Sansa inedita de castig

Iata descrierea prezentata pe site, stim ca companiile mari si consortiile platesc sume fabuloase pentru tot felul de ciudatenii: contracte de consultanta, sondaje de opinii, campanii publicitare.... de multe ori in spatele acestor contracte se ascunde o modalitate de deturnare de fonduri.... dar cateodata probabil pentru a creea senzatia de autenticitate si seriozitate a tranzactiei respective sunt dispusi sa cheltuiasca cativa banuti si prin acest gen de proiecte.... cine stie?.... poate sunt totusi cateva firimituri aruncate si pentru noi!

"Welcome to our site!
Our company was created in 2011 and we successfully contribute to many advertising agencies in different countries. The product of our company is statistics, which we can gather thanks to you. Our company offers you the program of effective partnership: Opinion for money. For participation in the program you need to watch video recordings of advertisers and to fill in survey and get money bonuses. You will have from $2 to $15 on your account for each filled survey. For your convenience, we devised the most effective affiliate program. We are interested in your friends and colleagues for more accurate statistic, so we offer you the following:
1) $2 to $15 on your account for each filled survey.
2) $9 to your account for each partner you involved;
3) 15 % of the earnings of each partner you involved."
marceltuky
Postat pe 10 Ianuarie 2012 13:31
Am descoperit de curand o modalitate lejera de a castiga bani pe internet. Este un site in care ti se prezinta cateva clipuri publicitare la niste companii foarte mari dupa care urmeaza un scurt sondaj de opinie si ai de raspuns la cateva intrebari bifand o varianta de raspuns dintre cele care apar pe lista.

Zilnic poti participa la maxim 4 chestionare si primesti 4 $ pentru fiecare deci poti acumula maxim 16 $ zilnic, tot procesul dureaza intre 5 si 10 minute maxim.

Deci daca intri zilnic si iti rezervi 10 minute pentru aceste chestionare poti acumula intr-o luna cca 500 $.

Daca luam in calcul ca de la un IP se pot inregistra maxim 4 useri se ajunge la concluzia ca o familie cu 4 membri ar putea obtine 2000 $.

se pare ca a disparut mesajul initial in care aparea linkul catre acest site, pentru cei interesati il puteti gasi pe profilul meu in sectiunea "blog"
marceltuky
Postat pe 11 Ianuarie 2012 11:34
marcel .. dar tu chiar crezi in modalitatile facile de a castiga bani ..
cri_cat
Postat pe 11 Ianuarie 2012 11:38
sunt chestii mult mai irationale care aduna totusi extrem de multi adepti ce cred orbeste in ele.... de ce nu as crede in ceva care care pare cat de cat rational?
NU cred orbeste.... astept si eu sa vad fapte concrete! adica contul meu alimentat de catre altcineva in afara de mine.
Dupa cum se prezinta pe site s-ar parea ca fac plati cam o data pe luna, azi chiar a aparut ca fiind facuta o noua transa de plati... din pacate eu voi depasi baremul minim de 500 $ abia sambata, in momentul acela ar trebui sa mi se activeze posibilitatea de a completa datele pentru incasarea banilor (momentan este inactiva, fiind specificate acolo conditiile pentru eligibilitate)
Daca voi putea completa datele urmeaza doar sa mai astept urmatoarea transa de plati ca sa ma conving de veridicitatea sistemului.
Dar asa cum v-am promis o sa va tin la curent cu noutatile indiferent daca va fi de bine sau nu
marceltuky
Postat pe 12 Ianuarie 2012 18:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ajutatima 0 De la: 21 Septembrie 2009 19:34
Cariera sau familie? 22 De la: iosifiuliana 23 Aprilie 2010 07:24
Facultate la 30 de ani?!? 5 De la: Leilaa 10 Aprilie 2016 15:06
viata e asa scurta, de ce s-o umplem cu mizerii 187 De la: liaiedera 12 Aprilie 2010 10:21
cadou pensionare 12 De la: laponaenigel 9 Iunie 2011 12:25
Setari Cookie-uri