| Monitorizati-mi sarcina!Finalizarea nasterii va apartine!Vand bebelus! | ||
|
kidz007554 Postat pe 6 Aprilie 2010 01:17 |
||
|---|---|---|
Cum poti sa vinzi un bebelus? Mai nou la piata se vand bebelusi,asta e noua moda? Cum poate D-zeu sa va lase sa puteti avea copii,nu meritati acest dar minunat |
||
|
bau Postat pe 6 Aprilie 2010 14:42 |
||
| Si asa de curiozitate, cam cat ai vrea pe el????? | ||
|
|
||
|
corina_dragoi Postat pe 6 Aprilie 2010 14:46 |
||
vaiii nu pot sa cred ce citesc ,esti penibila femeie,patetica si jalnica in acelasi timp..este cumva o gluma cum poti scrie asa ceva pe un forum cu mamici,cum pot face copii niste creaturi dinastea...daca erai in fata mea nu stiu ce faceam cu tinesper totusi sa fie o gluma ce ai scris si daca nu este si vei face asa ceva sa ai parte de ce este mai rau in viata
|
||
|
anaROBERT Postat pe 7 Aprilie 2010 01:06 |
||
Doamne oare cum poti suporta astfel de creaturi pe Pamant?cum pot avea asemenea femei copii?de ce multe altele care vor din tot sufletul sa aiba nu pot avea,mi-e sila de tine!!
|
||
|
Szilvia_kidz Postat pe 7 Aprilie 2010 15:13 |
||
| Sama fereasca D-zeu si cand ma gandesc ca altele ar vrea sa aibe bb din tot sufletul. Cum poti trai pe pamant? | ||
|
viobregar Postat pe 7 Aprilie 2010 15:32 |
||
| eu am crezut ca este o gluma dar chiar si asa este de prost gust si penibila chiar,pacat ca nu are profil si mai multe date..... | ||
|
anaROBERT Postat pe 7 Aprilie 2010 15:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Castiga o tabara pentru copilul tau | 1 | De la: adventurecamps 2 Decembrie 2009 15:19 |
| Jocuri si jucarii | 1 | De la: jocurisijucarii 23 Noiembrie 2009 15:21 |
| Zi de nastere 1 an- petrecere-tort-jucarii | 6 | De la: dianadimofte32 3 August 2009 17:18 |
|
|
||
| Salut sau Buna | 1 | De la: garbo200785 10 Aprilie 2011 10:34 |
| Alimente interzise copiilor sub 1 an!!!!!!!! | 17 | De la: tanase_claudia 9 Iunie 2010 20:26 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună