Webkinz

are careva?

detalii:
Webkinz: animalutele de plus prind viata pe internet!

Fiecare animal Webkinz are atasat un cod secret ce poate fi descoperit dupa cumparare. Cu ajutorul lui, copiii se pot inregistra in Webkinz World (pe www.webkinz.com) alaturi de animalul ales, adica versiunea virtuala a jucariei cumparate.

Acolo pot avea grija de el, il pot imbraca, il pot duce la doctor, pot juca jocuri, pot participa la activitati educative variate sau pot vizita alti membrii Webkinz.
Inregistrarea in Webkinz World nu presupune divulgarea datelor personale ca adresa de e-mail, nume de familie sau numar de telefon.

Jocul ii prinde adesea si pe cei mari de exemplu persoanele adulte care nu stapanesc foarte bine limba engleza au acum sansa sa isi perfectioneze cunostintele in timp ce copiii/nepotii lor abia o invata.

In spatiul virtual, micutii pot castiga proprii bani virtuali (numiti KinzCash) si alte bonusuri. Astfel copiii invata sa fie economi si, in acelasi timp, deprind responsabilitatea fata de un animal de companie: merg in magazine virtuale pentru a isi hrani pet-ul, il imbraca, ii pot decora camera, gradina in care pot creste legume si fructe, ba chiar il pot trimite si la studii.

Producatorii asigura ca Lumea Webkinz este complet sigura si securizata: website-ul are si o sectiune de chat unde cei mici se pot intalni, insa a fost conceput cu un sistem de control ce permite parintilor sa aleaga nivelul de protectie. Exista optiunea de chat cu fraze prestabilite (peste 900 la numar) sau chatul liber care este protejat de un filtru semantic.

Copiii invata astfel sa devina responsabili, sa aiba grija de un animal de companie si, cel mai important, isi pun la incercare inteligenta si creativitatea.
burlacu_mariana
Postat pe 11 Iulie 2009 09:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
in atenta tutoror mamicilor care vor sa scape de un scaun de masina 2 De la: adrica 18 Februarie 2010 22:24
PETRE MARINA - BONA NESERIOASA 2 De la: garbo_6244 1 August 2012 13:15
mamicilor...am gasit gradinita de vis 72 De la: bebe_oriana 27 Iulie 2017 22:07
intrebare pt mamici cu bebei care au avut pojarel 5 De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 16:30
Diabet la copil sub 2 ani 5 De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 16:31
Setari Cookie-uri