Nelamurire Excitare

Salut
Am o mare nelamurire
Am 17 ani si sunt cu o fata de 5 luni si ea este mai rusinoasa si acum dupa ceva timp am inceput sa ma acomodez mai bine cu ea si in timp ce sunt intr.un parc pe o banca de exemplu o sarut incet pe sani ,gat si ii ating zona genitala prin blugi bineinteles
Dar intrebarea mea este urmatoarea : este posibil ca eu cand o ating in zona genitala si o mangai sau o ciupesc incet ea sa nu simta nimic ?
Mentionez ca ea este virgina si chestiile astea ar trebui sa o stimuleze la maxim .
Eu o simt ca ea se excita foarte tare cand ii mangai / ciupesc incet zona genitala dar ea nu imi recunoaste treaba asta si zice ca nu se intampla nimic cu toate ca nu ma lasa sa fac treaba asta mult timp .
Care este explicatia ?
garbo_435985
Postat pe 2 Aprilie 2016 01:05


Prea complexa ca sa poata fi explicata sau inteleasa, aici pe forum... !!! Voi continuati sa va giuguliti asa atata timp cat va face placere, nu incerca nimic cu forta, timpul si mama natura le rezolva pe toate. Eventual... incearca sa-i sugerezi sa-si schimbe marca la blugi si vezi daca se schimba ceva in comportamenul ei... !
barboneli
Postat pe 2 Aprilie 2016 08:26
Sau foarte simpla Barbo. Cred ca unei adolescente de 17 ani si virgina pe dasupra, nu prea ii place o asfel de "smotoceala" pe o banca in parc. Putina intimitate totusi nu ar strica, dar cind hormonii o iau razna nu prea mai ti cont unde te afli si crezi ca ceea ce iti face tie placere automat ii face si partenerei.
Tommy_Boy
Postat pe 2 Aprilie 2016 10:41
Tommy, baiatul (cu avatar de fata) are 17 ani, fatuca nu stim cati ani are. Cel putin asa am inteles eu.....
Neata :)
Rotty
Postat pe 2 Aprilie 2016 10:49
Neata Barbo.

Pai cred ca a spus "fata" si "virgina".
O fi vreo virgina de peste 20 ani?
Nu prea cred. Cred ca e tot o adolescenta de virsta lui sau chiar mai mica.
Imi aduc aminte ca la 17 ani toti cei care depaseau 20 erau babalici.
Tommy_Boy
Postat pe 2 Aprilie 2016 10:56
Offf...Tommy, tu inca dormi. Ia uite-te mai bine cu cine "vorbesti". Barbo e plecat sa cumpere flori.

" Am 17 ani si sunt cu o fata de 5 luni. "

Asa a spus, deci.....
Rotty
Postat pe 2 Aprilie 2016 11:09
Mii de scuze Rotty,
Ai dreptate, sint dupa o noapte scurta daca pot spune asa.
Oricum tinarul mai are de invatat. Ramin la parerea mea, sint fete carora nu prea le place smotoceala pe o banca in parc.
Tommy_Boy
Postat pe 2 Aprilie 2016 11:46


Ok fetele... am asteptat sa va aud si parerea voastra intai, stiam ca mai am ceva de invatat inca, virginul de mine... ! Dar... fiti atente ce a scris baiatul nostru si asta spune multe. Inca o data, pareri poate sa fie de mai multe feluri si culoare...

"Mentionez ca ea este virgina si chestiile astea ar trebui sa o stimuleze la maxim .
Eu o simt ca ea se excita foarte tare cand ii mangai / ciupesc incet zona genitala dar ea nu imi recunoaste treaba asta si zice ca nu se intampla nimic cu toate ca nu ma lasa sa fac treaba asta mult timp."

Eu nu am fost virgina niciodata iar baiatul zice ceva care il aduce la limita de 17 ani. Nu, 985, nu numai cand e vorba de o virgina "chestile astea ar trebui sa o stimuleze la maximum"... chestile pot sa stimuleze la minimum sau la maximum si o femeie cu 3 copii, de ex., cu toate ca de obicei dupa nastere nu mai e virgina... ! Nu, pe Maria o lasam deoparte, nu o amestecam in discutia asta ! "chestile astea" au reactii diferite de la persoana la persoana. Asta e una. A doua, fata nu "recunoaste" nu pentru ca nu simte ceva, maxim sau minim, ci pentru ca la varsta ei, cu educatia ei, cu experienta ei sau cu caracterul ei, o fac sa-i fie rusine sa reactioneze exterior sau sa recunoasca. Ce, e la interogatoriu ? Si acum am sa-ti spun si de ce nu te lasa mult... cu toate ca mi-e putin jena s-o fac aici pe forum. Nu stiu cum simti tu ca ea se excita, dar probabil ca asa e... e clar ca in clipele alea de geaba o intrebi cat fac 23 X 17... ca nu o sa poata sa-ti raspunda. Si probabil ca ai dreptate cand simti. Si ea simte, dar nu te lasa mai mult pentru ca are un control in interiorul ei si nu vrea sa continuie pentru a nu exploda, acolo in parc ! Cand o sa va cunoasteti mai bine si o sa faceti asta in intimitate cum a zis si Tommy... atunci e altceva si atunci treburile alea le pastrati pentru voi si nu vi cu ele aici pe forum. Adica nu neaparat. Fata te-a oprit ca sa nu treaca peste punctul care ar putea s-o faca de ras, in parc. Si tu, daca esti baiat fin, trebuie sa ti cont de asta. Stiu, am vazut si eu catei facand dragoste prin parcuri.... dar asta e altceva. Eu nu-ti fac educatie, mi-am dat cu parerea.

barboneli
Postat pe 2 Aprilie 2016 12:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
voi ce credeti..? 25 De la: garbo111638 9 Aprilie 2010 12:36
fiti blanzi, am 2 copii si vreau sa fie bine 14 De la: garbo_9309 11 Decembrie 2012 21:25
Diferenta de varsta conteaza asa mult??? 42 De la: AMELYY 23 Iulie 2010 22:07
m-am indragostit de fratele fostului meu prieten:P help:D 25 De la: persidadamian 15 August 2009 14:34
sex, chin, ....mai e ceva? 96 De la: eu_geminy 8 Noiembrie 2010 21:47
Setari Cookie-uri