ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Despre medici pediatri

Voteaza
*****Scor: 4 din 1 vot
 

as dori sa aflu detali despre medici pediatri din arad
  citeaza   raspunde

simt mamica de putin timp si as dori sa aflu cite ceva despre medici pediari din arad.nu am fost pina acuma la nici unul dar as dori sa ma duc la un control de rutina.bebita al meu are 4luni si este sanatos dar cred ca nu strica sa il duc sa il vada un pediatru .asa ca vas ruga pe mamicile din arad care ma pot ajuta ca nu cunosc medici pediatri si de la medicul de familie nu am primit nici un raspuns
  citeaza   raspunde

Medicul de familie la care ai inscris copilul ar trebui sa fie si de spacialitate pediatrica.Eu am pentru mine doctorul meu de familie si cand a trebuit sa o inscriu si pe Barbara chiar ea mi-a explicat ca nu o ia in evidenta deoarece nu are specializare pediatrica si mi-a indict sa merg cu ea la un medic de familie/pediatru.
Medicul de familie este obligat sa-ti dea o trimitere sau ceva catre un pediatru.Daca ai nelamuriri in ce il priveste pe bebe ceri pur si simplu o trimitere la pediatrie.Stiu ca sunt si doctori de familie care se simt lezati pe faptul ca li se pun indoieli pe diagnostitcul dat sau mai stiu eu ce, dar nu ar trebui sa fie asa de sensibili acesti doctori.In fond si la urma urmei e vorba de copilul tau si daca tu ai dubii su nelamuriri trebuie sa te indrume catre un medic de specialitate.
Nu iti convine unde esti acum schimbi medicul pur si simplu, nu-s batuti in cuie.
Eu sunt din Timisora si nu cunosc din Arad chiar daca ne despart doar 50/60 km.
  citeaza   raspunde

Ioana, si eu sunt din Arad. Copilul meu are 1 an si 7 luni. Pana acum am avut ceva probleme de sanatate si med de familie ne-a trimis la dr Dumitra la Centrul Arad Vest din Vlaicu. A fost ok. Nu stiu cat este de buna, dar pe noi ne-a ajutat. Am mai auzit de dr Gorgos Elena la Policlinica Laser,sau dr Marianut, cica ar fi bune si ele. Multe mamici tin legatura cu medicii de la matern, cu cei la care au fost bebe la nastere, gen Teodorescu, Satmarean.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: