NEMULTUMIRE !

Buna seara dragi prieteni! iata ca mi-am facut aparitia iarasi aici pe forum deoarece simt ca numai dvs ma puteti ajuta cu un sfat. acum cateva saptamani in urma , va povesteam ca am cunoscut un domn. Motivul pentru care am facut aceasta pauza de nu mi-am facut prezenta aici a fost urmatorul: in acest timp am petrecut o serie de peripetii cu prietenul meu, am ajuns si in pat , ne-am si iubit, asta a durat 2 saptamani, dupa care simteam o mare tensiune intr-e noi. ma deprima plangeam mereu. Am hotarat sa facem o pauza. asa de multe as avea sa povestesc in schimb nici nu stiu cu ce sa mai incep. l-am rugat sa ma lase fara sa ne mai cautam . fara telefoane sa-mi adun gandurile.Nu a durat 7 zile , si ma sunat ca vrea sa ma vada ca ii lipsesc ca vine la mine. ok! a venit la mine, am facut dragoste , AICI VREAU SA MA AJUTATI: cand fac dragoste cu el, ajung la orgasm, plang , pe el il inhib . am o senzatie mare de tristete, aceasta tristete e de lunga durata. poate fi si 2 3 zile. nu stiu ce se intampla cu mine. il iubesc in schimb simt ceva fals , nu-mi dau seama ce.!am omis sa spun ca ne-am certat asa de urat inainte de-a face pauza , motivul fiind patroana unde lucreaza. simt ca ceva nu este in regula el mereu imi spune ca nu a avut de un an de zile o prietena pana ma cunoscut pe mine, imi povestea ca patroana lui nu accepta angajatele sa se cupleze cu angajatii ei, si incet incet am incercat sa construiesc un film care nu imi da pace. aceasta situatie ma inebuneste. cand il vad imi vine sa plang . simt ca am facut depresii , sufletul imi spune ca ceva nu este clar. nu pot sa ma refac. nu pot lua decizi asupra acestei relatii, daca nu il vad sufar, cand vine l amine sufar. simt ca s-a schimbat de cand i-am spus de patroana lui. oare a venit la mine sa ma multumeasca in pat? sa nu ma duc la el la servici sa o caut ' sunt o multime de intrebari fara raspuns! daca am fost explicita va rog sa imi dati un sfat ce sa fac? cum sa procedez . ma simt tradata ma simt mintita cu toate ca imi spune: daca nu te iubeam , mai veneam la tine! acest raspuns nu imi este normal!
bya-bya
Postat pe 25 Iulie 2013 23:35
"ma deprima plangeam mereu. "
"cand fac dragoste cu el, ajung la orgasm, plang , pe el il inhib"
"am o senzatie mare de tristete, aceasta tristete e de lunga durata. poate fi si 2 3 zile. nu stiu ce se intampla cu mine"
"cand il vad imi vine sa plang"

pana aici totul e clar... traiesti un orgasm aproape de invidiat si aproape perpetuu!!!
daca doar cand il vezi plangi ... adica ai orgasm... ... asta e o performanta parerea mea, inegalabila!
iar sa ai o tristete din asta orgasmica de 2...3 zile... e fenomenal!
voi cauta in analele medicinei, dar nu cred ca voi gasi un orgasm cu o asemenea durata, sau nu neaparat orgasm ci preludiu orgasmic... pentru ca e vorba de-o tristete, care nu stim daca contine si lacrimi...! lacrimile fiind dovada orgasmului tau!

"acest raspuns nu imi este normal! "

nici mie nu mi se pare normal, dar daca altul nu ai, il acceptam si pe asta!

hai sa fie intr-un ceas cu cuc!
heartbit
Postat pe 26 Iulie 2013 00:09


da ! ai explicat stintific totul si cu mare sensibilitate. rar intalnesti asa ceva ! mai ales la incalceala faptelor, simtirilor, etc. n-am inteles nimic. mai ales dorinta ta ca noi sa te ajutam.

Next !
barboneli
Postat pe 26 Iulie 2013 15:06
Alina_30
Postat pe 26 Iulie 2013 16:51

Iulia, mofturi de fita!

Daca tu crezi ca versi prea multe lacrimi, nu mai varsa strange-le frumos intr-un vas si cand vine la tine (sa faceti sex) ia-l di guler si aratai nemultumirea si efortul tau din vas poate se schimba ceva, plange el si razi tu ;))
Numa' bine!
Fss_ssu
Postat pe 26 Iulie 2013 20:51
waw! Vorba lui Ienachita Vacarescu:
" Cand nu te vad am chinuri
Si cand te vad lesinuri"!

Iar cand mi-o tragi suspinuri! am mai putea adauga in cazul tau.
Cat despre povestea ta, ce sa-ti spun, plangacioasele in pat dau asa o impresie de mironosite.
Si pana acum n-am auzit ca un barbat sa fie incantat de tristeturi la asternut.
charmelen
Postat pe 27 Iulie 2013 04:27
iulia, reciteste ce a scris tu cu citeva sapt. in urma: "Parca am devenit o salbatica, am ajuns sa nu mai stiu ce inseamna dragoste, relatie. Acum sunt plina de nervi, stare nervoasa, ca nu stiu cum sa ma pregatesc psihic pentru aceasta relatie dupa doi ani de abstinenta!"
Depresia nu e de acum. Acum doar incerci sa iti revii si redeschizi rani vechi, de aia iti vine sa jelesti tot timpul cind nu e nimic de jelit, de fapt.
Ai rabdare si fii buna cu tine, o sa iti revii. Sint reactiile subconstientului.

quasaria
Postat pe 27 Iulie 2013 08:32
ce adunatura de filozofi se calca pe picioare incercind sa dea sfaturi. v-ati revenit?
garbo_13807
Postat pe 27 Iulie 2013 09:09
BUNA , Iulia , este revoltator ce ai scris tu aici , denota o incalceala de vorbe , chipurile sentimente si regrete de nu mai stii nici tu ce ai scris! Fa-ti ordine in cap si apoi in suflet . Vezi ce vrei, daca asta vrei si asa simti ti-e bine cu el stai cu el dar lamuriti-va ce vreti fiecare de la aceasta "relatie" . Daca nu te simti bine , despartiti-va amical ; asta este nu merge , tu iti vezi de viata ta ele de a lui !SUCCES!
garbo_19362
Postat pe 27 Iulie 2013 13:17
Buna seara la toti ! multumesc de raspunsuri hazlii, multumesc de pareri impartite , parca ar fi carti de joc! nu-i bai! trebuie sa accept si observatii , chiar daca nu sunt obisnuita cu ele! Nu mis fitoasa, dar mai sti ce naiba oi fi? nu vreau sa par victima! ...Nu mai vreau sa fiu judecata asa aspru. Totusi cred ca ma voi sfatui cu un psiholog cu experienta de viata , care mi-ar da un diagnostic sincer. Voi dragi prieteni virtuali: sunteti amabili cu totii insa situatia mea este cam nebuna!
bya-bya
Postat pe 27 Iulie 2013 21:54
bya-bya
Postat pe 27 Iulie 2013 22:50
doar situatia??
heartbit
Postat pe 27 Iulie 2013 22:52
buna nu ne putem impaca cu ceilalti si relationa normal cat inca nu ne intelegem pe noi insine si nu ajungem la niste concluzii clare cu ce ne dorim de la noi insine dar si de la ceilalti !
garbo_19362
Postat pe 31 Iulie 2013 11:31
De la: garbo_13283, la data 2013-07-31 11:31:30buna nu ne putem impaca cu ceilalti si relationa normal cat inca nu ne intelegem pe noi insine si nu ajungem la niste concluzii clare cu ce ne dorim de la noi insine dar si de la ceilalti !


serios? tu poti?ai ajuns la acele concluzii clare? da-ne si noua un exemplu "clar". generalizarile nu duc nicaieri.
garbo_13807
Postat pe 31 Iulie 2013 11:53
De la: garbo_13283, la data 2013-07-31 11:31:30buna nu ne putem impaca cu ceilalti si relationa normal cat inca nu ne intelegem pe noi insine si nu ajungem la niste concluzii clare cu ce ne dorim de la noi insine dar si de la ceilalti !


a hai sa dam cu bita-n balta si sa punem nuca in perete ! SUUCES !iAR ai citit pe furate? naravul din fire, n-are lecuire.
garbo_13807
Postat pe 31 Iulie 2013 11:56
De la: bya-bya, la data 2013-07-27 21:54:54 Buna seara la toti ! multumesc de raspunsuri hazlii, multumesc de pareri impartite , parca ar fi carti de joc! nu-i bai! trebuie sa accept si observatii , chiar daca nu sunt obisnuita cu ele! Nu mis fitoasa, dar mai sti ce naiba oi fi? nu vreau sa par victima! ...Nu mai vreau sa fiu judecata asa aspru. Totusi cred ca ma voi sfatui cu un psiholog cu experienta de viata , care mi-ar da un diagnostic sincer. Voi dragi prieteni virtuali: sunteti amabili cu totii insa situatia mea este cam nebuna!




pai inainte de toate, esti propria ta victima.
trebuie sa te cunosti si sa sti ce vrei de la tine in primul rind, ca sa sti ce vrei de la altii apoi.
autoevalueaza-te si vezi unde este problema ta si de unde a pornit.
la felul in care ai povestit nu te poate ajuta nimeni...
vivacedonna
Postat pe 2 August 2013 05:31
SALUTARE. NU TE SPERIA,NU E NIMIC GRAV;TOATE TRECEM PRIN FAZE DE ASTEA: DOAR CA UNELE RECUNOSC,ALTELE,NU; EU STIU DE CE PLANGEAM:NU VOIAM SA PIERD CEVA ATAT DE FRUMOS,DE BINE:STII CEVA?TRAIESTE CLIPA,SI NU TE MAI GANDI LA TOT CE-I RAU-CE-I AL TAU,E PUS DEOPARTE,SI O SA=L DESCOPERI LA MOMENTUL POTRIVIT; CAPUL SUS,CA IN VIATA CATE TE MAI ASTEAPTA....CATE MAI AI DE INFRUNTAT!!!! ASTEA ITI VOR PAREA COPILARII
Marieta_Tonose_1
Postat pe 3 August 2013 06:34
sfatul meu este sa te duci la el la serviciu ,dar doar sa te vada patroana, il saruti cand va vedeti, plecati tinundu-va de mana si imbratisati de acolo Facad de cateva ori asa patroana va intelege ca nu mai este loc pentru ea daca a fost vreodata. In ceea ce priveste plansu este usor de explicat tu il iubesti foarte mult il doresti sa fie numai al tau esti constienta ca se poate sa nu mai vina intr-o zi. Uneori este frumos sa plangi chiar si in timpul actului sexuala aceasta exprima placerea nemasurat dar atentie nu o prelungii pentru ca s eva satr4ura , cauta sa te controlezi.Tu il ibest f multi si cred ca nu simti aceeasi pasiune si din partea lui plangad iti exprimi iubirea dar si gandul ca s-ar putea sa fie ultumul act sexual cu el
Controleaza-te
garbo_379934
Postat pe 3 August 2013 06:58
Ai fost destul de incoerenta in explicatii. Nu am inteles ce problema ai tu cu patroana? Spui ca il iubesti, atunci de ce nu ai incredere in el? Eu cred ca nu esti pregatita pentru o relatie. Ideea ta cu psihologul este fff. buna.
garbo_11137
Postat pe 3 August 2013 07:03
observ ca sex-ul apare la tine la fiecare propozitie si greselile gramaticale cam la fel. eu zic sa o tii tot asa, nu ar trebui sa ai motive de nemultumire. faci sex, ai orgasm..ce iti mai trebuie? un pic de tristete nu strica..compensezi pe partea cealalta. fata draga, sex-ul conteaza mult intr-o relatie, dar eu zic sa te axezi mai mult pe omul de langa tine, cum rezonezi cu el. esti cam naiva, cati ani ai?
MARILENA_25
Postat pe 3 August 2013 07:24
LASAL DRACULUI
garbo046948
Postat pe 3 August 2013 10:15
De la: bya-bya, la data 2013-07-27 21:54:54 Buna seara la toti ! multumesc de raspunsuri hazlii, multumesc de pareri impartite , parca ar fi carti de joc! nu-i bai! trebuie sa accept si observatii , chiar daca nu sunt obisnuita cu ele! Nu mis fitoasa, dar mai sti ce naiba oi fi? nu vreau sa par victima! ...Nu mai vreau sa fiu judecata asa aspru. Totusi cred ca ma voi sfatui cu un psiholog cu experienta de viata , care mi-ar da un diagnostic sincer. Voi dragi prieteni virtuali: sunteti amabili cu totii insa situatia mea este cam nebuna!



Ce faci fa , aici mi te -ascundeai ah ??
Ai ajuns sa cauti ajutor pe site-uri de astea de toata jena...
Nimeni nu te mai poate ajuta, asa ca hai treci inapoi in pat ca n-am terminat cu tine!!!

DaMarkus09
Postat pe 3 August 2013 10:50


" asa ca hai treci inapoi in pat ca n-am terminat "

corect... si elegant spus ! dar sa sti ca pana nu ai aparut tu, site-ul asta nu era de loc "de jena"... ! noroc cu tine. iar la ce am citat... pana o sa treaca fata inapoi... o sa trebuiasca sa-ti gasesti alta metoda de a termina... ! cred ca ai experieanta si in asta.....
barboneli
Postat pe 3 August 2013 11:21
Iti recomand a faci investigatii in domeniu,,,,,,,,,,sal urmaresti dar fara ca el sa=si dea seama.Si daca descoperi cevam fii tare ca in ziua de astazi toti barbatii sunt perfizi si foarte buni actori cind vor sa obtina ceva.
garbo_14167
Postat pe 3 August 2013 11:48
Din contextul urmator"plang dupa ce am orgasm" imi dau seama ca nu prea esti cu toate tiglele pe casa fata draga,orgasmul iti produce placere ,nu te face sa plangi!!!!
De fapt nu te iubeste,te foloseste doar in pat si cam atat,cauta-l pe altul,ce s-a terminat lacul de barbati?
Succes,si cand ai orgasm,sa nu mai plangi,ca nu-i normal de nici o culoare,in primul rand zambeste si mergi inainte ca viata trebuie traita nu sa plangi ca o proasta pentru un barbat care nu te merita!
garbo162553
Postat pe 3 August 2013 12:07
Draga mea ,toate femeile care iubesc simt atunci cind ceva nu este in regula ,am trait si eu ceva asemanator dar nu era vorba de locul de munca ,aici este un pic mai complicat , poate ramine fara servici daca deranjezi ,,patroana,, .poate el este cel care va minte pe amindoua ,sti tu vorba aia ,,una cu malaiul si alta cu ..... ,,.incearca sa gasesti pe altcineva daca nu accepti ideea de a fi si cu ,,patroana,,sau atunci cind sunteti impreuna traieste clipa .Eu am ales de a ma muta cu el si sa ,,anihilez ,,piedica ,acum este dependent de mine si nu accepta sa mai dispar din viata lui .Pentru ca nu a avut curaj sa imi spuna de cealalta am disparut pur si simplu ,am schimbat si nr.de telefon am stat o perioada la o prietena ,la munca nu ma gasea niciodata ,asa ca nu ii ramasese decit messingerul unde imi timitea mesaje zilnic .pina nu mi_a spus adevarul nu am vorbit cu el .Dar mai trebuie sa te si iubeasca ,sentimentul trebuie sa fie reciproc altfel nu merge .Imi pare rau pt. tine stiu ce simti dar tu esti singura care trebuie sa hotarasca daca mergeti mai departe ,sfaturile sunt inutile ,lasa inima sa hotarasca .
garbo285367
Postat pe 3 August 2013 13:22
starea pe cre tu o descrii se numestee prostratie, poate fi simptomul orgasmului, dar nu poate dura mai mult de cateva minute.... Cu rabdare eu cred ca te vei elibera, orgasmul e prea intens poate si senzatia de fericire iti aduce plansul...e o interpretare gresita in mintea ta, aceea ca nu meriti fericirea, asta e motivul pt care ai aceasta stare
garbo276816
Postat pe 3 August 2013 20:32
",sal urmaresti dar fara ca el sa=si dea seama.Si daca descoperi cevam fii tare "


sa-l urmaresti , dar fara ca el sa-si dea seama.Si daca descoperi ceva , fii tare......

Parca arata mai bine....Nu ? 167 , cu tine "vorbesc"
Rotty
Postat pe 3 August 2013 20:50
Cind baba nu are de lucru se chiaptana si somnul ratiunii naste montrii.
Gelozia e o boala grea fara leac, asa ca cu orice barbat, indiferent de durata orgasmului cu plns sau bocete tot nu vei fi multumita ca te roade CANCERUL GELOZIA.
Georgescu_Jorj_Ioan_1
Postat pe 4 August 2013 03:58
De la: quasaria, la data 2013-07-27 08:32:23iulia, reciteste ce a scris tu cu citeva sapt. in urma: "Parca am devenit o salbatica, am ajuns sa nu mai stiu ce inseamna dragoste, relatie. Acum sunt plina de nervi, stare nervoasa, ca nu stiu cum sa ma pregatesc psihic pentru aceasta relatie dupa doi ani de abstinenta!"
Depresia nu e de acum. Acum doar incerci sa iti revii si redeschizi rani vechi, de aia iti vine sa jelesti tot timpul cind nu e nimic de jelit, de fapt.
Ai rabdare si fii buna cu tine, o sa iti revii. Sint reactiile subconstientului.


Doamne....Q esti tot timpul pe subiect. Amazing....
Mr_Li
Postat pe 4 August 2013 08:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
oare nu mai pot iubi? 98 De la: garbo201071 12 Aprilie 2011 05:12
Valentine's Day 38 De la: loving 5 Aprilie 2014 19:14
Cand certurile in familie sunt tot mai dese...Va-ti gandit vreodata la o relatie extraconjugala? 78 De la: garbo166116maryeta 16 Octombrie 2010 20:32
Ce sa fac? 58 De la: pushika 15 Martie 2010 20:26
ce sa fac iubesc un barbat insurat 25 De la: gogu230672 4 August 2009 23:12
Setari Cookie-uri