vom ramane fara curent,la nivel planetar?

"'Furtunile cosmice provocate de exploziile solare, ngrijirea afecteaza liniile ELECTRICE de pe Pamant si satelitii artificiali Spatiu DIN, AR putea Fi Cu 50% Mai puternice in urmatorul ciclu solar de 11 ani, au pair LUNI anuntat oamenii de "tiina", transmite Reuters.

Folosind o metoda noua de prognoza, care ia in calcul evenimentele de pe suprafata Soarelui si datele despre ciclurile solare anterioare, astronomii au oferit o previziune pe termen lung pentru activitatea solara, care ar putea debuta anul acesta sau cel tarziu in 2008. Folosind o metoda noua de prognoza, printre altele, de ngrijire n calcul evenimentele de pe Suprafata Soarelui si datele Despre ciclurile solare anterioare, astronomii au pair oferit o previziune pe termen pulmonar pentru activitatea solara, de ngrijire AR putea debuta anul acesta cel tarziu SAU n 2008.

Cercetatorii nu au oferit prognoze exacte cu privire la momentul producerii unei furtuni solare, dar spera sa poata transmite avertismente din timp, pentru ca operatorii de sateliti si companiile de electricitate sa se poata pregati cu cateva zile inainte ca acestea sa aiba loc. Cercetatorii au pair Nu oferit prognoze exacte Cu Privire La momentul producerii unei furtuni solare, Dar spera sa poata transmite avertismente DIN Timp, pentru ca operatorii de sateliti si companiile de electricitate sa se poata pregati Cu cateva Zile inainte ca acestea sa AIBA loc.

"Previziunile asupra unui ciclu solar mai activ sugereaza ca avem in fata mai multe intreruperi ale canalelor de comunicatie, "Previziunile asupra unui ciclu solar Activ Mai sugereaza ca avem in fata Mai multe intreruperi ale canalelor de comunicatie,
probleme cu satelitii, conditii mai periculoase pentru astronauti si mai multe pene de electricitate", a declarat Richard Behnke, unul dintre autorii raportului. Probleme Cu satelitii, conditii Mai periculoase pentru astronauti si Mai multe pene de electricitate ", un de declaraii Richard Behnke, unul dintre autorii raportului.

Prognozele, care seamana cu prezicerea unui sezon de uragane pe Pamant, implica numararea petelor de pe suprafata Soarelui, un fenomen monitorizat de mai bine de un secol. Prognozele, de ngrijire Cu Seamana prezicerea unui sezon de uragane pe Pamant, implica numararea petelor de pe Suprafata Soarelui, monitorizat de ONU fenomen Mai Bine de secol ONU.

La fiecare circa 11 ani, Soarele trece printr-o perioada activa, prezentand multe pete. La circa perle fiecare 11 ani, Soarele Trece printr-o perioada activa, prezentand multe pete. Acestea sunt importante, pentru ca furtunile solare, legate de campuri magnetice care pot trimite in spatiu particule incarcate de energie, tind sa se produca langa petele solare. Acestea pacta sunt importante, pentru ca furtunile solare, nuniu papal de campuri magnetice Trimite oal de ngrijire n particule incarcate Spatiu de Energie, tind sa se produca langa petele solare.

Soarele este intr-o perioada de calm relativ acum, dar se asteapta sa devina mult mai activ, in curand. Soarele Este Intr-o perioada de acum relatie de calm, Dar se asteapta sa devina MULT Mai Activ, in curand. Totusi, nu exista un consens cu privire la data la care va incepe aceasta perioada activa. Totusi, exista Nu CONSENS ONU Cu Privire La La date de ngrijire VA incepe aceasta perioada activa. Unii analisti sunt de parere ca activitatea solara va debuta in cateva luni, iar altii spun ca in cativa ani, cu primele semne spre sfarsitul lui 2007 sau la inceputul lui 2008. UNII analisti pacta sunt de parere ca activitatea solara VA debuta in cateva LUNI, altii IAR filate ca n cativa ani, Cu primele Semne spre sfarsitul lui 2007 SAU La inceputul lui 2008.

Indiferent de cand va incepe, noua metoda de prognozare arata ca activitatea petelor solare va fi cu de la 30% pana la 50% mai puternica decat in ultima perioada activa. Indiferent de cand incepe VA, noua metoda de prognozare arata ca activitatea petelor solare VA Fi Cu de la 30% Pana la 50% Mai puternica decat n Ultima perioada activa. Varful ultimului ciclu a fost atins in 2001. Varful ultimului ciclu o Fost atins n 2001.

Cel mai puternic ciclu solar din istoria recenta a avut loc in anii '50, cand in jurul Terrei orbitau numai cativa sateliti, nu existau astronauti in spatiu, iar activitatea in lume nu se sprijinea atat de mult pe electricitate, cum se intampla in ziua de azi. Cel mai puternic ciclu solar DIN Istoria recenta o avut loc n anii '50, cand orbitau n jurul Terrei numai cativa sateliti, astronauti Nu existau n Spatiu, n activitatea IAR Nu Lume se sprijinea pe atat de electricitate MULT, cum se intampla la Ziua de azi. De aceea, specialistii sunt rezervati in a preciza care ar putea fi urmarile unor furtuni solare de proportii. De aceea, specialistii pacta sunt rezervati in preciza AR ngrijire putea fi urmarile unor furtuni solare de proportii."


de ce nu suntem si noi informati despre situatiile de risc pe care le traim si cum pot fii gestionate aceste situatii?sigur exploziile solare vor exista.ce vom face,fara lumina,fara apa...fara...faraa etc .in haosul total,ce putem face ,sa iesim din acest haos?nu suntem experti,dar poate avem idei in domeniu.....
vuvuzela
Postat pe 30 August 2010 18:18
mai avem un pic si se termina 2010, incepe 2011. La multi ani!
aliceintaraminunilor
Postat pe 30 August 2010 19:19
De la: aliceintaraminunilor, la data 2010-08-30 19:19:07mai avem un pic si se termina 2010, incepe 2011. La multi ani!



iti multumesc pt urari si ti le intorc si tie. referitor evenimentele care vor veni in urmatorii ani ,nu am nici o frica.
vuvuzela
Postat pe 30 August 2010 19:25
Cu placere.

Dar te rog si eu ceva; citeste si tu textul la care ai dat copy-paste cu atentie. Si nu te mira daca primul paragraf nu are sens, nu esti cu capu', la fel cred si eu
aliceintaraminunilor
Postat pe 30 August 2010 19:31
"nu suntem experti,dar poate avem idei in domeniu..... '

ei, lasa, vuvuzelo !!!! si cam ce idei in domeniu ai avea tu?

sa nu te informeze banditii astia tocmai pe tine care ai capul plin de solutii salvatoare. sau dulutii.
si_totusi
Postat pe 30 August 2010 19:31
"'Furtunile cosmice provocate de exploziile solare, ngrijirea afecteaza liniile ELECTRICE de pe Pamant si satelitii artificiali Spatiu DIN, AR putea Fi Cu 50% Mai puternice in urmatorul ciclu solar de 11 ani, au pair LUNI anuntat oamenii de "tiina", transmite Reuters."

auzi, da nu cunva au pair MARTI?
si_totusi
Postat pe 30 August 2010 19:50
Ciresica
Postat pe 30 August 2010 20:33
vai de mine ! nam inteles nimic !textul asta mai trebuie corectat
166116maryeta
Postat pe 7 Septembrie 2010 18:02
daca ramanem fara curent o sati conectezi compu la o luminare
klaus77
Postat pe 9 Septembrie 2010 19:31
eu mi-am facut deja provizii serioase de gaz lampant.:D
eu_geminy
Postat pe 9 Septembrie 2010 19:38
bre io m-am minunat distul de ce scrie fata aiaasta!
acuu, hai sa va luminezez si pe vuoi!
orice pagina luata de pe net in engleza si data la tradus, de google translator, scoate varza asta! ala....
ii dus rau "translatorul ala" sa te fereasca sfantu'
fleurdelis
Postat pe 9 Septembrie 2010 19:40
Dar nu e primul material ciordit de pe net si adus aici... in cazul de fatza, are circumstanta atenuanta ca a pus ghilimele, recunoscand implicit ca nu e al Dumneaei...:P

PS: ai dreptate, nu e coerent, e scos cu G Translator...:D
eu_geminy
Postat pe 9 Septembrie 2010 19:43
dada!
auzi da io voiam sa te-ntreb!
nu-mi vinzi si mie neshte gaz d-ala>???
sa-mi pun in cap :
ce nevoie am eu de atata luminaa
fleurdelis
Postat pe 9 Septembrie 2010 19:47
pentru tine, am si nijte motorina... deci e pe alese...:D
oricum, dupa ce termin gazu', voi consuma si gluga strategica de coceni...:P
:)))
eu_geminy
Postat pe 9 Septembrie 2010 19:56
sa-mi dau foc!
sau ce sa fac cu ea??

in fine...
fleurdelis
Postat pe 9 Septembrie 2010 20:01
n-ai zis tu ca vrei sa-ti pui in cap?:O
arde/lumineaza cam tot la fel...:P
eu_geminy
Postat pe 9 Septembrie 2010 20:03
omg!
una e sa ai un par din ala frumos...si altaaa
eh, barbatii!
ce sa mamai mir atat!
fleurdelis
Postat pe 9 Septembrie 2010 20:05
fleur.....nu te supara pe mine....tu ai spus ca cas ti-l pui in cap dar nu ai spus de ce ti-l si pui acolo......si singura utilizare a gazului....lampant...e sa fie lampant.....
tutankhamon
Postat pe 9 Septembrie 2010 20:32
da breee da tu nu stii cum faceau bunicile noastree?
io de ce mi l-as puen in cap imm?>>
nu ptr ca face bine la par??
oricum ideea era ca mi se mai gaseste
fleurdelis
Postat pe 9 Septembrie 2010 20:35
da mai sis mai...dar trebuia sa specifici......
tutankhamon
Postat pe 9 Septembrie 2010 21:25
ce
cum ard eu gazuu???
neeeeeeee
fleurdelis
Postat pe 10 Septembrie 2010 20:25
lasa mey, ca nu e un capat de lume, sa arzi gazu' de pomana.
si io il ard, tot de pomana, pe topicul cu prosti_tutia, din cate vad.
la urma urmei, fiecare face ce vrea cu gazu' lui:PPP
:)))
eu_geminy
Postat pe 10 Septembrie 2010 20:47
da! da nu-i lampant
fleurdelis
Postat pe 10 Septembrie 2010 20:50
sigur... poate fi si metan, butan, propan, etc... sau biogaz... de ce nu?...:P
eu_geminy
Postat pe 10 Septembrie 2010 20:53
fleurdelis
Postat pe 10 Septembrie 2010 20:53
sau gaz de sonda.....daca tot forezi pe la prost_itutie pe acolo....
tutankhamon
Postat pe 10 Septembrie 2010 20:58
De la: tutankhamon, la data 2010-09-10 20:58:02sau gaz de sonda.....daca tot forezi pe la prost_itutie pe acolo....


depinde de sonda...:))))
eu_geminy
Postat pe 10 Septembrie 2010 21:01
ge...co_rect...si de adancime.....ca gazele is mai aseaaaa.....mai pi la suprafata.....
tutankhamon
Postat pe 10 Septembrie 2010 21:06
De la: tutankhamon, la data 2010-09-10 21:06:36ge...co_rect...si de adancime.....ca gazele is mai aseaaaa.....mai pi la suprafata.....


unele (gaze) cica sunt emanate de suprafatza creierului, se acumuleaza in cutia craniana, si creaza o asemenea presiune asupra organului gandirii, incat il face din ce in ce mai mic...:PPP
eu_geminy
Postat pe 10 Septembrie 2010 21:08
ge...aham.....uneori chiar vid total.....
tutankhamon
Postat pe 10 Septembrie 2010 21:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Party vineri pe 25 BOTOX & ZOOM Party! 6 De la: ileana_damian 22 Februarie 2011 15:35
IRINA POPA RELANSEAZA JAZZUL ROMANESC 1 De la: matusalemica 18 Decembrie 2011 10:02
Medicina Traditionala Chineza si Qigong-ul Terapeutic 1 De la: Marcel_D 4 Noiembrie 2011 11:35
SUPERVIZARE IN PSIHOLOGIE CLINICA: 4 mai 2011 1 De la: CLINICAAQUAMARIN 10 Aprilie 2011 08:48
Anatol Basarab-previziuni 0 De la: 2 Martie 2010 17:00
Setari Cookie-uri