Buna, fetelor. Eram curioasa sa stiu cand si cu cine ati avut ultima (nu cea din urma, doamne-fereste) intalnire pana in clipa de fatza. Ca sa va dau curaj incep eu. S-a intamplat acum aproape un an. Il cunoscusem la Universitate; se aplecase asupra unui buchet de trandafiri si ii adulmeca savoarea cu ochii inchisi (si cu nasul, evident, ca altfel n-ar fi simtit nimica). Am crezut, cand l-am vazut aplecat deasupra florilor, ca Dumnezeu s-a milostivit de mine si mi-a scos in cale fericirea. L-am abordat, desi niciodata in viata n-am avut curajul asta. L-am intrebat daca nu cumva a doua zi n-ar vrea sa recream momentul cu trandafiri, miros, el si cu mine, tot acolo, la aleeasi ora. A acceptat imediat, iar la ora promisa eram acolo. L-am vazut venind, m-a vazut asteptandu-l (eram chiar foarte frumoasa, recunosc fara pic de lauda), s-a repezit spre mine.... si stupoare! Si-a lipit botul pe gatul meu si mi-a spus c-asa bucatica buna n-a mai vazut de mult. Evident ca i-am tras o pereche de palme si-am plecat in graba. Ultima voastra intalnire cum a decurs? |
||
_alexandra Postat pe 2 Iunie 2009 00:07 |
||
---|---|---|
La mine, ultima prima intalnire a decurs bine, firesc, insa in ceea ce te priveste, cred ca prea te-ai repezit la el, eu una n-as fi procedat asa........nu e stilul meu | ||
ana02 Postat pe 2 Iunie 2009 09:27 |
||
ufffffffffffffff voi femeile ,si va mai plange-ti ca nu va inteleg barbatii | ||
|
||
yavrum Postat pe 2 Iunie 2009 10:32 |
||
ceva de genu' unde dai si unde crapa... talmes-balmes...whatever mi-a lasat un zambet tamp si o mirare ingenua pe fatuca-mi dragalasa...si nu ma refer la ultima mea intalnire... poate...primim...ce transmitem, nu?think about it |
||
mia79x Postat pe 3 Iunie 2009 16:11 |
||
inca n-am avut parte de "ultima intilnire",nici de prima n-am avut parte.Aproape de 5 ani nu prea ma intilnesc cu nimeni.Asta e marea mea doleanta.Nu stiu de ce astfel sta situatia.Cind imi placea si mie de un baiat s-a dovedit a fi un las si un prost.Poate ca din cauza ca nu prea ies in locuri publice doar scoala casa.Poate cind voi veni la universitate anu viitor se va intimpla minunea | ||
Marsic Postat pe 3 Iunie 2009 16:53 |
||
ultima intalnire a fost cu ocazia vizionarii unei piese de teatru. dupa ce am iesit de la spectacol, a trebuit sa-i subliniez ca se spune corect "identitate" si nu "indentitate". si el mi-a raspuns ca a vorbit pe nas... mda. |
||
gianiblue Postat pe 3 Iunie 2009 19:52 |
||
Ultima intilnire cu cine? | ||
Aemulus Postat pe 4 Iunie 2009 04:37 |
||
cu noi... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Iunie 2009 11:24 |
||
micabis, am zis: cu un oarecare el... | ||
gianiblue Postat pe 4 Iunie 2009 11:29 |
||
Pai fetele cu un el, iar baietii cu o ea. Sau, ma rog, sub culorile curcubeului si al fundatiei Accept , intre un el si el sau o ea si o ea, dac-o fi vorba de iubire. E la moda de-acuma sa fii lesbi sau gao... asta, pardon, gay, asa ca, de ce nu? | ||
_alexandra Postat pe 4 Iunie 2009 13:28 |
||
Prima intalnire mai mereu decurge bine......... Acum ce sa ti spun .....cred ca ai avut ghinion..........oricum nu cred ca ai sa o uiti prea curand,,,,,,,,,,si cred ca ai avut ceva de invatat din asta.........deci pana la urma nu a fost degeaba |
||
mika_mika Postat pe 23 Iunie 2009 13:03 |
||
A fost un vis urat sau doar o inchipuire ? mai degraba un cosmar pe care ai vrea sa l uiti cat mai repede stii cum se zice prea frumos ca sa fie adevarat, oricum nu puta sa fie acel Fat-frumos din poveste p care toate il asteapta o viata sa apara pe un cal alb ..... asta nu numai ca era negru dar a naibii mai si necheaza a vreme rea .. tipul avea impresia ca daca sare putin "calul" , te va impresiona , sau macar sa nu para un pampalau ...ti a lasat niste urme de ...saliva ...de data trecuta ps: ALTCEVA NU A MAI INCERCAT , de genul te a strans de buci sau de sani dar cred ca dupa cafteala si a luat repede gandul de la prostii a vazut ca nu e de gluma chiar daca te a luat o fetita inocenta ...de la care sa i ia acadeaua |
||
DaMarkus09 Postat pe 25 Iunie 2009 20:18 |
||
Prima intilnire...a fost si ultima din pacate sau din fericire,nici eu nu stiu.Ne-a facut cineva cunostinta,in fine a 2-a zi ne-am intilnit:dragut,cu simtul umorului,manierat(asa credeam eu). Am stat vreo 6-7 ore de vorba,ne-am plimbat,am ras,povestit,toate bune si frumoase pina ma conduce acasa si stupoare,el se autoinvita la mine. . Iar la refuzul meu categoric,imi spune "Iubi sintem oameni maturi ce naiba" ? |
||
lady39 Postat pe 13 August 2009 12:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Clarviziune, cartomantie | 37 | De la: garbo042213 24 Ianuarie 2011 14:03 |
Prima intalnire | 11 | De la: garbo_435928 23 Aprilie 2017 10:51 |
sex | 66 | De la: dor72 14 Martie 2011 17:29 |
|
||
Germania sau muntii in Romania | 36 | De la: garbo_394077 9 Ianuarie 2014 15:49 |
Dezamagita | 220 | De la: gianiblue 30 Iunie 2009 22:19 |
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani