stiti cum se fac carnatii la fabrica din porcul intreg?

da,exista un video pe face book,sa vad cum il postez,voi incerca,taie beregata la porc,si apoi intra la tocat intreg,cu fund,cu mate,cu totul cu sange si oase,iese crema apoasa,apoi adauga miere din aia artificiala,amidon de porumb,faina,si apoi ies carnatii si crenvustii.
Am cautat pe net si la fel sunt cei din pui,sunt puii intregi,cu oase,cu totul,aceeasi poveste.
Nu mai mananc cat oi trai salamuri,dupa ce am vazut,avea si sora mea o prietena care lucra in braila la fabrica,si ne-a spus doar un lucru,sa nu mancam preparate,ca nu stim adevarul cum se fac,dar nu a divulgat secretul ca sa nu piarda munca ei.....
Pot manca sunculita,kaizer,din astea la care se vede soricul pe margine,si suvitele din carne si grasime....
Voi stiati? eu abea acum am aflat......
daniilia
Postat pe 30 August 2014 11:11
De la: daniilia, la data 2014-08-30 11:11:56 da,exista un video pe face book,sa vad cum il postez,voi incerca,taie beregata la porc,si apoi intra la tocat intreg,cu fund,cu mate,cu totul cu sange si oase,iese crema apoasa,apoi adauga miere din aia artificiala,amidon de porumb,faina,si apoi ies carnatii si crenvustii.
Am cautat pe net si la fel sunt cei din pui,sunt puii intregi,cu oase,cu totul,aceeasi poveste.
Nu mai mananc cat oi trai salamuri,dupa ce am vazut,avea si sora mea o prietena care lucra in braila la fabrica,si ne-a spus doar un lucru,sa nu mancam preparate,ca nu stim adevarul cum se fac,dar nu a divulgat secretul ca sa nu piarda munca ei.....
Pot manca sunculita,kaizer,din astea la care se vede soricul pe margine,si suvitele din carne si grasime....
Voi stiati? eu abea acum am aflat......


eu stiam si de nughetti de pui si cremwustii pe care mamicile ii dau copiilor ca sunt proaspeti si din piept de pui -aiurea sunt din oasele de la piepul de pui ,piele si ce ramane dupa ce e scos fileul din piept...nici nu vorbesc de parizer sau salamul victoria....le fel crochetele de peste sunt din resturi de la peste:oase piele si resturi de carne ... dupa ce se scot fileurile.le baga la malaxoare si se adauga faina din oase , amidon condimente si altele....
garbo_19362
Postat pe 15 Septembrie 2014 19:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum petreceti clipele libere? 29 De la: caleidoscop 19 Iunie 2012 17:55
el capricorn eu balanta?este vreo sansa? 4 De la: garbo005402 21 Iunie 2009 16:10
Daruri de sarbatori copiilor 20 De la: elisabeta_boia 28 Ianuarie 2013 16:43
Caut bona 1 De la: ramone_ionescu 13 Ianuarie 2012 16:42
Ajutor pentru tati 1 De la: helpturan 16 Decembrie 2011 20:45
Setari Cookie-uri