TU - ultima frontiera

Esti interesat sa iti atingi telul? SAU Esti dedicat scopului tau?

Daca esti interesat, inseamna ca vei face doar ceea ce este convenabil si nu te streseaza prea mult. Inseamna ca nu ai senzatia ca ti-ai distrus toate podurile din urma si caile de intoarcere. Inseamna ca nu ALEGI sa fii fericit. In cele din urma, nefericirea este o slujba full-time. Vreau sa spun ca este greu pentru o persoana sa fie cu adevarat nefericita daca nu isi iroseste cel putin trei ore pe zi vaitandu-se, sase ore privind la TV inclusiv stirile care ii confirma in ce lume plina de distrugere traieste, plus o ora plangandu-se cat de rau o trateaza cei din jur. Mai adaug aici inca doua ore petrecute aranjandu-si infatisarea si facand alte lucruri neproductive pentru a-si abate gandurile de la starea nenorocita in care a ajuns. Tot acest timp adunat ajunge la un program de munca de cca 77 de ore pe saptamana, doar pentru a ramane pe deplin nefericita in mediocritate.

Ce s-ar intampla daca persoanele de felul acesta si-ar fi investit timpul si energia numai in activitati orientate spre realizarea telurilor? 77 de ore pe saptamana in directia telurilor. Pun pariu ca s-ar vedea cateva rezultate pozitive si ar fi cum nu se poate mai multumite. Si partea profitabila este ca nu ar avea nevoie de timp sau efort suplimentar, sunt suficiente resursele folosite pentru a atrage nefericirea!

Daca esti dedicat, inseamna ca faci totul pentru a ajunge la destinatie. Si cu totii stim ca nu exista destinatie prea indepartata pentru mintea omului. Cele de mai jos reprezinta un cumul de informatii pe care le-am tot intalnit in materialele vazute si citite in timp, subliniate cumva si de ultima realizare a lui John Assaraf. Am decis sa le dau o forma prietenoasa si sa le impart cu tine.

Indiferent daca nu ti-ai atins inca obiectivele sau daca ai rezultate slabe in acest sens, poti sa iti imbunatatesti radical situatia. Exista trei zone in care fiecare om se poate afla:

- Zona periculoasa ros in care omul este stresat, nu are suficiente resurse (bani, mai pe concret), intra mereu in conflict cu cei dragi tocmai datorita acestei probleme.

- Zona de supravietuire gal in care are destule resurse saptamanale, castiga destul cat pentru un trai decent dar exista si anumite datorii de care nu reuseste sa scape.

- Zona sigura ..... in care are suficiente resurse incat sa investeasca si in alte proiecte dar si sa traiasca prosper, are independenta financiara, toate aspectele vietii sunt ok, este propriul stapan.

Cel mai important lucru este sa faci o analiza sincera a situatiei actuale si sa demarezi in directia urmatoarei zone. Asta daca nu esti cumva in zona sigura drept pentru care te felicit.

Te invit pe www.traiesteliber.ro pentru mai multe detalii!
Traieste_Liber
Postat pe 2 Decembrie 2010 15:48
bla, bla... bla
picaturaderoua
Postat pe 2 Decembrie 2010 15:56
bai nene (sau tanti, ca nu te-am "cautat"... in profil, vorba unei (L)useritze "serioase)...
iar incepi?!:D
:)))
eu_geminy
Postat pe 2 Decembrie 2010 18:57
N-am citit polologhia aia, dar o treaba stiu sigur: eu sunt prima frontiera si nu ultima.
Doara
Postat pe 2 Decembrie 2010 18:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Incredere 74 De la: liaiedera 11 Aprilie 2010 23:22
Buna. 7 De la: garbo_12318 4 Mai 2013 10:55
buna ziua 5 De la: garbo104802 21 Octombrie 2012 22:38
Sunt atat de disperat ca nu stiu incotro s-o iau, voi ce ma sfatuiti? 92 De la: elodia 20 Mai 2010 10:43
Consiliere Divorturi Violenta Domestica Droguri alcool 2 De la: livius33 17 Aprilie 2012 16:07
Setari Cookie-uri