produse de sanatate ...

http://lifecarebio-lifecarebio.blogspot.com/,
Compania Life Care isi propune sa devina oportunitatea BIO nr.1 in Europa, un target foarte indraznet si foarte bine venit pentru toti cei ce doresc sa-si ridice calitatea vietii.
In acest context, cautam oameni activi, capabili sa dezvolte si sa managerieze retele de consumatori aplicand strategii de marketing, care doresc sa-si dezvolte o afacere personala, cu bani putini, dar puternic motivati, sa se implice in promovarea produselor NATURALE si BIOLOGICE, prin cresterea numarului de persoane, care sa devina consumatorii produselor propuse de companie.http://lifecarebio-lifecarebio.blogspot.com/
Fiindca zi de zi ne distrugem sanatatea cu produse a caror continut in chimicale este cateodata nepermis de mare, tot mai multe persoane impreuna cu familiile lor sunt interesate sa consume produse mult , mult mai sanatoase , la preturi excelente, iar aceste persoane reprezinta tinta noastra.
In catalogul companiei sunt peste 1000 de produse de top pentru : intretinere corporala, suplimente alimentare, produse de curatenie , bio, accesorii pentru casa,etc.... ( 40% naturale si 60% biologice) ,
-Gama LOGONA -Nr.1 in industria cosmetica BIO din lume.
-Produse BIO pentru intretinerea casei BIO HAUSE Germania- Nr.1 in industria produselor BIO de curatenie din Europa
-Antireumatice , sampoane, dusuri- gama KRAUTER- Germania
-Gama FITNE produse BIO pentru dvs. -Germania -LIFE IMPULSE suplimente alimentare organice SUA -Acorelle-primul parfum BIO din Europa -BIO STYLE-Ciorapi modelatori cu microcapsule active.......etc
Aceste produse nu se gasesc in comertul clasic, iar pentru a le putea folosi, fie le cumperi de la un reprezentant, fie te inscrii ca partener in " clubul Life Care" si beneficiezi de urmatoarele avantaje:
-Achizitionarea produselor cu o reducere de 20-30% fata de pretul de catalog ( ex : pasta dinti Krauter 125ml -7,99 lei, -sampon BIO Krauter 500ml - 11.99 lei, sapun pentru corp BIO Krauter 100 g.-4,79 lei, etc.). Asta inseamna economie de TIMP si BANI, luna de luna, an de an.
-Produsele vin acasa in maxim 48 ore(depozitul este in Timisoara), nu se plateste taxa de curierat la comenzi care depasesc valoarea de 130 lei platibili - asta insemnand ca din catalog cumperi produse de aprox. 170 lei.
-Comanda se face telefonic sau pe internet.
-Catalogul fizic se primeste gratuit la prima comanda(are 185 pagini color).
-Fiecare produs are un punctaj PVA ( puncte valoare afacere) iar la sfarsitul lunii dupa aceste PVA-uri se calculeaza un bonus suplimentar(care poate ajunge la mii de euro/luna) in functie de grila de bonificatie, in lei sau produse.
-NU EXISTA TAXA DE INSCRIERE.
-NU EXISTA COMANDA MINIMA.
Pentru a deveni doar consumator Life Care sau pentru a demara propria afacere, primul pas consta in inscriere , pentru obtinerea codului de partener. Acesta este necesar pentru a putea face comenzi si a inscrie alti parteneri in vederea creerii propriei structuri. Inscrierea se poate face prin intermediul unui sponsor, care te va indruma in sustinerea, creerea si dezvoltarea propriei retele de consumatori, sau, direct PE : urmat de depunerea primei comenzi. Cu codul de partener obtinut se pot face comenzi cu discount de minim 20%.
Pentru suport si sprijin in comandarea produselor dorite sau pentru demararea propriei afaceri, datele mele de contact sunt:http://lifecarebio-lifecarebio.blogspot.com/, e-mail : butincumarius@yahoo.com.sau tel 0727327254. Afacerea a inceput sa functioneze in Ungaria, Italia si Spania. Daca cunosti persoane care doresc sa -si protejeze sanatatea si in plus sa faca economii, ai oportunitatea sa-ti initiezi o afacere internationala.
Nu mai sta pe ganduri-vino in echipa mea! Indrazneste sa visezi si fa ceva pentru ca visul tau sa devina realitate!
LIFE_CARE
Postat pe 15 Martie 2011 08:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Unde am gresit? 116 De la: ulygarbo 7 Aprilie 2017 16:09
Mama singura 7 De la: garbo074951 2 Iunie 2015 01:38
Ce se poate face ???? 39 De la: garbo_378700 5 Ianuarie 2014 23:52
DESPRE COPII 6 De la: grill 9 Iulie 2012 16:07
Condoleante familiilor ingerasilor morti la Giulesti!!! 38 De la: Morena29 20 August 2010 18:58
Setari Cookie-uri