Sotul meu ma inseala...eu mai am putin si nasc :(

OrhideeMery
Postat pe 21 August 2016 13:05
Conteaza ce iti doresti linistea ta si a copiilor sau.... sa fi cu el in casa si constienta ca merge pe viata dubla ?
OrhideeMery
Postat pe 21 August 2016 13:10
De la: Tommy_Boy, la data 2016-08-20 10:20:53 G485, frumos sfat dar, tare as dori ca tote cele care dau astfel de sfaturi filozofice sa-i spune femeii si CUM sa faca asa ceva, concret ca 971 tocmai asta vrea, nu indemnuri la fericire si viata traita frumos.


Daca tu chiar ai citit ceea ce am scris, inseamna ca ti-ai dat seama care este opinia mea vis-a-vis de aceasta situatie si implicit ce as face eu in cazul de fata. Faptul ca este indicat sa incercam sa ne rezolvam problemele in asa fel incat sa avem parte de fericire, nu este un sfat filozofic. Ceea ce tu numesti sfat filozofic, pentru unii este realitatea pe care o traiesc. Daca indemnurile la fericire si viata traita frumos nu ti se par oportune si nu-s compatibile cu raspunsul pe care-l doresti, poti incerca varianta indemnurilor la nefericire si viata traita urat, dar am senzatia ca deja are parte de asa ceva, nu? Cand spui cuiva cu exactitate CUM sa actioneze, iti asumi niste responsabilitati, ca de exemplu sa-i si garantezi ca ceea ce-i spui sa faca, cu siguranta va ajuta persoana respectiva. Dar pentru lucrul asta e necesar ca macar sa cunosti bine persoanele in cauza si intreaga situatie din toate perspectivele, nu crezi? Chiar si in cazul acesta tu dai sfaturi din perspectiva ta (subiectiva), dar te-ai gandit ce s-ar intampla daca in urma a ce-i propui sa faca, ar da gres? La acest subiect, pana acum nu am remarcat sa ai un comentariu care se vrea a fi folositor persoanei in cauza ci numai postari din care reiese concret faptul ca doresti niste lucruri pe care tu nu le oferi de la "tote cele care dau astfel de sfaturi filozofice" si ca "tanti Rose the 1" si-a balbait raspunsul care "nu e cine stie ce filozofie". Dar tu pe langa faptul ca te-ai apucat sa-i clasifici comentariile in doua mari categorii, filozofice sau nu, concret, ai de gand sa-i spui femeii ce si CUM sa faca? Parca tocmai asta vrea...
garbo_434485
Postat pe 22 August 2016 01:02
Londonwalk ....vezi tu, în lumea asta există încă oameni educaţi, cu "valori " şi respect de sine ...unde la tine lipseşte cu desăvârşire!!! Nu cred că "soţia ta " când era însărcinată făcea aberaţiile enumerate... din cele câteva rânduri , pe care le-ai scris...deduc că eşti UN FRUSTRAT SINGUR (DIVORŢAT) , ALCOOLIC ŞI CU PROBLEME PSIHICE !! Cred că ai face un gest extraordinar dacă nu ai mai da sfaturi şi te-ai şterge ca membru Garbo !
garbo170563
Postat pe 22 August 2016 03:02
Pentru "Fosta membra garbo" - Esti cam nesimtita cucoana! In mod sigur esti divortata! Clar nu esti o persoana "suportabila"! Dar nesimtirea ta depaseste orice limita. E bine ca te crezi deasupra tuturor si poti aprecia inteligenta tuturor. Vai de capul tau si de al cui trebuie sa te suporte.
Si inca ceva....spui ca nu are nici o treaba inselatul cu copiii. Poate la tine, in familia ta! Daca nu exista bunsimt si rusine.......clar ca parintele e in stare de orice. Nu il intereseaza nimic. Doar el sa isi faca placerile. Si inca ceva "inteligento" ! Toate sfaturile sunt aproape inutile. Niciunul din cei care dau sfaturi aici nu pot sti exact ce e in familia lor. Ar trebui sa auzim si el ce are de spus.... Sau poate ea, mamica e una "inteligenta" ca tine ....si atunci e clar de ce o ia ala pe campii!

garbo_5596
Postat pe 22 August 2016 12:50
De la: garbo_5596, la data 2016-08-22 12:50:58Pentru "Fosta membra garbo" - Esti cam nesimtita cucoana! In mod sigur esti divortata! Clar nu esti o persoana "suportabila"! Dar nesimtirea ta depaseste orice limita. E bine ca te crezi deasupra tuturor si poti aprecia inteligenta tuturor. Vai de capul tau si de al cui trebuie sa te suporte.
Si inca ceva....spui ca nu are nici o treaba inselatul cu copiii. Poate la tine, in familia ta! Daca nu exista bunsimt si rusine.......clar ca parintele e in stare de orice. Nu il intereseaza nimic. Doar el sa isi faca placerile. Si inca ceva "inteligento" ! Toate sfaturile sunt aproape inutile. Niciunul din cei care dau sfaturi aici nu pot sti exact ce e in familia lor. Ar trebui sa auzim si el ce are de spus.... Sau poate ea, mamica e una "inteligenta" ca tine ....si atunci e clar de ce o ia ala pe campii!



Ma istetila, n-are nimic inselatul sotului cu copiii, mai ales daca aduce salarelul acasa... doamnei cu topicul ii cauzeaza. De unde stii tu ca e divortata, fosta membra, doar pt. ca si-a exprimat un punct de vedere onorabil si civilizat, in timp ce tu o sfatuiesti sa inchida ochii la infidelitati, ca pe vremea lu' tat' tu mare? Ea sigur are alaturi un om care o apreciaza, tu ai o caricatura de sotie, dupa cum gandesti
Ce a scris nu dovedeste decat bun-simt, pt ca daca o casnicie nu merge, nu trebuie sa tii cu dintii de ea, nea caisa.
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 22 August 2016 23:10
Ocupa-te de tine si de copil ,lui ii va trece sau nu , daca ii trece bine daca nu asta este , tu ti l-ai ales ....
garbo_19362
Postat pe 23 August 2016 14:19
De la: garbo170563, la data 2016-08-22 03:13:10Londonwalk ....vezi tu, în lumea asta există încă oameni educaţi, cu "valori " şi cu respect de sine ...unde la tine lipseşte cu desăvârşire!!! Nu cred că "soţia ta " când era însărcinată făcea aberaţiile enumerate... din cele câteva rânduri , pe care le-ai scris...deduc că eşti UN FRUSTRAT SINGUR (DIVORŢAT) , ALCOOLIC ŞI CU PROBLEME PSIHICE !! Cred că ai face un gest extraordinar dacă nu ai mai da sfaturi şi te-ai şterge ca membru Garbo !


well... nu crede, dreptul tau :) in lumea asta (reala) chestiile astea sunt BAU (business as usual). daca tu traiesti intr-o bula de cristal... iarasi dreptul tau. singuratatea/frustrarea/alcoolismul meu presupuse ar fi oricum problemele mele si nu le-as publica pe un site ca asta. Opinez ca sfaturile mele sunt mai utile decat toate aberatiile pe care ipocritii/(ele) sau incuiatii la minte le varsa pe site-ul asta ca avand putere de lege. Eu nu fac decat gesturi ordinare si pe cale de consecinta nu am sa ma "sterg" de pe site. asa, doar ca sa plesnesti tu de ciuda
londonwalk
Postat pe 23 August 2016 20:47
Nu crapa nimeni ca nu te "stergi" tu de pe site, nu se bucura daca ramai. Esti mai inutil decat apa clorinata. Ti s-a amintit doar ca exista si bun-simt, educatie, respect de sine, in contrapartida... Pt. ca una e sa faci sex cu iubita sau sotia, asa cum iti doresti, fara false pudori si fara ipocrizie, alta e sa te apuce f.......l pe oriunde, cu aproape oricine. Chestie si de gust...
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 23 August 2016 21:10
nu de alta, dar este evident cine sunt intretinatorii de activitate de pe site. iar tu esti unul dintre ei. nu imi place raclama cu bebelusul si nu am de gand sa intretin o discutie comerciala
londonwalk
Postat pe 23 August 2016 23:34

"in lumea asta (reala) chestiile astea sunt BAU (business as usual)."
Daca sunt "business as usual", poate ca le stie si d-na gravida din topic, ca nu-i vreun crin ... Asa ca nu era nevoie sa postezi in limbajul in care esti obisnuit cu "doamnele" tale.
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 24 August 2016 08:25
Fii puternica pentru copii tai! Si capul sus! Oricat ar fi de greu in viata asta, trebuie sa iti gasesti puterile si sa lupti. Si daca tu crezi in sufletul tau ca merita iertat, daca inca il mai iubesti incearca si lupta si pentru el. Poate s-a ratacit la un moment dat si prinsi de aglomeratia din viata voastra, nu ati mai avut timp de voi doi. Probabil ca dupa atata timp de negat, ii este rusine sa recunoasca acum ca a gresit. Oamenii gresesc des si fiecare din noi avem viciile noastre, dar daca tu consideri ca meritati o sansa, comunica cu el si da-i un ultimatum de dragul a ceea ce ati trait odata. Stiu ce simti. Hai capul sus si priveste partea plina a paharului: nu esti singura! Copii tai iti vor fi sprijin si te vor ajuta sa treci mai usor peste dezamagiri.
danna19
Postat pe 24 August 2016 08:57
Alta "desteptaciune", interesata de borsul vecinilor, probabil urata si terminata in relatia ei, dar inteleapta rau si pregatita cu sfaturi inutile si tardive.Initiatoarea a cam decis ce sa faca cu viata ei.
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 24 August 2016 09:26
Stimate Bilan..... sau Fosta membra.....ca banuiesc ca sunteti una si aceeasi persoana! Avem dreptul la pareri absolut diferite! Daca voi credeti ca este bine ca doamna cu topicul sa isi creasca copiii singura, ce sa zic? E parerea voastra! Exista si posibilitatea sa duca o viata de cosmar cu el. DAR.....viata asta pe care o duce cu el , e dinainte de a face copiii. Asadar despre ce vorbim ??????? Si apoi, parerea mea este ca atunci cand te casatoresti o faci pentru o viata! Si atunci cand ai si copii.........o faci pentru doua vieti! :) Desigur si in acest caz pot fi exceptii! Ca nu o sa stai sa te maltrateze ....sa iti nenoroceasca copiii, familia intreaga cu comportamentul lui aberant. Dar , daca nu e asa drastica situatia......copiii sunt cei mai importanti. In momentul in care aduci pe lume un copil......nu mai esti tu pe primul loc. Categoric. E copilul tau!!! Pentru binele lui treci peste orice. Si copilul ala are nevoie si de mama si de tata. Acasa, amandoi! Parerea mea! Desigur, cum am spus si in postarea anterioara, noi nu stim tot ce se intampla in familia aceasta...........deci doar ei stiu! Ei sa gandeasca pentru binele familiei lor.
garbo_5596
Postat pe 24 August 2016 09:58
Nu suntem aceeasi persoana. Iar dumneata ai peste 50 de ani si degeaba! Ca nu-i dovedesti decat cu mentalitate COMUNISTA sau cu invataminte mostenite de la strabunica. Pe atunci casatoriile erau mai degraba aranjate, nici vorba de iubire si respect. Acum putem consimti noi la casatorie, nu ne obliga nimeni! Da, casatoria e pe viata, dar cand n-ai fost destept si ai gresit in privinta partenerului, poti indrepta greseala, nu te poti chinui cu un om nenorocit si egoist, care nici nu are indreptare. Initiatoarea topicului spune ca-i epuizata psihic ... Oare cat de crud poate fi cineva sa-i ceara sa continue in iadul ala? Chiar fiii ei sa-i ceara asta? Daca sunt OAMENI, niciodata n-o sa-i ceara sa plateasca bunastarea lor cu linistea si sanatatea ei!!!
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 24 August 2016 10:01
Ca obs. personala, Doamne, multe caricaturi lasi pe lumea asta ... In 99% din familiile cu probleme, cu certuri, lipsa de iubire, copiii sunt PRIMII afectati ca nu au o familie normala, ci doar fizica, comunist nenorocit si batut in cap. Si tot ei (cazuri concrete), isi felicita parintii care fac pasul spre divort.
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 24 August 2016 10:21
Bilan....revin cu o replica! Reciteste ultima mea postare! Cred ca m-am exprimat destul de clar si cuprinzator! Poate te-ai prea grabit sa imi dai replica. Si da , am peste 50 de ani! Nu stiam ca a-ti dori o familie puternica, cu parinti care sa lupte pentru fericirea copiilor lor este o mentalitate comunista. Dar daca zici tu.....asa o fi! Si am spus mai sus, de mai multe ori....depinde cum e viata ei cu sotul...Iar faptul ca faci o tampenie si te trezesti mai tarziu si vrei sa corectezi.....ma faci sa rad. Ea dupa atatia ani de trai impreuna a vazut tampenia pe care a facut-o? Sau acum nu mai suporta........chiar acum.....cand e gravida! Cand orice emotie negativa ii afecteaza sarcina. Dobitocul nu constientizeaza asta, dar se pare ca nici ea. Ea stie doar ca nu mai ii accepta infidelitatile si se cearta cu el nonstop! De ce se mai cearta??? De ce nu se gandeste la copil, la sarcina? Ce solutie poate exista acum, cand mai are putin si naste? In fine....e mult de comentat si oricum degeaba. Ei oricum vor face ce vor! Si inca ceva....nu e o mentalitate comunista! E ceva si legat de comunism totusi....in sensul ca se divorta foarte greu. E vorba despre Dumnezeu si despre taina casatoriei. Daca ar fi acolo putina credinta, altfel s-ar rezolva lucrurile! Si acum, te rog....va rog.....incepeti cu jignirile la adresa mea si a comentariilor mele!
garbo_5596
Postat pe 24 August 2016 11:03
Nu exista nici o taina a casatoriei intre femeia asta si magarul de sot! Doar ea, in prostia ei l-a ales, D-zeu nu ne impune. Dar asta nu inseamna ca nu are dreptul sa scape de boul cu atatea vaci, s-a trezit si ea pana la urma. Si vis-a-vis de taina casatoriei, un mit idiot, daca mai si gandesti: daca adun de pe drumuri o proasta, o saracie care vrea sa se capatuiasca si care-mi va face viata un iad, ca vrea s-o fac "cucoana" cum n-a fost in batatura la ma-sa, inseamna ca am impartit cu ea taina casatoriei?!? Adica o panarama mi-e femeia sortita mie? Sau am fost eu imbecil si n-am vazut ca nu-i nimic de capul ei?
... Un singur lucru bun ai spus: "Ei oricum vor face ce vor."

Oricum, nimic n-ai priceput, in inchistarea ta, de trista si se pare f. actuala, conduita.
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 24 August 2016 11:49
Parintii n-au cum sa lupte pt. fericirea copiilor, ba nene, cand ei se lupta unul cu altul. Iar femeia din topic nu se poate obisnui ca sotul o insala, de aia spune ca-i epuizata. O fi visat ca-i the only pt. el si i-a facut praf si pulbere visele ... Nevasta-ta in nesimtirea-i, s-ar fi obisnuit, ca doar ai fi adus banii in casa si n-o bateai, dar nu poti vorbi si pt. altii ...
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 24 August 2016 12:13
Asa e Bilane! Cum le zici tu!
garbo_5596
Postat pe 24 August 2016 12:21
Si voi va contratzi pt. una care - desi stia ce 'ocupatzii' are purtatorul de nadragi al familiei -, tot s-a pus cu ... cracii in sus ca sa-i mai toarne inca un plod ... maestrului Casanova?!?


Serios?!?


Avind in vedere perioada inaintata a graviditatzii, presupun (nu fara temei) a fi vorba doar de o serioasa depresie de sarcina.
Si statzi s-o vedeti pe aia post-natala!...


In rest ce pot sa mai spun?
Nu e prima data cind vad fie ca femeile inca mai sint incredibil de indolente si kkretine de vreme ce n-au invatzat sa foloseasca toate mijloacele contraceptive, fie ca neamul asta muieresc mioritic are o total deformata imagine a consecintzelor reale ale 'sfatului' tipic romanesc pe care-l dau indeobshte muierile-'prietene':

..."Mai fa-i, draga, inca un copil si sa vezi ca se potoleste!"


garbo101426
Postat pe 24 August 2016 12:22
"
De la: garbo101426, la data 2016-08-24 12:22:55Si voi va contratzi pt. una care - desi stia ce 'ocupatzii' are purtatorul de nadragi al familiei -, tot s-a pus cu ... cracii in sus ca sa-i mai toarne inca un plod ... maestrului Casanova?!?"

Mentalitati mioritice si nu numai; la noi lumea ii da si cu "taina casatoriei" si cu "sa va inmultiti" ... de aia gandesc ele, de fapt le tine loc de a gandi, ca oricum n-au cu ce, ca repara, ce naiba sa repare?!? cu plodul ...
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 24 August 2016 12:29
@Bilane, sa stii ca o anume 'taina' a casatoriei chiar exista, da' ea e cu totul altceva decit gindesc hoardele de stupizi si destul de departe si de tot ceea ce propovaduiesc purtatorii de sutana care citesc ceva din 'carte' da' n-au capacitatea intelectuala, emotionala, culturala si 'ascensionala' de a intelege si ... transcede ADEVARUL catre miri, de dincolo de vorbele scrise...


E foarte greu cu ratziunea asta de A FI a fiintzei umane, e tare, tare greu...


Si e si mai complicat cu 'tainele' pe care trebuie sa le descopere singuri si sa le plineasca impreuna cei ce s-au casatorit...


Si de cele mai multe ori intr-o solitudine ... biunivoca extrem de greu de suportat si de ... optimizat!



garbo101426
Postat pe 24 August 2016 13:38
De la: garbo101426, la data 2016-08-24 13:38:37@Bilane, sa stii ca o anume 'taina' a casatoriei chiar exista, da' ea e cu totul altceva decit gindesc hoardele de stupizi si destul de departe si de tot ceea ce propovaduiesc purtatorii de sutana care citesc ceva din 'carte' da' n-au capacitatea intelectuala, emotionala, culturala si 'ascensionala' de a intelege si ... transcede ADEVARUL catre miri, de dincolo de vorbele scrise...


E foarte greu cu ratziunea asta de A FI a fiintzei umane, e tare, tare greu...


Si e si mai complicat cu 'tainele' pe care trebuie sa le descopere singuri si sa le plineasca impreuna cei ce s-au casatorit...


Si de cele mai multe ori intr-o solitudine ... biunivoca extrem de greu de suportat si de ... optimizat!





Asta se intampla daca va insotiti cu orice ciumafaie, spunand-va ca e la fel de buna ca oricare alta si voi, femeile, cu toti ingalatii: solitudine biunivoca, pt. "binele" copilului/lor. Viata poate fi si frumoasa, implinitoare, poti avea o familie pt. care merita sa faci eforturi, alaturi de partenerul potrivit dar trebuie sa crezi, sa iubesti si sa vrei sa fie asa.
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 24 August 2016 13:44
Si eu ce-am spus?!?


'Solitudine biunivoca' n-are absolut nici cea mai mica legatura cuuu ... plozii!


Chiar nu ti-e evident deloc tocmai din termenii silogismului?
garbo101426
Postat pe 24 August 2016 13:56
Suntem la ora de logica? E mai important sa fim ontopic, ne putem lipsi de logica formala, e importanta valoarea adaugata, remember? ...decat sa facem aprecieri ... (ne)corelative. De aia nu ma exprim biunivoc si nici echivoc.
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 24 August 2016 14:08
Bilan, nefericitule! Nu sunt o Afrodita, ceea ce banuiesc ca iti starneste un ranjet. " Stiam eu!". Si nu ma bag in borsul nimanui, de vreme ce postarea doamnei este publica. Ma rog, ideea era sa o ajutam cu sfaturi nu sa ne certam ca la piata. Sper sa fii la fel de acid si transant si dincolo de imaginea asta online, pentru ca daca nu e asa as fi foarte dezamagita. Iar daca asta esti tu 24 din 24, ma bucur. Esti o persoana puternica.

P.S. Terminata in relatie nu sunt, inca... Daca se schimba ceva, te anunt ca sa pledezi tu pentru mine pe forum...
Te salut!
danna19
Postat pe 24 August 2016 15:06
"Nu stiam ca a-ti dori o familie puternica, cu parinti care sa lupte pentru fericirea copiilor lor este o mentalitate comunista."

Ba da, ba da, tine de indemnuri indoielnice...
1.O familie puternica e o familie unde nu exista inselatorie, acolo unde exista, familia (vezi cazul de fata) e doar o fantezie.
2.Parintii nu pot garanta fericirea copiilor, le pot oferi ce au nevoie dar sa ai pretentia sa-ti faci copilul fericit e unul din cele mai absurde lucruri, pt. asta trebuie sa stie ei ce-si doresc, mai tarziu. Un copil e fericit oricum, cand traieste in conditii normale. ...Sau o sa-l tii de mana si la 20+, asigurandu-te ca e fericit, la locul de munca, in relatiile cu ceilalti, cu partenera/ul??!? Ca s-au mai vazut incuiati dintr-astia ...
Si conchizand, nu-i vorba atat despre faptul ca se divorta greu, in sensul desfacerii casatoriei, in perioada de glorie a dumitale, ci despre cutumele societal-familiale, in trend la vremea respectiva, gen: "stau pt. cu el/ea pt. copii", mai degraba laitmotive ale neputintei, ignorantei si comoditatii ... si care functioneaza in continuare sub straiele fatarnice ale "tainei cununiei". , hiperbolizand "binele" odraslelor, statuat prin insasi familia puternica ... nomina, per se.
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 24 August 2016 15:29
De la: danna19, la data 2016-08-24 08:57:02Fii puternica pentru copii tai! Si capul sus! Oricat ar fi de greu in viata asta, trebuie sa iti gasesti puterile si sa lupti. Si daca tu crezi in sufletul tau ca merita iertat, daca inca il mai iubesti incearca si lupta si pentru el. Poate s-a ratacit la un moment dat si prinsi de aglomeratia din viata voastra, nu ati mai avut timp de voi doi. Probabil ca dupa atata timp de negat, ii este rusine sa recunoasca acum ca a gresit. Oamenii gresesc des si fiecare din noi avem viciile noastre, dar daca tu consideri ca meritati o sansa, comunica cu el si da-i un ultimatum de dragul a ceea ce ati trait odata. Stiu ce simti. Hai capul sus si priveste partea plina a paharului: nu esti singura! Copii tai iti vor fi sprijin si te vor ajuta sa treci mai usor peste dezamagiri.

Si " da-i un ultimatum, de dragul a ceea ce ati trait odata." Tare sau ce? Sa mai zici ca viata nu bate replicile de cinema, ale nefericitelor, in iubire ... vai de capul tau ...
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 24 August 2016 15:57


Citeodata totusi e mult mai ... educativ si chiar relaxant si inaltzator cu logica formala, din cite observ!



Nu crezi?...

garbo101426
Postat pe 24 August 2016 16:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cerccetare - Alimentatia copiilor sub 5 ani 1 De la: garbo_3768 29 Mai 2012 02:06
Supliment nou-nascut 2 De la: garbo_405480 28 Septembrie 2014 06:28
vand aparat gatit aburi pt bebe - BEABA BABY COOK 1 De la: kidz006845 2 Septembrie 2010 11:54
Se trezeste noaptea 11 De la: cory_emy 12 Noiembrie 2010 01:21
Incompatibilitate copil -educatoare 19 De la: ameno 22 Octombrie 2010 20:09
Setari Cookie-uri