Educatia crestina a copiilor

Astãzi am vãzut în un copil posedat, care cerea în lacrimi de la buna sã mama sã-i cumpere jucãrii pokemon. Spun copil posedat pentru cã un copil curat, ortodox, nu poate sã-ºi doreascã a se juca cu nãscocirile Satanei, cã altfel nu pot sã numesc niºte fãcãturi oribile care nu seamãnã cu niciuna din animalele lãsate de bunul Dumnezeu pe pãmânt. ªi nu mã refer aici la dinozauri, orice bun creºtin ºtiind cã nu au existat niciodatã ºi cã scheletele lor au fost puse în pãmânt de Dumnezeu ca sã ne testeze credinþa necurmata în El.
Aºa cã mi-am zis sã vã învãþ cum trebuie educat un copil care are tendinþa de a aluneca pe panta pierzaniei. În primul rând va spun cã un copil care poate aluneca spre satanism e uºor de recunoscut. Vrea desene animate, reviste cu benzi desenate ºi cere sã i se citeascã poveºti în loc de pasaje pline de înþelepciune din Biblie. Mai mult de atât, refuzã sã înþeleagã cã spre deosebire de Dumnezeu, desenele animate ºi personajele din poveºti nu sunt nimic altceva decât nãscocirile unor minþi posedate de Diavol.
Cel mai bun leac pentru un asemenea copil îl gãsim tot în Sfânta Scripturã. Preferabil cu coperþi tari, îmbrãcatã în piele de caprã ºi colþare din metal. O deschizi si îi citeºti cu simþire câteva pasaje bine alese despre chinurile iadului. Fireºte, dacã se sperie ºi începe sã plângã nu trebuie sã te opreºti. E semn cã diavolul ascuns în el încearcã sã-þi curme credinþa. Abia acum începe lupta! Leagã bine copilul ºi fã asupra lui semnul crucii de trei ori. Apoi stropeºte-l cu apã sfinþitã ºi strigã cãtre el Piei, Satana! Dacã se opreste din plâns reia cititul. Dacã nu, e semn cã Diavolul nu vrea sã-þi pãrãseascã pruncul, aºa cã trebuie sã lupþi altfel.

Dupã cum bine ºtie orice creºtin adevãrat, Necuratul se teme de cele sfinte ºi nu-i place lemnul de nuc. Un bun pãrinte are în casã o creangã groasã din lemn de nuc, special pentru aceste cazuri. Creanga trebuie învelitã strâns în Calendarul Ortodox pe anul în curs. Se pune copilul legat ºi stropit cu apã sfinþitã cu capul pe Biblie ºi se bate la tãlpi cu creanga de nuc. În acelaºi timp, se sperie Satana din el cu porunci în numele sfântului sau sfinþilor din ziua respectivã. De exempu, dacã vrei sã scoti dracii din copil astãzi 17 novembrie, îndemnul trebuie strigat aºa:
"Piei, Satana! Þi-o cere sfânta nouã muceniþã Chirana preaînþeleapta, din Tesalonic, care în chinuri s-a sãvârºit, la anul 1751! Îþi poruncesc Nimfas ºi Evvul, care în pace s-au sãvârºit. Dispari, Satana! În numele preacuviosului Varsos ºi a celor ºase sfinþi mucenici din Egipt îþi poruncesc sã pãrãseºti acest copil, AMIN!"

Dacã toate cele de mai sus vor fi înfãptuite cu pricepere ºi dragoste de Dumnezeu, bestia care îþi bântuie copilul va pleca pentru totdeauna ºi niciodatã nu se va mai întoarce, iar copilul va rãmâne vesnic bun ºi ascultãtor, cu fricã de Dumnezeu, aºa cum îºi doreºte orice bun parinte creºtin.
daniil_pravoslavnic
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:08
io zic sa iti joci rolul,da tot ce poti.....te va inghiti gaura neagra
:)))
esti total...:)))
anaROBERT
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:20
ana, stai ca vine farfuzela sa se dea si la popa...
cu sfaturi privind educatia copiilor si pericolele ce o ameninta pe plan modial.
ca deh, ea spera... poate s-o indura macar PravoSlavnicu si de ea, cu o anal_izare...:))))
:)
eu_geminy
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:23
eu mereu am spus ca fac o pereche frumoasa...
hai mai Ge,ei chiar se potrivesc
:))))
anaROBERT
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:25

poate unul dus cu pluta..... chiar face asta copilului dupa ce citeste aici.....
auzi .... sa legi copilul de copac....
cricat
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:26
eu mereu am fost de parerea ca legi copilul de calorifer :))))
dar,daca parintele vrea de copac,asa facem
anaROBERT
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:28
cory_emy
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:28
credeam ca nu inteleg eu bine .........
cory_emy
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:30
De la: cory_emy, la data 2010-11-17 00:30:25 credeam ca nu inteleg eu bine .........

Cory,nici nu trebuie sa te chinuii....
nu prea ai ce intelege..
bazaconii
:)))))
anaROBERT
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:32
Vreau si io sa-mi leg copilu'! Da cini ma ajuta si pi mini, ca nu poci de una singura?
sora_ilsi
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:32
De la: sora_ilsi, la data 2010-11-17 00:32:50Vreau si io sa-mi leg copilu'! Da cini ma ajuta si pi mini, ca nu poci de una singura?

eu te-as ajuta,dar.....virtual :)))
pai vezi sa nu te lege el,sora
:)))
anaROBERT
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:34
si eu pe al meu.... dar zgaraie tare.... mai bine pe al vecinilor
cricat
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:35
de-aia mi-e teama si mie...te-ai prins
sora_ilsi
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:35
pai haideti fetelor sa ne ajutam reciproc
cory_emy
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:37
hai
sora_ilsi
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:39
deci.....
sora,te baga sihastru sub sutana lui,ca ii esti draga,ii asculti intelepciunile :)))
cri mami,tu doar sa legi copilul ecinului(deocamdata)iti va venii si tie randul....trut me :)
cory,a ta e cuminte,nu e cazul
anaROBERT
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:39
ana... dar de ce sa leg copilul vecinului.... nu este mai bine sa il leg pe vecinul

parca este mai palpitant nu?
cricat
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:41
tu esti enoriasa lui, ano, nu io...
sora_ilsi
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:42
anuska ai tu impresia ca e cuminte ....are doar fata de ingeras ....ce se ascunde dupa, doar eu stiu
cory_emy
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:42
hmmm.... am citit cu mare atentie cele scrise de daniil.
asta ar nsemna ca toti copii sunt posedati mai mult sau mai putin....
deci, fetelor, legati-va copii de calorifer si stropiti-i
daniile, mare figura mai esti
aly_fab
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:44
De la: cricat, la data 2010-11-17 00:41:54ana... dar de ce sa leg copilul vecinului.... nu este mai bine sa il leg pe vecinul

parca este mai palpitant nu?

aaaaa,de asta-mi esti :)))
palpitant va fi numai daca ma chemi si pe mine :))
hi hi,sa te ajut sa il legi,dupa care poti pleca linistita
anaROBERT
si prea cuviosul...
sora_ilsi
pe vecinul il legam eventual de pat ...de calorifer parca nu prea merge sau daca fanteziile sunt cu caloriferul asta e
cory_emy
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:47
Oitzelor, pravoslavnicia mea se va indrepta catre o Sfanta Hodina.
Fiti vigilente la corintele ciopiilor, si aveti grija de ei ca sa nu ajunga in bratele dezamtului sau ale Necuratului golitor de carduri.
Hail our Lord! Amin +
daniil_pravoslavnic
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:49
cory, il legam de si de pat si de calorifer (pe rand )....
saracu' vecinu..... ce i se pregateste....
cricat
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:50
las' ca si lui i-o placea...
sora_ilsi
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:51
cri,ai grija la alegerea vecinului....
unu tanar,brunetel,ochii verzi,bine facut si viril dom'le....

iar voi....stati la coada :)))
anaROBERT
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:52
anuska ....n-ai gusturi rele !!!!
cory_emy
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:54
coada e-n formare...de-aia nu mai raspunde nimeni...e ocupati...
sora_ilsi
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:54
ana... tanar este, brunet este, dar are ochii albastrii

il facem sa ii tina inchisi .... bine?
cricat
Postat pe 17 Noiembrie 2010 01:04

Recomandari

SubiectMesajeUltimul Mesaj
Vand scaun auto pentru bebelusi1De la: XEMONIA 11 Octombrie 2008 23:20
reprezentant zonal pentru 4LIFE RESEARCH USA!!6De la: silviu_m74 9 Februarie 2009 15:23
prima mincare pr deea_cris8De la: SEBY1YEAR 24 Februarie 2010 15:12
Vand Marsupiu Chicco Soft & Dream 3 pozitii - 140 ron1De la: im2008 7 Noiembrie 2009 23:17
bronsiolita asmatoforma2De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:23
Setari Cookie-uri