ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Urinari dese la o fetita de 5 ani

Voteaza
*****Scor: 5 din 1 vot
 

Buna mamicilor!Sunt o mamica disperata caci nu mai stiu ce sa fac,de o saptamana fetita mea de 5 ani urineaza cam la un sfert de ora .I-am facut si bai calde,am fost si la medic unde ne-a dat un tratament cu augumentin bis,am facut si analize de urina si nu i-a iesit nici o infectie,i-am dat si uricol si tot degeaba.Acum suntem la a treia zi de tratament dar tot continua sa faca.Va rog din suflet daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva sa imi spuna si mie ce mai pot face.Va multumesc anticipat si va doresc multa sanatate la copiii vostri.
  citeaza   raspunde

Acum ma intreb si eu doctorul ti-a dat antibiotic pentru ce mai exact? Pt.ca face urinari dese sau ca a fost diagnosticata cu ceva anume???
Daca a facut acum de curand o viroza se poate sa urineze mai des datorita faptului ca trebuie sa bea foarte multe lichide, ca asa am patit si eu cu fetita...acusi acusi la baie dar facea si cantitati mari de urina ca bea multe lichide.Daca a ta face des si putin cred ca a racit jos si din cauza asta face.Dar o si ustura sau doar face multe urinari?Eventual sa-i repeti analiza de urina poate nu a iesit nimic din prima ca se mai intampla.Nu stiu ce sa-ti zic ...imi dau si eu cu parerea...
  citeaza   raspunde

Da ai dreptate,doctorul mi-a dat total aiurea antibiotic iar fetita mea a facut acum o alergie de la el.Am fost la o doctorita mult mai buna si i-a prescris uricol,urinex,vit.c si nurofen,astept sa vad cum se mai simte dar acum e mai rau cu alergia.M-am saturat de medicii astea care dau antibiotic fara sa clipeasca.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: