ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Contraceptie ?! :|

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

fetelor... din pctu vostru de vdr care-i cea mai ok contraceptie din pct de vdr sexual ? am citit peste tot,am intrebat in stanga si in dreapta,si nimeni nu poate sa-mi dea un raspuns.am un prieten stabil si chiar vreau sa ma simt in siguranta . prietenele mele iau anticonceptionale,dar se ingrasa de la ele,le e rau si se simt slabite. unele fac injectabile unde nu pot sa stiu dak e ok sau nu pt organismul meu . prezervativele ..ok ? de care sunt cele mai ok ? ideea e ca nu pun intrebarea asta din lipsa de ocupatie. am 21 de ani,mi-am inceput viata sexuala la 19 ani cu un prieten stabil (1 an)..credeam eu...iar la 1 sapt m-am trezit ca iau viteza...n-am mai avut pe cineva de 2 ani de zile...iar acum am un nou prieten de 7 luni de zile... si chiar exista sentimente adevarate intre noi ..si planuri serioase. e mai mic ca mine cu 1 an si am fost prima femeie din viata lui.am intrebat cum asa ?! si mi-a raspuns f sincer " pentru ca am stiut ca odata va veni si clipa mea,si regina mea"..m-am blocat. deci in concluzie suntem undeva mai incepatori.ne-am iubit noi de 5 luni incoace,dar totusi nu suntem atat de avansati incat sa stim exact cum sta treaba. eu tot am citit pe net si prin reviste care ar fi cea mai buna medoda contraceptiva,dar parca in niciuna n-am incredere..intotdeauna sunt stresata si nu ma pot relaxa cu gandul ca daca se rupe prezervativul. nu mai pot avea incredere deplina in nimeni.am avut o data si mi-a fost calcata in picioare ...inafara ca prima mea data a fost mai mult un viol,si nu o dorinta..si mai mult agresiv si dureros decat incet si placut..chiar am ramas cu traume. va rog frumos,putin ajutor !!!
  citeaza   raspunde

si anticonceptionalele se iau pe baza la niste analize medicale k sa nu te ingrasi,poti consulta un medic si nu ai prob cu ingrasatu.in caz de nu vrei sunt la farmacie si anticonceptionale ovule care le folosesti in momentul acela doar introducandule cu 15 min inainte de contact,se numesc contracept m,acum fiecare cu parerea lui eu cu prezervativu nu prea ma impac si vb ta nici nu e sigur
  citeaza   raspunde

Draga mea pla naturala cum a lasat d-zeu cea mai buna
  citeaza   raspunde

suntem diferite asa ca metoda contraceptiva ideala depinde de la caz la caz... eu iti recomand sa consulti un medic ginecolog si un psiholog (legat de prima ta experienta sexuala)
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: