| Buna ziua,citesc zilnic discutiile pe forum si as avea si eu o intrebare pentru cei are lucreaza in domeniu(friezerie,coafor,hairstylist)Acum cateva zile am cumparat o foarfeca profesionala de frizerie (jaguar)iar vanzatoare mi-a spus ca daca o scap jos o singura data aceasta se strica.Sunt inca la inceput si am scapat foarfeca o singura data pe jos.Intrebarea mea e cum imi dau seama daca foarfeca s-a stricat.Mi-ar fi de mare ajutor un raspuns din partea celor care lucreaza in domeniu(daca lucreaza cineva) | ||
|
carlina Postat pe 3 Martie 2011 23:55 |
||
|---|---|---|
De la: danika, la data 2011-03-03 23:55:01Buna ziua,citesc zilnic discutiile pe forum si as avea si eu o intrebare pentru cei are lucreaza in domeniu(friezerie,coafor,hairstylist)Acum cateva zile am cumparat o foarfeca profesionala de frizerie (jaguar)iar vanzatoare mi-a spus ca daca o scap jos o singura data aceasta se strica.Sunt inca la inceput si am scapat foarfeca o singura data pe jos.Intrebarea mea e cum imi dau seama daca foarfeca s-a stricat.Mi-ar fi de mare ajutor un raspuns din partea celor care lucreaza in domeniu(daca lucreaza cineva) |
||
|
carlina Postat pe 3 Martie 2011 23:55 |
||
|
forfecutzele ca-s pt tuns,ca-s pt manichiura.. in general, daca le scapi pe jos,sunt compromise,tu vezi cum tunde acolo,nu te mai alarma,poate nu a cazut in varf,poate nu a cazut pe gresie,chestii d-astea... si ai grija de scule de-acu' incolo... foarfeca este extrem de importanta,niciodata sa nu te zgarcesti cand este vorba sa-ti cumperi una noua... spor la treaba,bafta... |
||
|
|
||
|
iasomia Postat pe 5 Martie 2011 08:44 |
||
| dezinfectati-le la nevoie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
|
caleidoscop Postat pe 20 Martie 2011 13:50 |
||
Du-te cu foarfeca cazuta,la un Coafor,si roaga acolo pe o coafeza s-o testeze pe cineva..sau la o frizerie si roaga un frizer s-o testeze..poate nu s-a stricat...
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 21 Martie 2011 22:18 |
||
| foarfeca nu se strica decat daca o scapi in varf si o verifici pe cineva iar daca vezi ca nu taie la varf inseamna ca s-a stricat!!!! | ||
|
MARALO Postat pe 10 Octombrie 2011 23:18 |
||
|
he he he... "foarfecile". asta chiar ca e o mare problema...:)))) |
||
|
eu_geminy Postat pe 10 Octombrie 2011 23:23 |
||
De la: MARALO, la data 2011-10-10 23:18:41foarfeca nu se strica decat daca o scapi in varf si o verifici pe cineva iar daca vezi ca nu taie la varf inseamna ca s-a stricat!!!! ce zici?... te oferi sa o verifice pe tine?!:P :))) |
||
|
eu_geminy Postat pe 10 Octombrie 2011 23:24 |
||
| tot ma plictiseam eu, mai bine ma tund | ||
|
elodia_2 Postat pe 21 Octombrie 2011 20:44 |
||
|
vaaaiii....nu....!!!! mai bine te vopsesti blonda
|
||
|
sunsset Postat pe 21 Octombrie 2011 20:57 |
||
sunt blonda
|
||
|
elodia_2 Postat pe 21 Octombrie 2011 20:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce inseamna sa fii un crestin? | 65 | De la: ingerasulluptator 1 Octombrie 2013 15:30 |
| asemanari-deosebiri........sotie-amanta | 30 | De la: garbo011917 8 August 2012 21:10 |
| oare ce numar de sutien am nevoie ? | 50 | De la: dor72 13 Martie 2011 13:59 |
|
|
||
| Ce parere aveti cu demostratiile...Oare daca va cadea guvernul? Oare ce hot va urca la conducere? | 75 | De la: ingerasulluptator 19 Ianuarie 2012 13:47 |
| De ce oare oamenilor le plac oamenii corecti,,dar lor nu le place sa fie corecti atunci cand inatalnesc oameni corecti,de aceea nici nu mai exista asa ceva | 4 | De la: ingerasulluptator 18 Decembrie 2011 16:22 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună