singuratatea in doi

Stiu ca ce voi scrie e ceva banal dar chiar traiesc singura orice moment al vietii mele. Nu mai comunic cu persoana de langa mine nu pentru ca nu as dori ci pentru ca nu mai ajung la el. Casa noastra a ajuns doar locul unde se doarme si se mananca , nu mai conteaza problemele de cuplu , nu mai conteza ce imi doresc eu sau el , cred ca nici nu mai putem sa vorbim ca doi oameni normali fara sa ridicam problema banilor a serviciului . Nu avem subiecte comune, el pleaca dimineata la 8 si vine noaptea la 11 perioada in care daca eu nu dau un telefon el nu suna niciodata. Nu stiu unde am gresit sau daca am gresit sau daca el a gresit, poate doar problemele pe care trebuie sa le rezolve in fiecare zi sau povara zilnica a dus la acesta situatie nu stiu dar este foarte greu. Poate eu vreau prea mult de la viata dar dupa 20 de ani de cand suntem impreuna chiar daca nu suntem casatoriti parca este cam mult sau poate ca trebuie sa trag linie si sa incerc sa o i-au de la capat, dar ce sa ii spun ca nu mai po tsa stau singura , o sa spuna ca el aduce bani mai multi ca mine si trebuie sa stea plecat asa de mult, nu stiu cum sa procedez.Am inceput sa simt ca trece viata pe langa mine si nu am facut nimic, nu mai am siguranta nu mai pot sa fac nimic care sa ma faca sa cred ca va fi bine,tot timpul am un sentiment de nesiguranta. Poate ca totusi eu sunt prea pretentioasa.
garbo174567
Postat pe 1 Aprilie 2012 18:57
daca vrei pe cineva care sa iti fie alaturi si cu care sa poti discuta ce te apasa, nu numai despre bani si job, nu cred ca vrei prea mult...Cred ca asta vrem toti, la urma urmei. Intelegere si afectiune. Altfel de ce se mai numeste cuplu - doar pentru calcularea balantei la sf. de luna?
quasaria
Postat pe 2 Aprilie 2012 00:00
nu esti pretentioasa garbo 567, daca ai langa tine un om "strain" poti avea o gramada de bani, astia nu cumpara afectiunea.
nu ne-ai spus.. asa era dintotdeauna sau acum s-a schimbat si a devenit rece..
cri_cat
Postat pe 2 Aprilie 2012 01:04
Eu cred ca esti in alta "etapa" a vietii si el / la fel.Daca nu exista dependenta / financiar/nu mai aveti subiecte/ nu mai arde flacara iubirii / nu intrebati unu/ celalalt....deja s-a instalat monotonia si esti constienta de asta.Priveste parta buna a vietii ce urmeaza/discutati impreuna/ cum stau lucrurile/ ce vrea fiecare si luati o pauza!Apoi totul se" RESUSCITEAZA" si la tine si la el.(ii doar paerea mea) Succes!
Fss_ssu
Postat pe 5 Aprilie 2012 13:40
Tatal meu avea o vorba: "Dumnezeu uneste un bou si o belea". Nu inteleg de ce nu a unit bou cu bou si belea cu belea.
Nu cred ca esti pretentioasa dar singuratatea in doi devine la un moment dat insuportabila.
Incearca, pentru inceput, sa-ti gasesti anumite ocupatii ( sala de sport de exemplu).Iti vei crea un mic grup cu care sa iesi sa-ti petreci timpul.Oricum inteleg ca stai singura pana la 11 noaptea. Da-l dacului de job ca nu face doua schimburi zilnic. S-ar putea sa mai presteze si prin alta parte si atunci....... vorbesti ca televizorul.
Eu zic sa inveti sa te iubesti in primul rand pe tine......
iuliaand2
Postat pe 6 Aprilie 2012 17:19
bre, iuliucutzo, io crez ca dumnezeu asta nu a unit bou cu bou si belea cu belea numa' si numa' pen' ca nu ierea gay
Thor_again
Postat pe 6 Aprilie 2012 17:32
De la: garbo174567, la data 2012-04-01 18:57:39Stiu ca ce voi scrie e ceva banal dar chiar traiesc singura orice moment al vietii mele. Nu mai comunic cu persoana de langa mine nu pentru ca nu as dori ci pentru ca nu mai ajung la el. Casa noastra a ajuns doar locul unde se doarme si se mananca , nu mai conteaza problemele de cuplu , nu mai conteza ce imi doresc eu sau el , cred ca nici nu mai putem sa vorbim ca doi oameni normali fara sa ridicam problema banilor a serviciului . Nu avem subiecte comune, el pleaca dimineata la 8 si vine noaptea la 11 perioada in care daca eu nu dau un telefon el nu suna niciodata. Nu stiu unde am gresit sau daca am gresit sau daca el a gresit, poate doar problemele pe care trebuie sa le rezolve in fiecare zi sau povara zilnica a dus la acesta situatie nu stiu dar este foarte greu. Poate eu vreau prea mult de la viata dar dupa 20 de ani de cand suntem impreuna chiar daca nu suntem casatoriti parca este cam mult sau poate ca trebuie sa trag linie si sa incerc sa o i-au de la capat, dar ce sa ii spun ca nu mai po tsa stau singura , o sa spuna ca el aduce bani mai multi ca mine si trebuie sa stea plecat asa de mult, nu stiu cum sa procedez.Am inceput sa simt ca trece viata pe langa mine si nu am facut nimic, nu mai am siguranta nu mai pot sa fac nimic care sa ma faca sa cred ca va fi bine,tot timpul am un sentiment de nesiguranta. Poate ca totusi eu sunt prea pretentioasa.


Nu esti pretentioasa , este uman , este simpla nevoie de afectiune , si nu numai , sint semnale trimise de subconstient , de suflet pentru a-ti spune ca ceva lipseste ... ca acel ceva duce la un dezechilibru interior , si mai apoi ... spre o stare ciudata de tristete si senzatie de incomplet . Stiu ca nu te va ajuta sa te simti mai bine , dar iti spun cu certitudine ca sint ``n`` cupluri care se confrunta cu o situatie similara . `` Singuratate in doi `` este dureros si totusi atat de real ... aici se nasc blocaje , adevarate razboaie psihologice si in final deprimare , refulare ... intr-o secunda o intreaga poveste se poate transforma in cenusa . Eu sper ca sa gasesti din nou calea spre fericirea pe care ai avut-o si ti-o doresti atat de mult . Lupta pentru ceea ce iti doresti , pentru ca si atunci cand aparent esti sau te simti la pamant , mai ai inca o sansa !!
AngeloBluLdy
Postat pe 17 Aprilie 2012 00:06
am extars un citat: "... o sa spuna ca el aduce bani mai multi ca mine si trebuie sa stea plecat asa de mult, nu stiu cum sa procedez.Am inceput sa simt ca trece viata pe langa mine si nu am facut nimic, nu mai am siguranta nu mai pot sa fac nimic care sa ma faca sa cred ca va fi bine,tot timpul am un sentiment de nesiguranta. Poate ca totusi eu sunt prea pretentioasa. "

1. Dcac iti reproseaza ca el aduce mai multi bani in casa si ca trebuie sa stea plecat aproape non stop inseamna ca nu te respecta si nu te-a respectat niciodata, nu asa se pun problemele intr-un cuplu;
2. imi este greu sa cred ca nu are pe altcineva..... oricat de ocupat ai fi , dar daca nu mai comunici cu jumatatea ta atunci inseamna ca ai alte preocupari
3. este un om egoist (daca vrei iti dau un meaj privat ca sa argumentez) nu iti spun aici ;
adeline
Postat pe 18 Aprilie 2012 16:13
De la: garbo174567, la data 2012-04-01 18:57:39Stiu ca ce voi scrie e ceva banal dar chiar traiesc singura orice moment al vietii mele. Nu mai comunic cu persoana de langa mine nu pentru ca nu as dori ci pentru ca nu mai ajung la el. Casa noastra a ajuns doar locul unde se doarme si se mananca , nu mai conteaza problemele de cuplu , nu mai conteza ce imi doresc eu sau el , cred ca nici nu mai putem sa vorbim ca doi oameni normali fara sa ridicam problema banilor a serviciului . Nu avem subiecte comune, el pleaca dimineata la 8 si vine noaptea la 11 perioada in care daca eu nu dau un telefon el nu suna niciodata. Nu stiu unde am gresit sau daca am gresit sau daca el a gresit, poate doar problemele pe care trebuie sa le rezolve in fiecare zi sau povara zilnica a dus la acesta situatie nu stiu dar este foarte greu. Poate eu vreau prea mult de la viata dar dupa 20 de ani de cand suntem impreuna chiar daca nu suntem casatoriti parca este cam mult sau poate ca trebuie sa trag linie si sa incerc sa o i-au de la capat, dar ce sa ii spun ca nu mai po tsa stau singura , o sa spuna ca el aduce bani mai multi ca mine si trebuie sa stea plecat asa de mult, nu stiu cum sa procedez.Am inceput sa simt ca trece viata pe langa mine si nu am facut nimic, nu mai am siguranta nu mai pot sa fac nimic care sa ma faca sa cred ca va fi bine,tot timpul am un sentiment de nesiguranta. Poate ca totusi eu sunt prea pretentioasa.Mmm..dificil...dar nu imposibil...deci te sfatuiesc sa faci mai mult pt tine..adica sa te ingrijesti mai mult..sa-i atragi atentia prin ceva..prin care sa-l faci sa te doreasca...situatia v-stra este intr-adevar intr-un impas...fa ceva...cumparati lucruri mai sexy,mergi la salon aranjeata-ti parul in alt fel sau schimba culoarea...schimba-ti infatisarea lookul...poate asa ii vei atrage atentia..in genere un barbat daca vede alceleasi lucruri zi de zi..se plictiseste si nu-i mai arde de altele,surprinde-l cu ceva...trimite-i mesaje in care sa-i spui cu subinteles ca-l doresti si ca-ti lipseste...cauta o zi in care este mai odihnit si stai de vb cu el..serios..intreaba-l daca te mai iubeste sau ce-si doreste...nu lasa lucrurile sa se inrautateasca...si totusi...desi noi toate femeile suntem materialiste..de fel....uneori banii nu aduc fericirea insa o amelioreaza...succes..!!!
garbo015269
Postat pe 19 Aprilie 2012 17:45
in general un barbat se plictiseste, intr-adevar, daca vede aceleasi lucruri: dar daca te tii ca scaiul de el cu declaratii sexuale dupa nspe ani impreuna si faci praf bugetul familiei doar ca sa te vada o data mov si o data roz s-ar putea sa se ingrozeasca, nu sa se plictiseasca...
quasaria
Postat pe 19 Aprilie 2012 17:52
Ete na!...dap' de ce cu subanteles si nu cu inteles/ fond muzical?
Te rog frumos!

Si de ce ma rog ar trebui neaparat sa aibe / altcineva?....poate omul mediteaza,se simte bine in linisea lui la birou, poate cauta modalitati de resuscitare si apre in curand gata "reinventat"?!
Te scuteste / tine de-a te colora in mov/ roz bombon..... no'?
Fss_ssu
Postat pe 19 Aprilie 2012 18:20
exact...dupa ce ca se chinuie singur si nu te implica si pe tine in pb. lui ca sa nu iti dea dureri de cap... te mai si deranjeaza....
quasaria
Postat pe 19 Aprilie 2012 18:55
M'da..."n" cupluri....pai ce bre se cauta vinovatu?

...mno'...solutia trebe ...de unde o luam?!

Da, barem sa se resemneze si sa taca X sa se separe(vb. cuiva / aici) ...poate-i face si jacuzzi
sa aibe punct de intalnire la hidromasaj ....si apoi ...vb. si cu pasarelele =))
Fss_ssu
Postat pe 23 Aprilie 2012 21:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Fara el,,,,,,,,,,,,incotro? 50 De la: ghelene_06 17 Februarie 2011 19:49
Vreau sa ma mut cu ea 55 De la: garbo_404586 11 Septembrie 2014 12:07
Mă minte sau nu? 17 De la: garbo_408862 31 Decembrie 2017 10:27
Este normal 37 De la: Sassette 28 Octombrie 2012 12:27
Este interesat cineva de un club pt copii :supraveghere educare copii in Iasi? 3 De la: garbo118447 19 Ianuarie 2011 05:53
Setari Cookie-uri