21 de ani si...inca virgina

Bună. Nu as vrea sa te sfătuiesc greșit, dar nu mai poți aștepta putin?! Sunt barbat la 33 de ani și credeam ce îți spun, ca mulți dintre noi "spera" la o astfel de fata! Nu din sensul de a te fi dezvirginat, ci din sensul ca nu ești o curva ci ești loiala, cel puțin așa vreau sa cred. Fetele care si au pierdut virginitatea la 15 ani nu pot fi statornice într-o relație și de aceea se suferă enorm!! Găsește-ti un băiat "bun" care sa te iubească și tot ce va dori e sa va dăruiți unul altuia din inima și împreună.
m2alin5tdr
Postat pe 21 Septembrie 2014 07:39
trebuie sa fii optimista , nu pune in fata numai raul ... azi barbatii cer experienta si nu virginitate ...incearca si sigur o sa / placa ...numai incercand vei capata experienta ... te pupik .
garbo114571
Postat pe 21 Septembrie 2014 07:43
De ce oare in super societatea romaneasca normal ni se pare execeptional.
Nu conteaza ca ai 21 de ani , conteaza ceea ce simti si ceea ce-ti doresti cu adevarat.In plus virginitatea nu este decat o dovada a faptului ca inca nu ai gasit persoana potrivita . Relazeaza=te si nu mai fi atat de incordata , la o adica daca te streseaza atat de mult pierderea virginitatii o poti rezolva si singura , sunt sute de feluri de jucarii sexuale. Din pacate lipsa de educatie , si nu vorbesc de educatie sexuala , poate sa trateze o fata ca tine ca pe o neadaptata , ca sa gasesc un termen adecvat , dar in realitate esti ceea ce ai dorit tu sa fii , ti-ai asumat starea de fapt si crede-ma ar trebui sa ai un respect pentru tine ca om , dar si ca femeie .Relatiile dintre un barbat si o femeie trebuie intelese ca un business in care amandoi castiga , un win-win in limbaj comercial , si asa cum s-a mai spus conteaza ce este in interior nu neaparat sa ai un corp traznet si o tona de farduri machiaj etc , normal pe de alta parte nu ar fi bine sa fi femeia cu barba , si la concurenta cu un barbat la lungimea parului din diverse parti ale corpului.
Nu-ti mai incarca creierul cu intrebari de natura existentiala , incearca sa iei viata cu bune si cu rele , traieste la maxim fara ca sa-ti fie rusine ca a doua zi sa te privesri in oglinda si sa te rusinezi.
Atentie ca , din pacate , ca pentru 80% din barbati femeia este vorba cantecului lui John Lennon - Women is the nigger of the world - sau in traducere - Sclavul Omenirii .
Simte-te bine in pielea ta , bucura-te de ziua prezenta ca si cum ar fi ultima si multumes=te pentru ziua care o primesti in plus (Seneca)
Numai bine!
design
Postat pe 21 Septembrie 2014 09:12
bravo! stai linistita cine te apreciaza stie ca marita asteptarea cine nu! lasa-i pt ca nu sunt adevarati barbati
garbo041850
Postat pe 21 Septembrie 2014 09:19
Sa fii demna, sa fii cu capul pe umeri, nu-i o rusine, cinste tie siii,,, nu ceda doar din curiozitate insa, ai grije sa nu te frigi, sa te arunci in bratele vreunui gibon...
garbo088037
Postat pe 21 Septembrie 2014 09:53
lasa draga ca si eu am stat pina la 23......himmmm si nu imi pare rau ....ai timp sa recuperezi....
garbo016434
Postat pe 21 Septembrie 2014 09:53
Felicitari si orice ai alege sunt sigura ca vei alege ce este mai bine, doar o astfel de fata ar fi ajuns CINSTITA pana la varsta asta. Sa stii ca sunt si barbati care nu apreciaza curvele, totul este sa cauti.
ticolea
Postat pe 21 Septembrie 2014 09:57
nu trebuie sa fii amarita reltia cu prietenul care momentan il ai pote sa fie si frumoasa si urita de multe ori noi o facem dar si partenerul
orce barbat asteapta dela o femeie doar o relatie la pat putini sint cei care nuti da un sut in fund dupa ce sau satisfacut
un singur lucru cerd cai bun daca te hotarasti sa ai o relatie sexuala so faci din dragostea ta nu ca vrea el sau ca tie rusine ca esti batrina nu fauo prima data cu draoste ca aia o sa ai amintire restul uiti dar prima data conteaza sa fie frumos
fi calma si ai sa vezi ca nu regreti
Gepeto_Emilio_1
Postat pe 21 Septembrie 2014 10:22
Esti umpic negativista asa e, sincer prima mea experienta sexuala a fost tot la 21 de ani,este adevarat cu toate speram ca persoana cu care o facem prima data sa fie ai singura dar asta nu tine doar de sex , cu timpul va cunoasteti defectele , trece perioada aia in care esti atat de indragostit de nu vezi nu auzi nimic in jurul tau etc si incepeti sa vedeti relatia altfel. Acum depinde de voi, nu prea multi baieti sunt gata sa lupte in continuare poate observi ca nici chiar tu si se poate produce inevitabila despatire. Nu pot sa iti spun sa nu cauti un baiat care sa astepte pana la casatorie dar o sa ai de cautat foarte mult.. Nici nu stiu sa zic daca mai exista unul, ideea e ca trebuie sa fi increzatoare si da asta e se intampla sa va despatiti nu e tocmai p tragedie, nu inseamna ca daca ai din nou pe altcineva sa treci la sex daca nu esti sigura( nu inseamna cati prieteni ai avut cu toti sa fi facut sex) cat despre sarcina prezervativul e cel mai eficient impotriva ei cat si a bolilor, in caz ca se rupe e pastila de a 2'a zi, contraceptivele nu sunt indicate pw termen lung si in nici un caz daca propui o sarcina in viitorul apropiat
Relle_C
Postat pe 21 Septembrie 2014 10:23
Ei, surpriză! Eşti totuşi specială! Dacă ai aşteptat până acum, nu strica totul doar din dorinţa de a "intra în rândul lumii". Va râde? Înseamnă că nu te merită! Îl vei pierde? Înseamnă că nu ai pierdut nimic! Dacă în schimb simţi doar impulsul chimic, atunci alege bine partenerul, chiar dacă nu ai cu el gânduri de viitor, alege-l astfel încât să-ţi aminteşti şi la optezeci de ani. Nu grăbi nimic, gândeşte-te că viaţa intimă, odată începută, vei face dragoste timp de cel puţin patruzeci de ani! Indiferent ce vei hotărî, nu regreta apoi nimic, pentru că ai hotărât tu, nu presiunile altora.
Ia lucrurile aşa cum vin şi nu mai cerebraliza totul chiar până la obsesie. În final îţi voi spune că sunt un bărbat de 46 de ani trecut prin două divorţuri, dar cea mai bună sugestie pe care ţi-o pot da este asta: roagă-te lui Dumnezeu să facă El alegerile pentru tine. E acolo şi le face pe cele mai bune, te asigur de asta!
IREALLEON
Postat pe 21 Septembrie 2014 10:47
Gabriela_Nedelcu_1
Postat pe 21 Septembrie 2014 12:25
A zis f bine IREALLEON, nu trebuie sa te grabesti, sa faci alegerea potrivita iar momentul sa fie unul special, sa fii tu pregatita pentru asta si sa iti doresti sa o faci cu acea persoana, nu sa fii presata sau ingrijorata ca esti virgina la 21 de ani. Nu te inpacienta asa mult, eu am fost virgina pana la 26 de ani si la fel am pus scoala pe primul plan, desi am avut cateva relatii nu am facut sex, pentru ca m-am gandit bine daca este persoana potrivita pt mine, am avut si o relatie de 1 an si jumatate , eram indragostita pana peste cap de aceea persoana pt ca ne completam f mult, dar totusi nu am facut-o, pentru ca era ceva care imi spunea ca nu e persoana potrivita si bine am facut, ulterior am intalnit un barbat minunat si care m-a inteles(nu spun ca nu m-au inteles cei dinainte, ba chiar au apreciat ca eram virgina dar nu erau ceea ce imi doream eu) si acum avem o fetita superba de 6 luni si am 28 de ani acum, deci toate la timpul lor, ocazii pt sex sunt destule dar sa faci dragoste pt prima data cu persoana iubita este o data in viata, iar cu frica sa nu ramai insarcinata, cum a zis cineva mai devreme exista prezervativul, iar daca se intampla mergi la farmacie si cere pilula de a 2 a zi si totul se rezolva, pt orice problema exista si rezolvare. Tot ceea ce trebuie sa faci tu acum sa fii "isteata" sa vezi cine e persoana de langa tine,cum se comporta cu tine si cu prietenii, sunt multi care se prefac doar pt a te avea la pat, fa doar ce iti spune sufletul nu ce spun ceilalti si nu vei regreta!
anutza86
Postat pe 21 Septembrie 2014 13:06
Crezi k esti prea mare si virgina?
GRSEALA!
nu ai 30 de ani si esti incriza de timp. Stai linistita, toate la timpul lor. Cind te vei indragosti cu adevarat, sexul vine de la sine, asa cum ar si trebui sa fie, nu ceva k sa fii k toate celelalte.
Crezi k o minora de 15 ani kre si-a inceput viata sexuala e cea mai grozava? Nicidecum, e o ... .
Niciun barbat nu cauta pt o relatie stabilia si serioasa o femeie kre s-a dezvirginat minora si kre a trecut din " p" in "p ".
Un barbat mai matur decit tine, cel mult 10 ani, e cel mai potrivit; din experienta proprie.
Un barbat matur kre deja a trecut prin viata stie cum sa infunte situatia fara a te face sa te simti prost, chiar din contra.
Eu am avut prima relatie si unica de 9 ani la 23 de ani, deci eram mai mare k tine si a fost totul OK.
Dak barbatul e unul bun din toate punctele de vedere stie ce si cum sa faca, asa k nu te speria.
Pina intilnesti barbatul potrivit distreaza-te, dar nu facind sex cu unii si altii.
regina_R
Postat pe 21 Septembrie 2014 13:23
e amuzant cum din intrebarea asta cad o gramada de pietre in capul celor care au inceput "la 15 ani" - nu stiu de ce neaparat la 15 e o problema, daca era 14 era ok?
Pe bune, in 10 ani de acum incolo nu mai are nici o importanta daca ti-ai pierdut comoara de himen joi toamna in 2014 sau intr-o vineri in 2010... Viata merge inainte si asta ramine un aspect la fel de relevant ca data la care ti-a cazut primul dinte de lapte.
quasaria
Postat pe 21 Septembrie 2014 13:55
Nu-ti face griji, timpul le rezolva pe toate, ai incredere in tine, si sa nu-ti fie rusine cu starea ta de fapt, virginitatea nu-i o rusine, putine se mai pot lauda cu acest lucru. Si sa crezi in D-zeu si in faptul ca El iti va scoate omul potrivit in cale la un moment dat. Nu grabi lucrurile, viata decurge de la sine!
O duminica frumoasa.....
Naon_Marian_1
Postat pe 21 Septembrie 2014 14:29
Ai 21 de ani si esti inca virgina? Felicitari. Deci nu s-au distrus toate florile din gradina Romaniei. Bravo tie. Viitorul tau mire o sa aiba o comoara langa el si toata viata va fi fericit ca a fost primul. Si sper ca si ultimul.
garbo263115
Postat pe 21 Septembrie 2014 15:38
sa nu-ti fie frica de o relatie cu baiatul care te iubeste ,va itelege sinceritatea ta si ve-ti fi fericiti!
garbo_399090
Postat pe 21 Septembrie 2014 15:49
buna ella. nu trebuie sa te simti exact asa cum spui tu(nebuna,etc), deoarece nu este asa. daca as fi in locul tau m-as simti o norocoasa, pentru ca putine fete in ziua de azi isi pastreaza virginitatea pana la o varsta atat de tarzie. eu una mi-am inceput viata sexuala la 19 ani pentru ca m-am last purtata de val (ceea ce ar trebui sa nu faci pentru ca baietii cam profita de naivitatea fetelor) si apoi mi-a parut rau pentru ca abia la 21 de ani m-am casatorit.daca te gandesti sa iti incepi viata sexuala trebuie sa fi sigura din toate punctele de vedere si sa fi sigura pe persoana respectiva ca nu o sa profite doar de faptul ca tu inca esti virgina si apoi sa te paraseasca si sa rada de tine cu alte persoane. incearca sa il cunosti mai bine in sensul ca ar trebui sa-i cunosti anturajul lui si sa il pui la incercare in fel si fel de situatii placute sau mai putin placute. ai grija de tine si mult succes.
garbo047495
Postat pe 21 Septembrie 2014 16:44
buna ella. nu trebuie sa te simti exact asa cum spui tu(nebuna,etc), deoarece nu este asa. daca as fi in locul tau m-as simti o norocoasa, pentru ca putine fete in ziua de azi isi pastreaza virginitatea pana la o varsta atat de tarzie. eu una mi-am inceput viata sexuala la 19 ani pentru ca m-am last purtata de val (ceea ce ar trebui sa nu faci pentru ca baietii cam profita de naivitatea fetelor) si apoi mi-a parut rau pentru ca abia la 21 de ani m-am casatorit.daca te gandesti sa iti incepi viata sexuala trebuie sa fi sigura din toate punctele de vedere si sa fi sigura pe persoana respectiva ca nu o sa profite doar de faptul ca tu inca esti virgina si apoi sa te paraseasca si sa rada de tine cu alte persoane. incearca sa il cunosti mai bine in sensul ca ar trebui sa-i cunosti anturajul lui si sa il pui la incercare in fel si fel de situatii placute sau mai putin placute. ai grija de tine si mult succes.
garbo047495
Postat pe 21 Septembrie 2014 16:44
Draga Ellasiatat )
Am doua fete cu varste apropiate de a ta, una mai mare, cealalta mai mica. Trebuie sa ai incredere in Inima ta si sentimentele tale si sa nu uiti sa fii si inteleapta! Trebuie sa.ti gasesti Alesul, sa crezi in asta si sa nu disperi! Important este ca El, cine va fi, sa fie persoana potrivita, o Pereche a ta,care sa te iubeasca,da, nu neaparat pentru fizicul tau,ci,mai ales pentru cea care esti de fapt,Tu ! Pentru Omul care esti,pentru calitatile tale,pentru defectele tale,pentru sentimentele si dorintele tale! Daca te va iubi cu adevarat, el va sti sa aiba rabdare cu tine si sa astepte sa fi pregatita,ca sa spun asa...adica indragostita ! ) De aceea, trebuie sa eviti ,daca se va putea, ''vanatorii'' de Trofee, baietii de baieti, despre care se spune...''e, baremi am cazut de pe un cal frumos!'' Cine oare are nevoie sa cada, chiar si de pe un cal ''frumos'' ?!
Sexualitetea, de debut si nu numai, reprezinta un concept oarecum diferite pentru barbati si femei, fiecare privesc si actioneaza...altfel!
Din pacate,pare mai simplu si chiar mai ''barbatesc'' sa sucesti mintile unei fete,virgina sau nu, in numele dorintei sau orgoliului barbatesc nestins,de cuceritor, in loc de a apela la serviciile unor profesioniste,care sunt peste tot!
De aici,multa,multa suferinta si teama de un alt esec!
In concluzie, nu-ti face griji pentru varsta ta fara sex, ingrijoreaza-te poate pentru anii in care NU ai fost indragostita! Cand va fi, va fi, numai sa fie cu un Om,care - chiar de nu se va numi The One - sa te iubeasca pentru Cine esti tu,nu pentru CUM ARATI tu!
Se spune ca este totusi important Cine iti este primul partener intim si ca aceasta te va urmari toate viata! Eu nu dau prea multa crezare acesteia,dar consider ca nu este indiferent, chiar deloc! Si mai cred ca este esential sa iubesti!
Pirat
Postat pe 21 Septembrie 2014 17:52
timpul trece,daca nu iti traiesti acum viata ,cand ti -o vei trai?
garbo335570
Postat pe 21 Septembrie 2014 20:18
nu-i bun "sfatu' "! Cine traieste asa la voia intamplarii sau pe fuga?
pitiTa_
Postat pe 21 Septembrie 2014 23:45
mi se pare ca anumite conceptii si prejudecati s-au perpetuat din perioada inchizitiei. In primul rind, ca sa faci sex nu trebuie sa te mariti, punct. Si nici macar sa investesti sentimente. Sexul e o necesitate biologica, asa cum maninci si asa cum te kk faci sex pentru ca altfel apar dezechilibre hormonale. Si daca apar dezechilibre hormonale nu, nu te duci cu capul, cum sugereaza diversi misogini, in schimb poti dezvolta fibroame, chisturi ovariene si alte rahaturi care vor face foarte dificila obtinerea unei sarcini si pot evolua in probleme mai mari ulterior. Tu poti sa traiesti bine merci fara sex, nu te afecteaza nici in mod evident fizic, nici deloc psihic - dar e ceva de care organismul tau are nevoie.
In al doilea rind - sexul e diferit de sentimente. N-are absolut nici o legatura. Evident ca e de preferat sa o faci prima data cu toate melodramele romantioase de rigoare, reality stinks altfel. Insa ceea ce e intr-adevar periculos nu e actul fizic de a te culca cu unul. Asta e absolut inofensiv daca ti-ai luat masurile de protectie necesare. Ce e periculos este sa investesti incredere si sentimente si sa te trezesti cu ele facute pulbere. Alea dor mai mult ca himenul. De aici deriva tragediile reale - din faptul ca iubesti, nu din faptul ca te-ai culcat cu el. Asa ca probabil cel mai sincer sfat care ti s-ar putea da ar fi ai grija unde iti plasezi inima, nu courul. E mult mai importanta.
In ce priveste maritatul - idem. Trebuie sa fii timpit sa pui pe acelasi plan un one night stand cu o viata impreuna. O viata impreuna o planifici dupa ce cunosti foarte bine personajul pe toate partile si esti foarte sigura de el - si chiar si asa poti sa te inseli. Sa cunosti personajul inseamna inclusiv sa il cunosti la pat. Cele mai multe sanse nu sint sa fie total incombatibil - majoritatea oamenilor probabil sint compatibili oarecum intre ei - ci sa nu fie nemaipomenit. Si,c rede-ma, cind iti alegi ceva pentru potential toata viata, VREI sa fie nemaipomenit. Iar intr-o casnicie sexul e extrem de important - e unul din putinele lucruri care te pot tine pe linia de plutire in ciuda rutinei si rahaturilor zilnice, platit facturi, facut mincare, sters copiii la cour. Daca pina si partea sexuala e mediocra, pina la urma pentru ce dreak traiesti in urmatorii 40 de ani?!
Oh, I know - pentru idealurile inaltatoare de a fi un bun cetatean... Ma leshi.
Viata e oarecum diferita.
Iar cucoanele care spun "ia-l pe primul si pune-ti pirostriile" probabil habar n-au ce au pierdut, pentru simplul motiv ca n-au avut posibilitatea sa compare - asa ca, logic, nu vad care e beneficiul in a renunta la posibilitatea ta de a face o alegere informata, si a-l lua pe primul care iti iese in cale. Bine ca ne invirtim sase luni sa ne alegem masina, casa sau rochia de nunta - dar in ce primeste sotul, il luam pe primul cu care ne-am putea-o trage, ca "asa ne creste valoarea". Ce bullshit. Probabil da, creste valoarea in fata unora care se tem de comparatii, pt ca au motive sa se teama.
quasaria
Postat pe 22 Septembrie 2014 03:51
vivacedonna
Postat pe 22 Septembrie 2014 05:45
De la: m2alin5tdr, la data 2014-09-21 07:39:22Bună. Nu as vrea sa te sfătuiesc greșit, dar nu mai poți aștepta putin?! Sunt barbat la 33 de ani și credeam ce îți spun, ca mulți dintre noi "spera" la o astfel de fata! Nu din sensul de a te fi dezvirginat, ci din sensul ca nu ești o curva ci ești loiala, cel puțin așa vreau sa cred. Fetele care si au pierdut virginitatea la 15 ani nu pot fi statornice într-o relație și de aceea se suferă enorm!! Găsește-ti un băiat "bun" care sa te iubească și tot ce va dori e sa va dăruiți unul altuia din inima și împreună.



Si cam cati anisori sa mai astepte ? Da` de alea ce au pierdut-o pe la 18 ani ce ai de zis ?
Rotty
Postat pe 22 Septembrie 2014 07:40
De la: garbo219135, la data 2014-09-21 16:45:30Acum Oferta De Munca La Domiciliu. Cautam urgent oameni pasionati pentru a lucra pe internet part time sau full time. Salariu in functie de munca depusa .Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email anasorin98@gmail.com



Asta-i faza zilei . Daca tot esti virgina fato , apuca-te de video chat.
Rotty
Postat pe 22 Septembrie 2014 07:42
Buna, la varsta asta nu poti spune ca nu cunosti ciclul tau menstrual, fara nici o alta indoiala ovulul nu poate fi fecundat in ultimile 5 zile inainte de ciclu, daca asta este frica cea mai mare respecta aceasta perioada si categoric nu vei ramane gravida in aceasta perioada, este absolut exclus!
protejarea cu prezervativ in aceasta perioada este utila pentru evitarea contactarii unei eventuale boli in rest sarcina nu poate aparea, consulta orice medic ginecolog si o sa primesti un raspuns autorizat, successsss lasa frica, ce este foarte important ca acest eveniment din viata ta sa reprezinte o satisfactie totala dorita si de tine.
garbo186228
Postat pe 22 Septembrie 2014 10:07
si cine spune, mama omida, daca va veni ciclul regulat sau nu luna respectiva? Lasa-te de afirmatii "categorice" 228. Sint multi care exact asa au patit-o.
quasaria
Postat pe 22 Septembrie 2014 10:14
Răspuns autorizat , io vreau legalizat.

Axl_R
Postat pe 22 Septembrie 2014 11:22
De ce crezi tu ca toti baieti ar fi putut sa isi inceapa viata sexuala nu crezi ca ar putea fi si unul la fel ca tine de ce nu discuti acest lucru cu prietenul tau.
Carp_Ioan_1
Postat pe 22 Septembrie 2014 14:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Credeti ca un barbat casatorit isi va parasi sotia pt amanta? 675 De la: angel2012 4 Aprilie 2014 16:13
Diferenta de varsta 120 De la: lusel 24 Iulie 2010 13:06
consilier marital 19 De la: garbo261819 30 Ianuarie 2012 11:21
si barbatii atentioneaza...... 23 De la: ratuscaceaurata 9 Noiembrie 2011 00:58
demoralizat 11 De la: claudia_ank 20 Februarie 2010 17:43
Setari Cookie-uri