LOCUINTE ANL?

fetelor am si eu niste nelamuriri cu privire la aceste ANL uri....
1.dak locuiti intr un anl spuneti mi va rog este necesar certificatul de casatorie?
2.ce salariu tre sa ai k sa te incadrezi in standardele lor?
3.cam cat timp astepti dupa un anl?
dak ma puteti ajuta va multumesc mult k st interesata de acest tip de locuinte.pupici
carter
Postat pe 16 Mai 2010 23:09
nu e neaparat certificatul de casatorie... dar cu cat il prezinti mai repede cu atat vei primi mai multe puncte.. pentru ca normal aceste anl-uri se separtizeaza dupa anumite puncte... si cam ai de stat dupa ele cat vor ei.. k daca au cunostinte care au optat pentru anl-uri vor fi ei in fatza ta.... niste rude de ale mele au stat 8 ani dupa o garsoniera! si nu e pus un criteriu pentru salarii.... dar clar ca cu cat e mai mic cu atat ai mai multe sanse. sanse mai sunt daca si aveti un copilas sau mai multi
si s-au modificat multe...
1. inainte puteai sa locuiesti cu "chirie" 3 ani dupa care puteai sa cumperi apartamentul si banii care i-ai dat pe chire in 3 ani se lua ca si un avans. Acum nu... nu se mai ia aceea chirie ca si avans !
2. nu ai dreptul sa modifici in casa absolut deloc, nici sa zugravesti, nimic.
3. platesti o chirie pe o garsoniera de 330 lei, care trebuie platita neaparat in data contractuala, daca intarzi macar o zi... esti poftit afara!
cel putin asa e in Baia Mare unde locuiesc eu!
ale_micutza
Postat pe 17 Mai 2010 12:40
Buna. Eu locuiesc la anl si pot sa iti spun ca daca esti casatorita trebuie sa prezinti certificatul de casatorie. Ajuta la punctaj. Da are importanta si salariul si nu trebuie sa fie mic, pentru ca nu castigi la punctaj. pentru a avea un punctaj bun trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii: sa fiti casatoriti, studii superioare ambii soti, vechimea cererii, salarii decente (considera ca poti sa iti achizitionezi locuinta in timp), conditiile de locuit actuale (daca locuiti mai multe persoane la un loc sau locuinta prezinta igrasie), daca aveti un copil. O ancheta sociala favorabila ( iti dau un pont daca doresti un anume etaj fii sigura ca nu il vei obtine; bine asta daca nu ai "pile". Si cred ca mai tine si de noroc. Asadar iti urez multa bafta.
nicoleta26
Postat pe 27 Mai 2010 15:55
La mine in oras probabil este prea multa coruptie si se merge pe principiul nepotismului, insa se pot face modificari astea pe propia raspundere. Iar cu chiria nu e chiar asa se penalizeaza. Altele sunt motivele pentru care poti fii dat afara. Dar numai in urma unei decizii a consiliului local. Toate doasarele trec prin consiliu. Ma bucur totusi sa aud ca sunt orase unde se respecta clauzele contractului. La mine in cartier ar trebui evacuati cam 50% dintre locatari. Dar asta e.
nicoleta26
Postat pe 27 Mai 2010 16:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
urgent ajutorrrrr!!!! 2 De la: zambil 17 Noiembrie 2010 08:23
alocatie nou nascut 36 De la: marya_daniela 24 Noiembrie 2011 13:01
indemnizatie crestere copil 6 De la: dancris 21 Iulie 2010 10:40
Scapa de cearcane pentru totdeauna 1 De la: andreeaiovici 27 Aprilie 2012 17:23
anticonceptionalele rigevidon 21+7 67 De la: valentina_mami 24 Februarie 2019 22:15
Setari Cookie-uri