ONG-uri smart: Ateliere Fara Frontiere si Omuletii Verzi

ceea ce fac omuletii verzi,nu prea se apreciaza in aceasta societate in care consumismul este rege.traim alte timpuri,tineri rebeli,maturi neadaptabili.lupta pt lumea materiala este mai puternica decat salvarea terrei care deja a inceput sa ne pedepseasca pt ca o distrugem cu buna stiinta si o crasa nepasare. (neironic)
ratuscaceaurata
Postat pe 29 Aprilie 2011 11:38
ok am inteles partea cu consumismul si distrugerea planetei dar nu am inteles cine sunt omuletii aia verzi si mai exact cu fac ei ?
MadMax
Postat pe 6 Septembrie 2011 12:17
vai...vai...aceste cuvinte ne doare
cum sa nu o intelegi tu pe vuvulina, ex alexandra?
michelle_
Postat pe 6 Septembrie 2011 12:31


upa cum bie ti-a spus si michelle_, conversezi chiar cu alexandra, raducutzu, iubirea vietii tale si visul tau cel dintai si cel de pe urma... uite ca ti-ai intalnit si implinit destinul!
alfheim
Postat pe 6 Septembrie 2011 12:38
Nu va crede, bre!
Thor_again
Postat pe 6 Septembrie 2011 13:23
De la: alfheim, la data 2011-09-06 12:38:56

upa cum bie ti-a spus si michelle_, conversezi chiar cu alexandra, raducutzu, iubirea vietii tale si visul tau cel dintai si cel de pe urma... uite ca ti-ai intalnit si implinit destinul!

Da ma amuza ..Acu chiar tre sa-ti bagi nasu peste tot pe unde umbla Raducu?.. Sa fie asta noul tau hobby ? Ai devenit un fel de paparazzo cumva ?. Ok pe Raducu nu-l deranjeaza .
MadMax
Postat pe 6 Septembrie 2011 13:40
jezas...vorbesti despre tine la persoana a III a
asta spune ceva, psihologic vorbind...
michelle_
Postat pe 6 Septembrie 2011 13:55
bineinteles ca spune, sis.
chiar si el a zis-o ieri: e spiritul evoluat, inaltat, detasat chiar, am putea spune.
de realitate.
Thor_again
Postat pe 6 Septembrie 2011 13:57
mda...imi da fiori...
michelle_
Postat pe 6 Septembrie 2011 14:07
raducucucutzule ...
ia-ma ca pe acadea, ca-s baiat de zahar!
n-am nimic personal cu tine si nici accelerat ...
doar tu ai impresia ca cei din jurul tau sunt cam prosti asa si neevoluatzi ... da' nu-i rau... la fel ca tine zice si microbul cand da de penicilna ...
iar daca incepi sa faci ca shoarecele cand a mancat o boaba de strugure fermentata si a inceput sa strige - unde e motanul, sa-l incalec!? iti recomand calduros nishte zama de varza, de'aia de anul trecut!
hai sifon ... ca berea-i scumpa ...!
alfheim
Postat pe 6 Septembrie 2011 14:15
da pai si voi imi dati fiori cand vad cate mesaje aveti deja postate ca sunt cu miile Vad ca va duceti veacu paici pe forum ? si atunci intrebarea > cine e defapt desprins de realitate ?? Hai mai iesiti si voi la o plimbare psihologic vorbind
MadMax
Postat pe 6 Septembrie 2011 14:19
altu' care moare de grija cat stam noi pe garbo
te-ai gandit ca poate facem bani din asta?
si de ce ar trebui sa ne justificam numarul mesajelor, prezenta, si timpul petrecut aici? e pus vreun contor?
get lost, dude...ai fost prea mult bagat in seama...
michelle_
Postat pe 6 Septembrie 2011 14:22
ma mi_ psihologic si neuropsihiatric vorbind, omul e dus rau de tot.... dar vorba fratelui meu mai mic ... sa lasam "omul" pana nu se deshteapta!
suferintze mari ma mi_, cum era vorba aia ... e grele...
alfheim
Postat pe 6 Septembrie 2011 14:42
deh, l-ati bagat prea mult in seama
michelle_
Postat pe 6 Septembrie 2011 14:51
fix pix . De parca v-am bagat eu in seama cumva .Voi veniti singuri ca soriceii la cascaval... asai cand esti dus cu pluta
MadMax
Postat pe 6 Septembrie 2011 14:55
De la: RaduSan, la data 2011-09-06 12:17:50ok am inteles partea cu consumismul si distrugerea planetei dar nu am inteles cine sunt omuletii aia verzi si mai exact cu fac ei ?
sunt involuatii RaducuSan....uniii ,altii ...latraii....care danseaza pinguinul....acum intelegi ...mio amore?
ratuscaceaurata
Postat pe 6 Septembrie 2011 15:25
vuvu, ti-a nascut nevasta aia?
amice, pass...canta la masa...eventual ia-o si pe tanti cu tine
michelle_
Postat pe 6 Septembrie 2011 15:29
De la: michelle_, la data 2011-09-06 15:29:06vuvu, ti-a nascut nevasta aia?
amice, pass...canta la masa...eventual ia-o si pe tanti cu tine

asculta m/am saturat de tampeniile tale.norocul tau este altul insa ....ca nu imi permit sa cobor la nivelul tau.....din bun simt.dar totusi te/as intreba ce te ..fix pix ca naste cineva,una, alta...apropo .mama matale se simte bine??ii doresc multa sanatate si viata lunga....ceea ce iti doresc si matale.
ratuscaceaurata
Postat pe 6 Septembrie 2011 15:40
fixi pixishtilor ... hai ca avetzi acelasi limbaj ... va protivitzi de minune ...
si latratzi la fel ...
hai ca v-am lasat sa va imbarligatzi, voi spirte'nalte ...!
sa nu ne chematzi nici la nunta si nici la botez ...!!!
si apropos. sa va fie de bine ... si sa fie intr-un ceas cu cuc...!
alfheim
Postat pe 6 Septembrie 2011 16:17
vuvu, ti s-a facut de-un bann? ca se rezolva...
michelle_
Postat pe 6 Septembrie 2011 16:34
hai ma mi_ nu te supara si tu taman amu pe ei, cand de-abia s-au gasit ...
hai sa-i lasam sa-si traiasca visele lor de iubeala...

eu mi-am luat talpashitza in varful picioarelor ...
ca un balerin .... ca un balerin ... rin rin rin rin rin-tin-tin-tin

drajilor aiasta sa va fie melodie de nunta!
http://www.youtube.com/watch?v=MV0hiDwcMmM&feature=related
alfheim
Postat pe 6 Septembrie 2011 16:41
se pare ca multi nu observa ca in ei exista o prapastie intre adevarata lor fire si viata lor cotidiana....le recomand dezvoltare personala,antistres,relaxare....bye
ratuscaceaurata
Postat pe 6 Septembrie 2011 16:43
De la: michelle_, la data 2011-09-06 16:34:02vuvu, ti s-a facut de-un bann? ca se rezolva...
nimic nu iti da dreptul sa jignesti,mai ales ca nu vb cu cine crezi tu.justifi/ti comportamentul; si limbajul cand vb cu administratorul.dar cred ca va citi singura si va vedea diferenta.incearca sa ma ocolesti si in general fi politicoasa. cu toata lumea.exista si posibilitatea ignore.in rest sa fii sanatoasa iti urez.
ratuscaceaurata
Postat pe 6 Septembrie 2011 16:51
De la: ratuscaceaurata, la data 2011-09-06 16:43:53se pare ca multi nu observa ca in ei exista o prapastie intre adevarata lor fire si viata lor cotidiana....le recomand dezvoltare personala,antistres,relaxare....bye


suparata
Postat pe 6 Septembrie 2011 17:06
De la: ratuscaceaurata, la data 2011-04-29 11:38:31ceea ce fac omuletii verzi,nu prea se apreciaza in aceasta societate in care consumismul este rege.traim alte timpuri,tineri rebeli,maturi neadaptabili.lupta pt lumea materiala este mai puternica decat salvarea terrei care deja a inceput sa ne pedepseasca pt ca o distrugem cu buna stiinta si o crasa nepasare. (neironic)


Mi-ai atras atentia din start .Imi place ca te intereseaza cele mai importante lucruri . Si cand spui ca Terra a inceput sa ne pedepseasca, asta e cat se poate de real. si normal ca oamenii adevarati isi fac griji privind cele mai importante lucruri .Cred ca esti o persoana speciala cu mult adevar in tine. Probabil ca-ti faci griji,findca in viata ta au ramas atatea de trait . Poate cai tie putin frica, de ceea ce ar putea urma, ca daca totul se va duce de rapa atunci cum ramane cu noi astia tinerii plini de viata, dornici de iubire si de experiente noi, findca au ramas multe de trait . Si poate tu simti ca a ramas prea putin timp ?. Simti asta ?. Te alarmeaza subconstientul cumva ? . Mie asa-mi suna .Altfel de ce ai fi lansat un asemenea topic ? Si referitor la topicurile in care postai cu numele alexxandra, afisand o poza superba sincer mi-au placut . Vorbesti despre suflet,, si chestii spirituale...In inima oricarei femei spirituale cred ca se intensifica setea de a iubii cu adevarat. Daca te ridici tot mai sus evoluand, devine tot mai greu sa privesti in jos . Si tu daca privesti in sus ,vrei ca cineva sa fie acolo sus pentru tine , compatibil cu tine, cu frecventa ta.
MadMax
Postat pe 6 Septembrie 2011 18:48
bre raducule, sper, dreak, ca n-ai propensiuni si ambitii de poet! nu de alta, dar mi s-ar strepezi dintii de atata dulcegarie submediocra, citind vreun po_H_em de-al matale!
esme
Postat pe 6 Septembrie 2011 18:52
De la: esme, la data 2011-09-06 18:52:44bre raducule, sper, dreak, ca n-ai propensiuni si ambitii de poet! nu de alta, dar mi s-ar strepezi dintii de atata dulcegarie submediocra, citind vreun po_H_em de-al matale!
poti sa cauti teme care sa nu iti strapezeasca dantura...sunt multe alte topicuri .fiecare isi spune parerea ca e buna ca e rea,daca o face cu bun simt ...se incadreaza in legile site/urilor.se pare ca voi cautati in mod intentionat acest subiect...din amuzament sau din imaturitate.........dar nu poti impune ce sa scrie un user daca o face cu un limbaj cuviincios...oricat de amenintata te simti de mediocritate.evolutia te va ajuta sa depasesti momentul.sanatate multa iti doresc.
ratuscaceaurata
Postat pe 6 Septembrie 2011 19:14
holy crap !

bey, astia fac misto, voi nu vedeti ?
Freya__
Postat pe 6 Septembrie 2011 19:17

nu pot sa cred asa ceva!
ratusca chiar a luat-o de buna!
fato, era a figure of speech!
esme
Postat pe 6 Septembrie 2011 19:23
De la: RaduSan, la data 2011-09-06 18:48:00
De la: ratuscaceaurata, la data 2011-04-29 11:38:31ceea ce fac omuletii verzi,nu prea se apreciaza in aceasta societate in care consumismul este rege.traim alte timpuri,tineri rebeli,maturi neadaptabili.lupta pt lumea materiala este mai puternica decat salvarea terrei care deja a inceput sa ne pedepseasca pt ca o distrugem cu buna stiinta si o crasa nepasare. (neironic)


Mi-ai atras atentia din start .Imi place ca te intereseaza cele mai importante lucruri . Si cand spui ca Terra a inceput sa ne pedepseasca, asta e cat se poate de real. si normal ca oamenii adevarati isi fac griji privind cele mai importante lucruri .Cred ca esti o persoana speciala cu mult adevar in tine. Probabil ca-ti faci griji,findca in viata ta au ramas atatea de trait . Poate cai tie putin frica, de ceea ce ar putea urma, ca daca totul se va duce de rapa atunci cum ramane cu noi astia tinerii plini de viata, dornici de iubire si de experiente noi, findca au ramas multe de trait . Si poate tu simti ca a ramas prea putin timp ?. Simti asta ?. Te alarmeaza subconstientul cumva ? . Mie asa-mi suna .Altfel de ce ai fi lansat un asemenea topic ? Si referitor la topicurile in care postai cu numele alexxandra, afisand o poza superba sincer mi-au placut . Vorbesti despre suflet,, si chestii spirituale...In inima oricarei femei spirituale cred ca se intensifica setea de a iubii cu adevarat. Daca te ridici tot mai sus evoluand, devine tot mai greu sa privesti in jos . Si tu daca privesti in sus ,vrei ca cineva sa fie acolo sus pentru tine , compatibil cu tine, cu frecventa ta.
regret ...ca poate te dezamagesc ....sau poate te bucura ce iti voi spune si tie......nu cunosc userul la care faci si tu referire.poate avem doar ganduri comune,asemanari de limbaj ,de domenii preferate si sincer spre bucuria unora si invidia altora ...mi/as fi dorit sa o fi cunoscut virtual .
ratuscaceaurata
Postat pe 6 Septembrie 2011 19:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
poarta sufletului 57 De la: dor72_ 5 Septembrie 2011 16:55
Povestea mea de dragoste :( 205 De la: oanas_2004 19 Iulie 2011 16:32
Vreau sa stiu si eu de ce.???? 7 De la: Jojolin 10 Iulie 2011 22:38
Ce-aveti mai cu Vuvuzel ? 15 De la: Freya__ 12 Septembrie 2011 20:34
De ce profita barbatii de femeile cumsecade...Si nu se comporta civilzat...Sunt niste nerecunoscatori 1 De la: luptatoareacurajoasa 24 Iulie 2010 00:11
Setari Cookie-uri