o rugaciune foarte puternica

AM INTARZIAT CU MODIFICAREA SI NU MI-AI MAI PRIMIT-O... ASA CA REPAR SI ADAUG AICI ! PE CEALALTA ARDETI-O PE RUG !!!

De la: barboneli, la data 2012-05-10 07:15:35
De la: G_X, la data 2012-05-09 15:26:32logica? in cele spuse de tine, chiar nu vad asa ceva. tu respecti, dar asta nu e respect. cantitate este (postare) calitate?
evreii sunt mai buni, arunca numai cu pietre. mai intra in biserica si ai sa vezi icoane in biserica catolica!



in urma caror reactii chimice ai ajuns la concluzile astea... ? eu nu am spus ca eu am logica ci ca religia, dupa parerea mea, nu ere logica. si eu respect, adica daca tu esti credincios si ti o srbatoare anume, te felicit, daca n-ai voie sa mananci ca e post, n-o sa ma plimb cu un sfert de salam in mana prin fata ta, am prieteni din toate credintele, nu incerc sa conving pe nimeni sa creada sau nu, eu doar imi expun parerea mea despre mine. a... ca nu vad logica in cele spuse de religie, indiferent care, asta nu inseamna ca altii nu pot sa vada logica in cele spuse de religie ! si nu am spus ca evreii sunt mai buni, ci doar ca arunca cu pietre, nu ard pe rug sau taie capul. e.... in afara de unul.... la botez !!!! si nu-l taie de tot... ci stii cum ! si asta o practica o multime de oameni din toate religile, din igiena nu numai din punct de vedere religios. pe ea, saraca au ars-o pe rug, chiar daca era tot crestina, dar facea crucea invers... sau asa ceva. si totul... in numele lui Dzeu. !!!!

doua versiuni....

http://youtu.be/dtu2h-BROHQ

http://youtu.be/8Xmu4NVz0VQ

cat priveste icoanele din bisericile catolice, recunosc ca nu am intrat in ele, stiam din ce mi s-a spus. sorry !
barboneli
Postat pe 10 Mai 2012 07:45
Barbo...!!! da`de cand te cheama Magdalena ??? Asa apari la ultima postare,mesaje noi. ....Sper ca nu te-ai costumat in Maria Magdalena
Rotty
Postat pe 10 Mai 2012 08:01
nu draaaaga... nu m-am costumat... doar m-am convertit !!! si nu ma cheama Maria Magdalena... ci Liviu Magdalena... ! nu uite ca eu stau la doi pasi de raul Iordan (Jordan)... asa ca.... intelegi ce vreau sa spun ?!?! probabil ca: ori a postat si Magdalena si i-au sters postarea ori defectiune tehnica... s-a mai intamplat sa apara cineva la postari, de obicei cel/cea care a dewschis topicul... fara ca ei sa posteze ! merge greu masinaria asta depasita, garbo... !!!!
barboneli
Postat pe 10 Mai 2012 08:13
... Asta e....
Aoleo....vezi cum te convertesti sa nu incepi sa tii discursuri gen Irinuca
Iordanul asi vrea sa-l vad si eu....
Cutzu nu a papat postasul...
Rotty
Postat pe 10 Mai 2012 08:39
...nu uita Rotty ca esti dator cu niste poze, filmulete!...asa-i?
caleidoscop
Postat pe 10 Mai 2012 13:01
De la: Rotty, la data 2012-05-10 08:39:31... Asta e....
Aoleo....vezi cum te convertesti sa nu incepi sa tii discursuri gen Irinuca
Iordanul asi vrea sa-l vad si eu....
Cutzu nu a papat postasul...


n-ai grija.... ! irinuca e unica... cu ceva ajutoare pe ici pe colo ! cate despre Iordan... ce sa zic, multi zic tot felul de iordane... despre el. e un rau simplu care curge de la izvor inspre Kineret, uneori, iarna, e mai volubil si salbatic si placut sa-l vizitezi. cu un caiac sau un cauciuc din ala mare de tractor, cu un fund de olastic ca sa nu cazi din el. se fac aici si concursuri pe el. pe Iordan ma refer. vara, mai ales dupa un an cu prcipitatii slabe, e foarte scazut. cat e de sfanta apa din el... asta o las la specialisti s-o declare. uneori mai mergem ceva prieteni sa pescuim in el... dar e foarte sarac in peste. la noi, ajunge di Siria, cine stie ce fac aia acolo de nu e peste in el.... ! au fost si razboaie pe aici din cauza lui.... ! este si un restaurant renumit aici care e asezat pe un mic afluient de-al lui... acolo este si o crescatorie de pastravi. la restaurant, care e intr-un loc superb si bine amenajat, ii halesti ! la pastravi ma refer. daca o sa fiti prin regiune, va duc acolo !
barboneli
Postat pe 10 Mai 2012 13:15
N CALENDARUL ORTODOX CND ESTE SF . MARTA?.SE SRBTOREȘTE DOAR LA CATOLICI?. NU ȘTIU.MULȚUMESC.
garbo203525
Postat pe 10 Mai 2012 23:35
nici eu nu stiu.... dar roaga-te puernic la google si ai sa gasesti raspunsul... ! despre orice sfant sau sfanta... ! eu m-am sters din lista, asa ca n-o sa ma gasesti..... !
barboneli
Postat pe 11 Mai 2012 12:37
rugaciunea inimii
Doamne isuse ai grija de mine, ai mila de mine pacatosul,Doamne isuse hristoase,fiul lui dumnezeu,miluieste-ma pe mine pacatosul........numele tau
garbo276963
Postat pe 12 Mai 2012 07:33
amin!
garbo276963
Postat pe 12 Mai 2012 07:35
De la: quasaria, la data 2012-04-30 00:09:44"cea mai puternica dintre toate" este cea in care crezi tu.
Poti sa reciti si luceafarul, daca tu esti convinsa ca o sa te ajute, atunci e "cea mai puternica" pentru tine.
Asa este!!!!!
mitiduk
Postat pe 13 Mai 2012 15:51
Trezeste-te dimineata,spala-ti fata,inchidete in camera ta si vorbeste cu Bunul Dumnezeu,in stilul tau simplu si din tot sufletul.Inchinate si pastreaza curatenia sufleteasca si morala pina la urmatoarea ta rugaciune de seara facuta in acelasi fel.Dumnezeu nu ne alege dupa cuvintele inflorite ci dupa trairea si convingerea noastra interioara.
ladyyoso
Postat pe 16 Mai 2012 21:58

de ce, daca nu ma spal pe oki nu ma baga in seama divinitatea? Si daca nu ma incui in camera? :-))) Ne trebe privacy?

Ca parca ziceai de convingere INTERIOARA...
quasaria
Postat pe 16 Mai 2012 22:02

Dap' io' am si cantat bisericeste in incaperea incuiata si spalat pe "oki"
si tot ce stiu sa fac, am facut in cursul zilei......
Care-i/ ideea de fapt?...rugaciunea asta, ajuta mai mult decat Dumnezau?
Fss_ssu
Postat pe 16 Mai 2012 22:57
Eu cred ca Dumnezeu stie ce a creat...ce menire are fiecare individ/a pe pamant si care-i sunt "atributiunile" fiecarui p...numa' sa nu-si bage "tehnologia" in cazanu altuia....
Dintr-o lichea, sa fie popa ...da X ba?
Fss_ssu
Postat pe 16 Mai 2012 23:04
hm... eu nu cred asa ca tine ! Dumnezeu a facut pe Adam si Eva... le-a spus "inmultzitzi-va"...... dar i-a alungat din Rai.... ca au "pacatuit".... ! (?????) atunci... cum naiba vroia sa se inmulteasca.... prin spori ??? in fine... nu mai conteaza, ca oricum am ajuns la peste 7 miliarde de oamnei... cu evolutie cu tot... azi !!! si am aflat alaltaeri... ca nu prin spori ! barza.... barza e de vina !!!! ca stie menirea fiecaruia.... lasa-ma sa ma indoiesc de asta !!!!! tocmai EL... sa stie de toate lichelele care ne inconjoara... si sa le dea menirea asta... ?????
cat priveste postarea lui..... care spune asa:

"Trezeste-te dimineata,spala-ti fata,inchide-te in camera ta si vorbeste cu Bunul Dumnezeu,in stilul tau simplu si din tot sufletul. Inchinat-e si pastreaza curatenia sufleteasca si morala pina la urmatoarea ta rugaciune de seara facuta in acelasi fel....." (liniutzele le-am adaugat eu.... )

de acord cu ea.... dar ma intreb totusi.... cand naiba mai fac si curatenia camerei... apartamentului.... casutz-ei noastre ????? ca daca nu fac.... asa-mi manjashte una pe fata cu tigaia aia de fonta, nevasta-mea... ca doua zile stau in coma.... !!!!! ........
barboneli
Postat pe 16 Mai 2012 23:37
Cum poate spune cineva ca nu exista Dumnezeu fr sa-i fie teama de consecinte?Nu sunt un bun crestin,recunosc cu rusine,dar imi place sa ma duc vineri la biserica atunci cand preotul face slujba din Moliftele Sf. Vasile.Ma impresioneaza de fiecare data.Va sfatuiesc sa o ascultati o singura data macar si sigur va vor infricosa toate pacatele facute.Problema e ca nu aveti voie sa o cititi,dar sigur veti gasi un preot care o predica.
NU EXISTA fantome sau spirite ratacite!Exista in schimb diavolul care ia orice forma pentru a te duce in eroare.Dumnezeu nu permite mortilor sa comunice cu cei vii pt ca asta nu ajuta pe nimeni sa se mantuiasca.Caci acesta e scopul vietii,sa ne mantuim.Nu sunt ideile mele,m-am interesat mult sa aflu toate acestea.Nu pot lasa persoanele care nici nu au citit ceva in acest domeniu sa spuna pur si simplu ca EL nu exista.Nu exista persoane care ghicesc viitorul,doar dumnezeu il poate sti.Aceste persoane sunt ajutate de diavol pt a sti cate ceva din trecutul oamenilor naivi,apoi nu fac decat sa speculeze.Hai ca mi-au luat foc degetele.Sper ca sunt macar cativa care imi dau dreptate,care nu,astept argumente.Multumesc frumos.
garbo_3324
Postat pe 17 Mai 2012 18:09
Mai bine zis,cel ce nu crede sa se gandeasca la asta:un crestin pregatit spiritual nu are ce sa piarda daca,prin absurd nu ar exista Dumnezeu,pe cand pe un ateu nu-l vad bine la Judecata de apoi daca El exista.
garbo_3324
Postat pe 17 Mai 2012 18:24
Aaaaaaa,da ce greu raspundeti....Stie cineva unde pot intra sa port o discutie in timpi reali?Imi pare rau ca nu prea ma pricep...
garbo_3324
Postat pe 17 Mai 2012 18:28
S cred i s m rog pt c mi-e fric de judecat?
Dumnezeu=Iubire...de unde fric?
Axl_R
Postat pe 17 Mai 2012 18:43
prostia asta cu "frica" n-am inteles-o niciodata....
Si argumente se pot aduce ca sa demonstrezi existenta a ceva, nu inexistenta: eu n-am cum sa iti aduc argumente ca N-AM un cazan rosu de smoala in mijlocul casei, da?

Deci - tu ai argumente ca exista?
quasaria
Postat pe 17 Mai 2012 21:48
De la: quasaria, la data 2012-05-17 21:48:49

"prostia asta cu "frica" n-am inteles-o niciodata...."



Si argumente se pot aduce ca sa demonstrezi existenta a ceva, nu inexistenta: eu n-am cum sa iti aduc argumente ca N-AM un cazan rosu de smoala in mijlocul casei, da?

Deci - tu ai argumente ca exista?


te cred... doar nu te asteptai sa intelegi o "prostie"... !!! m-a amuzat fraza !

barboneli
Postat pe 18 Mai 2012 07:37
De la: garbo_3324, la data 2012-05-17 18:24:53

Mai bine zis,cel ce nu crede sa se gandeasca la asta:un crestin pregatit spiritual nu are ce sa piarda daca,prin absurd nu ar exista Dumnezeu,pe cand pe un ateu nu-l vad bine la Judecata de apoi daca El exista.



prima oara ai scris asta... pe urma ai adaugat: "Aaaaaaa,da ce greu raspundeti....Stie cineva unde pot intra sa port o discutie in timpi reali ? mi pare rau ca nu prea ma pricep..."

pai hai sa facem o socoteala.... prima ai scris-o la 18/24/58... si pe a doua ai scris-o la 18/28/00 ! pauza dintre ele este de 3 minute si 2 secunde ! mie, mi-a luat sa citesc prim fraza, cam 6-1/2 secunde. cum n-am intzeles nica, am mai citit-o o data, dar mai incet... in jur de 21 secunde ! in fine... pentru ca tot n-am inteles, am luat-o la gandit, eliberand-umi inca ceva neuroni din cantonamentul lor, de rezerve... !!! in fine... dupa ceva mult timp, am plecat sa ma culc, frant de efort ! nu stiu de ce n-au raspuns altii imediat, asa cum vroiai tu... dar pe mine, ma intelegi de ce nu ! nici azi, n-am inteles. ce e aia: "crestin pregatit spiritual"... ??? si "daca prin absurd nu ar exista Dumnezeu", atunci de ce nu-l vezi bine pe un ateu. la Judecata de apoi... ? pai daca nu exista Dumnezeu... nu mai exista nici "Judecata de apoi:... NU ? dar, zic eu, in ambele cazuri, exista sau nu, ar trebui sa existe "Judecata de acum"... care in popor i se mai spune si logica, intzelegere, istetime, minte... etc ! si te rog sa-mi explici ce te-am intrebat, in timp real... adica pana mor... !!!!


barboneli
Postat pe 18 Mai 2012 08:03
''Eu sunt calea, adevarul si viaa. Nimeni nu vine la Tatl dect prin Mine''. - Ioan 14.6
''Isus Hristos spune: Eu sunt Lumina lumii; cine M urmeaz pe Mine, nu va umbla n ntuneric, ci va avea lumina vieii.'' - Ioan 8.12
garbo242980
Postat pe 7 Februarie 2013 23:18
Buna ziua!As dori sa va spun si eu o rugaciune facatoare de minuni.

Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba.
In a 9 zi, publicati rugaciunea.
Se pun 3 dorinte-una de bani si 2 imposibile.Ele se vor implini chiar daca nu credeti.
Rugaciunea: "Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquila,Fecioara a sparantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe,viata noastra e a ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razana nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii. Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata,da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat!
Amen!II
Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite!
Amen!
Se spune de 9 ori "Bucura-te Marie! Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus! Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre!
Amen!
Irinaxp_Mihaela_Irinaxp_1
Postat pe 8 Februarie 2017 10:19
Adica daca eu spun rugaciunea asta dupa regulile tale si imi pun ca dorinta imposibila sa merg per pedes apostolorum pina pe Luna (satelitul Terrei) fara costum de astronaut, sa plantez acolo o foare si sa ma intorc pe pamint, Dumnezeu sau Fecioara mi-o va indeplini?!?!?!?
Cooll!
Pai de ce nu le-ai spus mama si alora de la NASA care saracii de ei au cheltuit miliarde de dolari ca sa ajunga pe luna?
Pai dupa tine, inarmati cu rugaciunea si citeva luminari rezolvau problema cu pina in 100 $, iar daca isi mai puneau si dorinta sa cistige niste bani ieseau si in profit, prostii de ei.

Eu o sa-mi pun alta dorinta imposibila, sa se destepte oamenii ca tine care cred ca daca spun de 9 ori o rugaciune si aprind n+1 luminari Dumnezeu sau Fecioara nu are alta grija decit sa le indeplineasca lor dorintele, chiar si imposibile.

P.S.
De ce neaparat una din dorinte sa fie legata de bani?
A... si pe viitor nu te mai duce maica la doctor daca ai o problema , fa-ti rugaciunea si scapa de probleme, nu te mai duce nici la serviciu, pune-ti o dorinta sa citigi bani multi si iar ai scapat de grija.




Tommy_Boy
Postat pe 8 Februarie 2017 13:53
Exista doua tipuri de rugaciuni/mantre si care sint in fond punti de legatura intre mintea noastra rationala si subconstientul nostru:

1. Rugaciunile care se adreseaza corpusului nostru spiritual, sufletului.
Pt. crestini una din cele mai cunoscute, poate chiar cea mai 'puternica', este chiar "Rugaciunea lui Iisus":

"Doamne Iisuse Christoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pre mine pacatosul!"

2. Mantrele care se adreseaza corpusului nostru fizic, metabolic.
Pt. budisti, ca de altfel pt. oricare fiintza umana, cea mai clasica mantra de racordare la energiile Cosmosului - care re-aliniaza sinergic vibrational frecventzele organelor interne si ale sistemelor fiziologice cu si prin 'vointza' subconstientului nostru profund -, este mantra EP:

"Sint curat, echilibrat, sanatos si viguros!"

Evident ca nici una dintre cele de mai sus nu trebuie spuse detasat, ca pe ... o poezie.
Ambele trebuie traite plenar, adica fiecare dintre noi trebuie sa aiba 100% incredintzarea a ceea ce spune si, mai ales, pentru ce o spune!
Daca nu crezi cu sinceritate ceea ce spui, atunci mai bine te lasi pagubas pt. ca doar simpla rostire a rugaciunilor/mantrelor nu aduce nici un folos celui care vrea sa le aiba in 'repertoriu' doar ca un fel de ... medicament alopat!
Un panaceu de 'vreme' rea, de sanatate subreda, de ghinion, nemultumire, nefericire sau chiar disperare...

Rugaciunile si mantrele nu sint ... antibiotice pe care sa le iei timp 5-7 zile, o data la 6, 8 sau 12 ore!

Cel mai important lucru e accesibilitatea acestora; faptul ca acestea sint extrem de simple si la indemina oricui, oricind, in orice situatie.
Ele nu trebuiesc rostite cu voce tare, ci numai cu acel glas interior pe care-l avem fiecare; si trebuiesc rostite in orice moment al vietzii noastre zilnice.
Sau asa ar trebui.
Oricum marii initiati, marii invatati, iluminatii sau sfintii le spun in permanentza, 24/24, aproape la fel cum respira.
Si va asigur ca acest lucru e perfect posibil pt. oricare dintre noi.
Totul tzine de vointza, de exercitiu si de incredere totala in semnificatia si consecintzele vorbelor spuse.

Aparent e greu, cumplit de dificil, chiar imposibil, da' prin auto-disciplinare mentala veti ajunge in timp sa le spuneti pe o perioada din ce in ce mai lunga si cu efecte din ce in ce mai vizibile.
Acestea vor deveni un fel de ... a treia natura a voastra; imediat dupa obishnuintza, care de altfel va va si face sa puteti sa le spuneti in mod inconstient automat chiar si atunci cind vorbiti fizic cu cineva, faceti orice alte activitatzi sau chiar ... in timpul somnului.
Incetul cu incetul constientul va va deveni astfel un foarte bun prieten (de unde v-a fost poate chiar inamic!) si pt. ca nu va mai depinde doar de rationalul subiectiv, ci va fi un constient educat urmare a unui subconstient ... f. bine antrenat!

Asa cum spunea un mare medic roman ieshean in urma cu 26 de ani - fabulos vindecator fizic al multor mii de oameni pt. care medicina alopata nu mai avea solutii -,...

..."Minunile sint cu adevarat posibile, da' nu pt. cei care doar cred orbeste in ele, ci pt. acei f. putini care le si origineaza!"

Si da, prin intermediul subconstientului vostru, chiar cu aceste rugaciuni/mantre, va puteti re-invatza mintea sa faca lucrurile cu bun simtz, in firescul lor, si va puteti re-abilita corpul fizic sa functioneze in parametrii dati de Mama Natura...

Nu asta e in fond si sensul si scopul vietzii?!?...
garbo101426
Postat pe 8 Februarie 2017 14:50
De la: Tommy_Boy, la data 2017-02-08 13:53:53Adica daca eu spun rugaciunea asta dupa regulile tale si imi pun ca dorinta imposibila sa merg per pedes apostolorum pina pe Luna (satelitul Terrei) fara costum de astronaut, sa plantez acolo o foare si sa ma intorc pe pamint, Dumnezeu sau Fecioara mi-o va indeplini?!?!?!?
Cooll!
Pai de ce nu le-ai spus mama si alora de la NASA care saracii de ei au cheltuit miliarde de dolari ca sa ajunga pe luna?
Pai dupa tine, inarmati cu rugaciunea si citeva luminari rezolvau problema cu pina in 100 $, iar daca isi mai puneau si dorinta sa cistige niste bani ieseau si in profit, prostii de ei.

Eu o sa-mi pun alta dorinta imposibila, sa se destepte oamenii ca tine care cred ca daca spun de 9 ori o rugaciune si aprind n+1 luminari Dumnezeu sau Fecioara nu are alta grija decit sa le indeplineasca lor dorintele, chiar si imposibile.

P.S.
De ce neaparat una din dorinte sa fie legata de bani?
A... si pe viitor nu te mai duce maica la doctor daca ai o problema , fa-ti rugaciunea si scapa de probleme, nu te mai duce nici la serviciu, pune-ti o dorinta sa citigi bani multi si iar ai scapat de grija.







Rotty
Postat pe 9 Februarie 2017 07:59
426, eu una-s de acord cu ce ai "zis" .
Rotty
Postat pe 9 Februarie 2017 08:06
De la: Rotty, la data 2017-02-09 08:06:14426, eu una-s de acord cu ce ai "zis" .


Buna dimi, Rotty, da' de ce ..."zis"?
garbo101426
Postat pe 9 Februarie 2017 08:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
SPIRITE DIN ALTA DIMENSIUNE!-SPIRITULMAMEI 94 De la: persidadamian 19 Septembrie 2009 02:26
Trei dorinte catre arhangheli. Sa va fie de folos! 12 De la: ara888 6 Aprilie 2017 16:46
Concurs papucei 18-27 mai 2009. 16 De la: tutankhamon 21 Mai 2009 13:26
Sfintii ajutatori 140 De la: paty2014 30 Mai 2015 10:07
Craciun fericit! 38 De la: lia_rascol 27 Decembrie 2008 14:03
Setari Cookie-uri