M-am casatorit in 1983 intr-o data de 13 ,care ziceam eu ca este o data norocoasa pentru mine pana a inceput calvarul. Din aceasta casnicie a rezultat 2 copii care sunt mandra de ei sunt pe picioarele lor,si sa nu va mai plictisecc cu povestirile mele......... In 2007 pe sotul meu Dumnezeu il ia la el ,iar eu raman cu mama soacra si cu un unchi al sotului care ll-am luat in intretinere din 2000,am investit o gramada de bani in apartament si multa munca.Cu aproape un an in urma am cunoscut pe cineva il iubesc mult, nu pot fi cu el nu am unde locui si el are problemele lui ,iar eu desi am 2 apartamente nu pot fi fericita traind departe de persoana draga. Dati-mi un sfat ,ce sa fac???????......MULTUMESC! |
||
garbo169558 Postat pe 11 Decembrie 2011 10:52 |
||
---|---|---|
De ce?? E casatorit? Nu te lasa soacra sau cumnatul? Copii ti-s mari,ce spun? | ||
elisabeta_boia Postat pe 11 Decembrie 2011 10:57 |
||
2 apartamente,sotul decedat,copii mari...ce te retine? ca nu m-am prins.. | ||
|
||
garbo226933 Postat pe 17 Ianuarie 2012 20:42 |
||
�nu pot fi cu el nu am unde locui si el are problemele lui� asta e o sovaiala poetica sau omul o fi insurat? n-ai zis daca si el te iubeste, sau ma rog, daca ti-a spus ca te iubeste, ca ce-o fi pe dinauntru numai el stie si-am mai citit o data ce ai scris, dar tot nu pricep ce te incurca detaliaza putin! |
||
alanna Postat pe 17 Ianuarie 2012 20:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De la lume adunate si cu drag la Garbo date... | 69 | De la: office_salinasusesi_ro 15 Septembrie 2010 23:07 |
La intrebarea generala | 43 | De la: Laura_M 27 Septembrie 2010 21:06 |
fidelitate,minciuni,ce sa fac? | 1 | De la: surpriza 2 Aprilie 2011 08:52 |
|
||
tata | 6 | De la: AGAPI_MOU 27 August 2009 17:25 |
din curiozitate... | 54 | De la: stella_floare 26 Martie 2012 00:01 |
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani