Varsatoare-Rac

"El, la randul lui, are o relatie f.grea cu sotia lui, numai certuri si scandaluri, o relatie dificila si bazata in ultimii ani pe legaturile materiale dintre ei."

.....Sau certuri din cauza ta.
Rotty
Postat pe 23 Martie 2013 10:13
Logic, tot ce-i posibil.... Pai daca va cunoasteti de 10 ani si va intelegeti bine,de ce te mai preocupa zodiile ? Ar trebuii sa-si lamureasca el viata....Ori in car,ori in carutza (cum e vorba) ....
Rotty
Postat pe 23 Martie 2013 10:30
Io zic ca daca tot ai avut rabdare atatia ani, mai poti sa astepti pana isi lamureste el procesul ala....Apoi vezi tu cum decurg lucrurile.
Rotty
Postat pe 23 Martie 2013 10:52
Acolo la treaba cu zodiile si compatibilitatile nu ma bag....io iau omul ca atare,chiar daca (recunosc) exista trasaturi specifice fiecarei zodii. Mult succes iti doresc
Rotty
Postat pe 23 Martie 2013 11:18
Multumesc. Uneori mai ironizez pe cine merita,dar nu cu rea intentie. Cu adevarat ,nu judec pe nimeni.
Rotty
Postat pe 23 Martie 2013 12:06
Varsatorul va incerca mereu sa faca totul in jurul lui sa mearga mai bine, iar asta include incercarea de a schimba Racul, desi atractia initiala este fata de aspectul tacut, linistit si sensibil al acestuia. Racul insa nu se va lasa schimbat datorita firii sale tenace, iar o stradanie prea mare il va face sa se afunde si mai mult in el insusi. Racul este foarte mandru de intuitia lui, iar Varsatorul este foarte mandru de logica acestuia.

Posibil insa sa existe numeroase certuri cauzate de firile lor diferite. Varsatorul si-ar putea petrece toata viata aproape ignorand Racul, stand cu prietenii si ajutand pe altcineva. Racul va incepe sa se simta exclus si asta va duce la certuri. Acestea izbucnesc destul de usor si devin enervante la un moment dat. Asta il intristeaza pe Varsator.

In plan sexual, sunt la fel, dar Racul va trebui sa se straduiasca putin sa-i mentina Varsatorului gandul la el. Putin probabil ca o astfel de relatie sa dureze

http://astromax.eva.ro/compatibilitate-zodii.html
aici vezi compatibilitate
eu am avut prieten un rac
garbo072285
Postat pe 2 Aprilie 2013 23:06
Nu cred sa fie decat o scuza faza cu posibilul faliment. Timp de 10 ani, gandesc ca a avut timp de clarificat situatia dintre voi.
Zici ca-i introvertit... pai situatia, doar din punct de vedere al astrelor, nu-l prea menajeaza si avantajeaza, avand in vedere ca racul este un familist convins si-i place sa functioneze doar in cadrul unei familii frumoase. Ca nu vorbeste despre sotia sa, desi situatia dintre ei "se stie" ca nu-i roz, poate parea ca tine la ea, oricat de nebuna ar fi si ca n-are de gand s-o lase.
Daca a tolerat atatia ani jocul asta in 3, cand tu erai inca casatorita...da-ti seama ca acum, cand tu esti libera, ar putea sa-i convina de minune. Nu-l vad sa faca o alegere in favoarea uneia...decat, poate, sa ramana cu sotia, daca-l vei constrange.

I s-a potrivit de minune "rolul" de stresat...initial a fost un sef stresat si "neinteles", acum e super-stresat cu falimentul...la rac totul este f clar in sectorul familial din simplu motiv pentru ca este cel mai important pentru el.
El are f clar delimitat rolul sotiei si al amantei. Ori se desparte daca i-a gresit, or ramane cu ea, pentru ca ceva profund ii lega. Ca "jubileaza" intre voi doua, deja asta inseamna ca el stie f bine cum stau treburile si ca a ales. Sotia si amanta. Asta-i definitia barbatului rac. Ii plac lucrurile precise si clare. Ce tie ti se pare, inca, un mister, lui cred ca-i este destul de bine precizat in mintea si inima lui.
magdabeauty
Postat pe 3 Aprilie 2013 05:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna!!! probleme in relatie (text repostat) 4 De la: ciosco92 30 Iulie 2013 22:43
procedura de azil politic 2 De la: quasaria 27 Iunie 2010 15:57
Funduletze!!!! 43 De la: micabis 28 Iulie 2009 05:50
Despre casatoria Cu un musulman 27 De la: any3la 30 Noiembrie 2010 15:19
LA SERVICI 23 De la: melania33 10 Aprilie 2011 09:15
Setari Cookie-uri