Ca tot ne-am mai reamintit ce frumoasa a fost copilaria noastra,m-am gandit ca ar fi frumos sa ne amintim de jocurile copilariei si sa povestim fiecare joc in parte cum se juca. | ||
bau Postat pe 16 Iunie 2010 10:16 |
||
---|---|---|
Incep eu,pana va faceti curaj ![]() �ar�, �ar� vrem osta�i! La acest joc pot participa c�t mai mul�i copii. Copiii se �mpart �n dou� tabere. Micu�ii din fiecare grup trebuie s� se �in� de m�ini foarte str�ns. Primii vor striga: ��ar�, �ar� vrem osta�i!� Iar juc�torii din cel de-al doilea grup le vor r�spunde: �Pe cine?� Unul dintre copiii din primul grup va numi un copil din grupul combatant: ��l vrem pe... � Astfel, din al doilea grup va fi ales un copil menit s� �sparg� zidul� f�cut de adversari, pentru a putea r�m�ne �n grupa lui. Dac� nu va reu�i s� g�seasc� veriga slab� din tab�ra advers�, va r�m�ne acolo, �n echipa opus�. �n final, echipa care r�m�ne cu un singur copil este cea care a pierdut. |
||
bau Postat pe 16 Iunie 2010 11:21 |
||
De la: office_salinasusesi_ro, la data 2010-06-20 20:20:10SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta ![]() ![]() |
||
|
||
teodor_el Postat pe 1 Iulie 2010 14:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Jocuri si jucarii pentru copii de toate varstele | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:56 |
Vand rochita fetita 2-3 ani pt. ocazie: nunta, serbare, petrecere. TRANSPORT GRATUIT | 2 | De la: ms99axl 16 Decembrie 2011 06:56 |
vand AVON | 1 | De la: gabyburciu 19 Februarie 2009 15:47 |
|
||
PRODUSE AVENT NOI STOC LIMITAT | 3 | De la: danielas999 20 August 2009 18:09 |
Vand Carucior Baby Star cu landou - 140 ron | 1 | De la: im2008 7 Noiembrie 2009 23:22 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an