|
Bun� ziua, V� rog frumos s� m� informa�i sau s�-mi da�i un punct de reper �ntr-o problem�. Dac� am intrat �n concediu prenatal (la termen normal) am dreptul s� primesc salariu �i de la locul de munc� unde sunt angajat� cu cumul? Dac� am dreptul v� rog s�-mi da�i informa�ii �i despre baza juridic�. V� mul�umesc mult, Gabriella |
||
|
Gabica_kidz Postat pe 16 Februarie 2010 13:38 |
||
|---|---|---|
|
kidz006909 eu n-am inteles prea bine intrebarea. Ce stiu este ca odata intrat in Concediu prenatal patronul iti plateste prenatalul si postnatalul si el primeste banii de la CAS. |
||
|
bau Postat pe 16 Februarie 2010 13:45 |
||
| Eu sunt angajat� cu norm� �ntreag� undeva, dar mai am �i cumul (o jum�tate de norm�) la o �coal� unde predau. �ntrebarea mea este: dac� am sau nu dreptul la venit pe parcursul concediului prenatal �i de la �coal�, unde sunt angajat� cu cumul (sau doar de la locul de munc� unde am baza)? | ||
|
|
||
|
Gabica_kidz Postat pe 16 Februarie 2010 14:06 |
||
M-am interesat �n mai multe locuri �i e bine de �tiut pentru to�i care au primit salariu de la dou� locuri de munc� (codul muncii permite �i dou� norme) au dreptul la salariul �n perioada concediului de maternitate (prenatal+postnatal) de la ambele locuri de munc�. Asta pe baza legii 158/2005 (art.23). Deci nu v� l�sa-�i m�micilor, fiindc� �i mie mi-au acordat acest salariu foate greu, necunosc�nd bine legile �n vigoare, dar p�n� la urm� am reu�it.
|
||
|
Gabica_kidz Postat pe 22 Februarie 2010 16:49 |
||
ma bucur sa aud asta...am stiut eu ceva dar nu eream sigura
|
||
|
bau Postat pe 22 Februarie 2010 16:52 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ofer medicamente | 1 | De la: Creatza 2 Octombrie 2008 16:41 |
| Mamica in luna Septembrie | 3 | De la: kidz000717 3 Mai 2009 15:52 |
| Un Carucior pentru gemeni? | 12 | De la: garbo_381268 1 Martie 2015 20:12 |
|
|
||
| mamici din sibiu | 12 | De la: bebe_Theo 17 Februarie 2010 13:03 |
| Dr de Iasi | 4 | De la: bela_gaby84 15 Ianuarie 2011 00:01 |
Consultații și investigații medicale gratuite pentru persoane vulnerabile din sudul României- programul Energie pentru sănătate
92% dintre români sunt îngrijorați de scumpiri, iar 60% renunță la brandurile preferate pentru branduri mai ieftine
Bullying-ul afectează aproape jumătate din elevii din România. Semnele pe care părinții nu ar trebui să le ignore
Screening gratuit pentru cinci tipuri de cancer, disponibil pentru locuitorii județului Brașov