![]() Sunt mamica a unui baietel de 12 ani care sufera de glanda tiroida si este supraponderal, de ani de zile ma lupt cu greutatea lui, la un moment dat reusisem sa-l aduc cat de cat la o greutate mai acceptabila dar apoi am esuat. De o saptamana am inceput alta etapa .Sper ca de data asta sa reusim. Am cautat pe net o asociatie, o fundatie a copiilor supraponderali dar nimik, numai sfaturi ![]() |
gabrryela Postat pe 20 Noiembrie 2009 16:07 |
---|
Ingrijorarea parintilor este de inteles. Problema obezitatii infantile, si toata mediatizarea din jurul ei, este suficienta pentru a ingrijora chiar si parintii care nu au copii. In timp ce opinia publica acuza parintii copiilor supraponderali de abuz, nu e de mirare ca parintii sunt disperati sa faca ceva, indiferent ce ar fi acel ceva. Deaceea eu m-am gandit sa fac urmatoarele: In primul rand sa ma dau copilului meu ca exemplu. In luna mai 2009, m-am apucat de treaba fiindca eram cam plinuta, cu ajutorul unei foarte bune prietene( instructor de fitness) am reusit sa dau 12 kg jos, daca nu ar fi fost ea, n-as fi reusit.( Toate aceste kg le-am dat jos prin sport, mancare putina si ceaiul verde). De fapt aici vroiam sa ajung, la sport. ![]() |
gabrryela Postat pe 20 Noiembrie 2009 18:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Am descoperit o problema la contract... | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:15 |
lohiile | 16 | De la: dariagyna 6 Mai 2009 16:21 |
buna ! | 1 | De la: garbo184386 29 Ianuarie 2011 12:54 |
|
||
Cum pot sa scap de vergeturi? | 4 | De la: garbo_380519 18 August 2013 16:20 |
Concediu de maternitate prenatal - Obligatoriu? | 9 | De la: andrajuganarucalin 14 Aprilie 2009 10:46 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9