| Ca tot ne-am mai reamintit ce frumoasa a fost copilaria noastra,m-am gandit ca ar fi frumos sa ne amintim de jocurile copilariei si sa povestim fiecare joc in parte cum se juca. | ||
|
bau Postat pe 16 Iunie 2010 10:16 |
||
|---|---|---|
Incep eu,pana va faceti curaj ar, ar vrem ostai! La acest joc pot participa ct mai muli copii. Copiii se mpart n dou tabere. Micuii din fiecare grup trebuie s se in de mini foarte strns. Primii vor striga: ar, ar vrem ostai! Iar juctorii din cel de-al doilea grup le vor rspunde: Pe cine? Unul dintre copiii din primul grup va numi un copil din grupul combatant: l vrem pe... Astfel, din al doilea grup va fi ales un copil menit s sparg zidul fcut de adversari, pentru a putea rmne n grupa lui. Dac nu va reui s gseasc veriga slab din tabra advers, va rmne acolo, n echipa opus. n final, echipa care rmne cu un singur copil este cea care a pierdut. |
||
|
bau Postat pe 16 Iunie 2010 11:21 |
||
De la: office_salinasusesi_ro, la data 2010-06-20 20:20:10SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Ne facem reclame la cabinete , sau vorbim de copilarie?
|
||
|
|
||
|
teodor_el Postat pe 1 Iulie 2010 14:25 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Salinadinoras Timisoara | 1 | De la: office_salinasusesi_ro 10 Februarie 2010 20:31 |
| bautura nutritiva pentru orica varsta | 2 | De la: pinicuta 18 Iulie 2009 10:50 |
| avem nevoie de ajutorul tutturor mamelor | 2 | De la: larisa_ana 1 Decembrie 2009 18:42 |
|
|
||
| vand haine bebe si copii din bumbac nou noute | 2 | De la: iandreiea 3 Iunie 2010 08:42 |
| Vand carucior chicco trio enjoy 3 piese | 4 | De la: kidz006758 10 Februarie 2010 13:27 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună