| Ca tot ne-am mai reamintit ce frumoasa a fost copilaria noastra,m-am gandit ca ar fi frumos sa ne amintim de jocurile copilariei si sa povestim fiecare joc in parte cum se juca. | ||
|
bau Postat pe 16 Iunie 2010 10:16 |
||
|---|---|---|
Incep eu,pana va faceti curaj �ar�, �ar� vrem osta�i! La acest joc pot participa c�t mai mul�i copii. Copiii se �mpart �n dou� tabere. Micu�ii din fiecare grup trebuie s� se �in� de m�ini foarte str�ns. Primii vor striga: ��ar�, �ar� vrem osta�i!� Iar juc�torii din cel de-al doilea grup le vor r�spunde: �Pe cine?� Unul dintre copiii din primul grup va numi un copil din grupul combatant: ��l vrem pe... � Astfel, din al doilea grup va fi ales un copil menit s� �sparg� zidul� f�cut de adversari, pentru a putea r�m�ne �n grupa lui. Dac� nu va reu�i s� g�seasc� veriga slab� din tab�ra advers�, va r�m�ne acolo, �n echipa opus�. �n final, echipa care r�m�ne cu un singur copil este cea care a pierdut. |
||
|
bau Postat pe 16 Iunie 2010 11:21 |
||
De la: office_salinasusesi_ro, la data 2010-06-20 20:20:10SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Ne facem reclame la cabinete , sau vorbim de copilarie?
|
||
|
|
||
|
teodor_el Postat pe 1 Iulie 2010 14:25 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Vand scaun auto pentru bebelusi | 1 | De la: XEMONIA 11 Octombrie 2008 23:20 |
| sugestie de rotunjire a veniturilor | 4 | De la: eu_geminy 3 August 2011 22:43 |
| Terasa Kidz si Garbo | 34 | De la: ameno 22 Iunie 2010 15:35 |
|
|
||
| Bratari fine din argint | 1 | De la: dacris 18 Octombrie 2009 04:02 |
| Un pic de ajutor, va rog.. | 242 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:33 |
Spune Lucrurilor pe Nume: campania care cere un lucru simplu - adevărul
3 din 4 români au încercat să slăbească cel puțin o dată. De ce este momentul să vorbim diferit despre gestionarea greutății
Salvați Copiii: Reducerea vârstei răspunderii penale nu corectează cauzele unor evenimente tragice
Cum ajung copiii și adolescenții la acte de violență extremă: factorii declanșatori și semnele văzute prea târziu