ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Plante si legume

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

cu respect si multumiri vin cu rugamintea de a gasi butasi tarhon pt plantat.sunt dispus sa platesc orice suma pt. ai planta in gradina mea de la tara,unde imi petrec de primavara pina toamna [cu sotia,vacanta noastra de pensionari] LA MULTI ANI 2013!!
  citeaza   raspunde

nu trebuie sa platesti oricat, decat daca nu ai ce face cu banii si ti s-a pus pata!
mai bine mergi la un Kaufland, daca nu ai vreun magazin de plante prin zona unde stai de toamna pana primavara ... si vezi ca la supermarketul ala se vand ghivece cu tarhon si alte plante aromatice. cumperi un ghivecel din ala sau 2... sau 3 ... sau 20 ... si ti le rasadesti in gradina... sau le poti creste si in niste ghivece mai mari... nu stiu cum rezista iarna la frig!
ca pret stiu ca nu sunt foarte scumpe (la kaufland am vazut cu 5...6...lei un ghiveci ... sau daca sunt mai mari pot ajunge daca tin bine minte pana la un 10...12 lei ... posibil la un magazin de plante sa le gasesti la alte preturi, mai mici sau mai mari ... habar n-am)
  citeaza   raspunde

Exist și smnț de tarhon (dac este vorba de acea plant aromatic care se folosește , de regul, la fasolea boabe sau la ciorbe dup gustul fiecruia ( se conserv prin uscare sau cu oțet la borcan ).Eu așa am pus n grdin acum cțiva ani și rsare n fiecare an precum leușteanul. Numai bine.
  citeaza   raspunde

Tarhonul trebuie taiat,iar radacinile acoperite cu paie sau frunze pe perioada iernii ca sa nu inghete.
  citeaza   raspunde

bine v-am gasit. in sfirsit recunoasteti ce sinteti si unde va incadrati.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: