe 9 Iunie 2010 15:53

danny, mai vorbim peste 3 luni...succesuri!
zambila
Postat pe 9 Iunie 2010 15:58
Salutare,
Si eu dezvolt aceasta afacere , e un bussines foarte bun! Am intrat de curiozitate pe acest forum si vad ca sunt pareri pro si contra la adresa nu skin . E nevoie de o lamurire , vad ca sunt persoane suficient de naive sa creada ca este vb despre un sistem piramidal ....GRESIT! tot ce se intampla intr-o companie clasica este piramidal ! De ce? Pt ca exista o organigrama conform careia femeia de serviciu si portarul nu o sa primeasca niciodata salariu mai mare decat directorul . O gluma in privinata aceasta : Un domn (patronul ) sta in biroul sau in compania unui proaspat angajata (director de vanzari). Patronul se indreapta spre geam, unde se afla si proaspatul director, si ii intreaba : - Vezi tu acel Rolls Royce pracat in fata hotelului ? directorul raspunde : Da D.. ! il vad ! Patronul intreaba : Vezi vila aceea cu piscina si curte mare ? Directorul : Da D... , o vad ! Patronul ii spune : Daca tu vei munci zi si noapte fara oprire , in cativa ani acele lucruri vor fi ale mele !

Cei care au statul de angajat ar trebuii sa se mai gandeasca putin ! Nu am vazut nici un investitor de scucces sa traiasca mai prost sau mai constrans decat cel mai cel angajat de succes.
Alexander_max
Postat pe 27 Iunie 2010 18:38
Salutre baieti si fete

Din cate am vazut ce sa scris aicea te cam descurajeaza sa intrii in afacere asta desi la inceput cand iti explica ei despre nuskin si cum este cotat la bursa din newyork si nu mai stiu ce te atrage imediat idea.

Eu sunt de origine Turc, ma numesc Mustafa, si in legatura cu afacerea asta mia spus o prietena despre ea ca vor sa o deschida si pe piata turca acel aparat biophotonic si ca va fii o oportunitate imensa pentru viitorul meu ca voi castiga mult peste o peroida de 4-5 luni (adica vor castiga ei de pe munca mea ca eu le voi deschide piata turca lor si io ca prostul o sa fac toata munca pentru ei....si ce primesc....peanuts) un 5%. Cand am fost la intalnire miau explicat toate porcariile dar absolut nimic despre ca va trebuii sa investesc eu 1000 de euro in aceasta afacere...nu zic ca este o suma de cine stie ce dar problema e ca trebuie sa mai si gasesc inca 3 in prima luna!!!

asta chiar mi se pare o prostie... mai ales ca din tot ce am citit eu aicea 80% din cei intrati in afacerea asta se plang de ea ca nu mai pot gasi bani pentru a investii in continuare.

nu vreau sa contrazic pe cei care au chiar castigat foarte bine din asta dar singurul lucru pe care vreau sa atentionez pe incepatori este sa nu intrati in caz ca nu aveti 100% incredere in voi ca veti reusi si de sigur sa fiti disponibili sa puteti plati pentru acele puncte....

take care
musti89
Postat pe 28 Iunie 2010 12:31
Mi s-a facut si mie o prezentare Nu Skin. Redfire, de ce te-au eliminat din sistem? Multumesc.
garbo161965
Postat pe 7 Iulie 2010 01:21
In acesta tema minunata, se poate gasi totusi cineva care sa dea un sfat competent?
Nu Skin este a 3'a companie in lume, dupa Microsof si Google , la numarul de milionari care-i genereaza.Are cel mai inalt calificativ la bursa din New York(doar 9 companii din lume au acest calificativ de 5A1).Revista Forbes o recomanda ca una dintre 10 cele mai incredere companii din LUME.

1% din populatia lumii controleaza 96% din banii aflati in circulatie.Si 20% din acei 1%,vin din sfera MLM.
A studiat cineva ce este acela un MLM?Cum functioneaza?De ce functioneaza?De ce Donald Trump a pornit de curand un MLM?De ce face atata lume MLM?


Castiga careva din cei care si-au dat cu parerea aici , macar 10.000 de euro pe luna?
Nu cred.
Atunci cum puteti crede ca sunteti persoanele potrivite sa da-ti sfaturi despre cum sa faca bani un alt om?Nu aveti ce sa invatati pe altii, decat cum sa fie mediocru ca si dumneavoastra poate.


Pt. cei care intra pe forumuri sa se informeze despre aceasta companie:
Chiar credeti ca oamenii de succes stau pe forumuri?Cand a fost ultima oara cand ati intalnit un milionar in dolari sau euro pe forum, vaicarindu-se si plangadu-se ca nu i-a mers una sau alta?
Vreti informatii valide, mergeti la un economist, la un analist financiar,la un afacerist, la un om care a facut milioane dintr-un MLM.
Mama,tata,vecinul sau catelul... habar nu au cum sa faca bani multi si in mod etic.Degeaba le cereti lor opinii.
Vreti sa fiti un om onorabil,inteligent,sa aveti multi bani si timp liber?Intrebati un om care a ajuns deja acolo, cum a facut-o.
Nu intrati pe forumuri unde scriu oameni pe care societatea i-a demotivat si i-a frustrat la un asemenea nivel , incat nu mai stiu nici sa verifice o informatie direct la sursa,si se plang toata ziua ca nu le merge bine, si gasesc mii de scuze pt faptul ca nu si-au atins nici un tel in viatsa.

Va doresc sa aveti o minte deschise si cat mai multa intelepciune.
LiaEnko
Postat pe 7 Iulie 2010 19:40
buna!
am cateva intrebari catre cei care au reusit in aceasta afacere si castiga atat de bine :
1. de ce nu am fost invitat intr-un birou ci intr-o cafenea antunci cand mi s-a prezentat afacerea aceasta ? nu-si permit sa inchirieze un birou, chiar cu ora?
2. de ce mi-am platit singur sucul pe care l-am comamdat ? nu-si permit sa ofere un suc?
3. de ce mi-am platit scanarea biofotonica? nu-si permit sa ofere o prima scanare gratuita? sunt chiar asa grabiti sa devina milionari incat alearga dupa fiecare 20 de lei?
4. de ce nu mi s-a eliberat un bon fiscal pt. acei 20 lei daca totul e transparent si ca la carte?
5. de ce trebuie sa cumpar un anumit pachet de produse de 1000 euro pentru a putea ca ulterior sa distribui alte produse decat cele cuprinse in acest pachet?
6. de ce sunt conditionat de racolarea a cel putin inca 3 persoane care sa cumpere acel pachet de 1000 euro?
7. de ce nu s-ar comercializa aceste produse prin reteaua de farmacii?
8. chiar nu e o schema piramidala? si ultimii intrati cum isi vor primi comisioanele daca nu gasesc noi "parteneri"? comparatia cu organigrama unei companii este aberanta. de cate ori a trebuit femeia de serviciu sa angajeze pe altcineva in companie pentru a-si lua salariul? de cate ori directorul general si-a luat comision din salariul femeii de serviciu?

raspundeti !

parerea mea e ca sistemul se bazeaza pe efectul de halou, cam la fel ca alba-neagra. incearca sa hipnotizeze. cei care mi-au oferit sansa intrarii in aceasta afacere imi vorbeau despre oportunitatea unei trai idilic. cred chiar ca am observat si o mica aura la un moment dat.
ca afacerea merge bine pentru unii, este mai mult decat evident. dar daca n-ai intrare in cercuri de persoane cu dare de mana, trebuie sa ai un anumit caracter penru a momi altfel de persoane sa cumpere cu 1000 euro cioara de pe gard.
garbo162156
Postat pe 8 Iulie 2010 12:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
hpv 26 De la: laponaenigel 24 Iulie 2010 21:33
Despre Facultatea de Administrare a Afacerilor +altele 2 De la: garbo_469551 17 Iunie 2017 13:37
Deodorante Naturale 100% 5 De la: europroiect2007 25 Noiembrie 2010 16:44
Curele de detoxifiere 7 De la: Medic_Fares 15 Februarie 2015 08:55
ulei de macese?! 4 De la: garbo_1322 28 Mai 2012 07:03
Setari Cookie-uri