Salut am si eu nevoie de o persoana care ma poate lua in spatiu sunt din galati am nevoie de buletin pentru angajare . Ofer 50E. |
garbo_453572 Postat pe 23 August 2016 11:59 |
---|
Bravos, bai frate/sora, si tocmai aici ti-ai gasit sa faci apelul asta?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cam citi useri Garbo crezi ca sint chiar din Galati si cam citi din astia iti imaginezi c-or sa fie dispusi la asa ceva? Si inca pt. doar 50euro!... ![]() ![]() ![]() Sfatul meu e sa mergi dis de dimineatza, adica la ora 07:00, in fatza la Evidentza Populatziei Galati unde se-aduna zilnic zeci de oameni sa-si schimbe buletinele. Si fac pariu c-o sa gasesti citiva doritori sa te ajute. ![]() ![]() ![]() Iti recomand insa sa-ti iei gindul c-o sa te ia cineva in spatiu - fie si fictiv - pt. doar 50euro. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Te sfatuiesc sa ai prin buzunare cel putzin ... 200-250euro! C-aud ca asta ar cam fi mercurialul pt. asa ceva in capitale de judetz... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
garbo101426 Postat pe 23 August 2016 17:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
O problema care ma macina de cateva luni!! | 11 | De la: vasilicasavoiu 19 Martie 2009 13:39 |
inot | 1 | De la: 21 Ianuarie 2009 10:59 |
Clubul mamicilor care au nascut la Giulesti | 2 | De la: pinicuta 8 Iulie 2009 14:05 |
sant noua pe sait | 19 | De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 15:14 |
imdemnizatie | 7 | De la: Stanciu_Florina_1 1 Septembrie 2014 13:33 |
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?