Baby Orajel- gel pentru calmarea durerilor de dintisori

Daca ai probleme cu durerile de dinti datorate aparitiei dintisorilor foloseste Baby Orajel!

http://www.geocities.com/babyorajel_ro/

Cand copilasul tau da semne ca i-ar iesi dintii (pe la 6 luni ar trebui, deja, sa te astepti), nu e cazul sa te panichezi. Nici nu ai de ce, toti copiii trec prin asta. Tot ce trebuie sa faci este sa observi cu atentie simptomele bebelusului, sa i le raportezi medicului pediatru si apoi sa urmezi fidel instructiunile. Pe de alta parte, nu e de dorit nici sa pui pe seama primilor dinti alte simptome, mai alarmante. Ca regula generala, cand ai vreo suspiciune, e bine sa-i faci o vizita medicului pediatru, pentru ca orice mica problema de sanatate a bebelusului poate avea o evolutie imprevizibila. Mai bine sa pari o pisaloaga, decat sa neglijezi o eventuala afectiune a copilului tau! Asculta-ti instinctul matern si vei sti ce e de facut

http://www.geocities.com/babyorajel_ro/
danielanovalex
Postat pe 5 Iunie 2009 19:48
Baby Orajel Naturals
http://babyorajel.blogspot.com

Noul Baby Orajel Naturals ofer puterea, sigurana i eficiena eugenolului.
http://babyorajel.blogspot.com


i acum v vei bucura de odihn i copilaul va avea un somn uor i linitit.

Pur i simplu tii c este natural.

Baby Orajel NATURALS este un gel ce calmeaza durerile provocate de aparitia primilor dintisori ale bebeluilor.

Gelul Baby Orajel Naturals conine ca substan activ EUGENOL 1,2% care este un anestezic natural ce se folosete pentru tratarea afeciunilor dureroase ale mucoasei (gingia este o mucoas) i a tegumentelor.

Baby Orajel NATURALS contine 1,2% eugenol.
Baby Orajel Naturals formula ce conine un tub de gel Baby Orajel NATURALS de 9,4 grame.


http://babyorajel.blogspot.com
babyorajel
Postat pe 8 Iunie 2011 12:26
Baby Orajel TwinPack
http://babyorajel.blogspot.com/

Sub forma de lichid (yum, cu gust de ciree) sau de gel (daaaaa, cu arom de fructe de pdure, ce-i va mai plcea lui bebe!), n formula special pentru noapte Baby Orajel nu conine alcool, se aplic pe gingia dureroas i i face efectul imediat! Bebe nu are rbdare!

http://babyorajel.blogspot.com/

Vorbii mai nti cu pediatrul dumneavoastr pentru utilizarea produsului Baby Orajel. Citii cu atenie prospectul produsului nainte de folosire.
Baby Orajel este un gel ce calmeaz durerile provocate de apariia primilor diniori ale bebeluilor. Nu conine alcool (conine doar un calmant benzocain natural) i se aplic pe gingia dureroas!
Baby Orajel se poate folosi i de ctre aduli cu efect garantat!
D o cutare pe net despre dentinox, calgel, glicerina boraxata si alte minuni de calmare a gingiilor, ct se poate de toxice pentru organismul copilaului tu. ncearcai mai bine chamomilla (granule homeopate sau siropel) sau osanit dac v poate trimite cineva din afar.

http://babyorajel.blogspot.com/

Sfaturi pentru mmici

Cand copilasul tu d semne c i-ar iei dinii (pe la 6 luni ar trebui, deja, s te atepi), nu e cazul s te panichezi. Nici nu ai de ce, toi copiii trec prin asta. Tot ce trebuie s faci este s observi cu atenie simptomele bebeluului, s i le raportezi medicului pediatru i apoi s urmezi fidel instruciunile. Pe de alt parte, nu e de dorit nici s pui pe seama primilor diniori alte simptome, mai alarmante.
Ca regula general, cnd ai vreo suspiciune, e bine s-i faci o vizit medicului pediatru, pentru c orice mic problem de sntate a bebeluului poate avea o evolutie imprevizibil. Mai bine s pari o pisloag, dect s neglijezi o eventual afeciune a copilului tu! Ascult-i instinctul matern i vei ti ce e de fcut.

Baby Orajel este un gel ce calmeaz durerile provocate de apariia primilor diniori i nu numai. Se recomand ca gelul Baby Orajel s nu se aplice de mai mult de 3-4 ori ziua i de 2 ori noaptea.
Pentru aplicarea gelului Baby Orajel trebuie mai nti splate bine minile i apoi se pune puin gel Baby Orajel pe buricul degetului i se maseaz doar zona de pe gingie cu probleme (acei mugurai albi) ai bebeluului.

Nu se pune BabyOrajel pe limba sau n gtul copilului.
http://babyorajel.blogspot.com/

Gelul Baby Orajel conine ca substan activ benzocain care este un anestezic local ce se folosete pentru tratarea afeciunilor dureroase ale mucoasei (gingia este o mucoas) i a tegumentelor.

Baby Orajel Teething Gel Nighttime Formula (sau gelul Baby Orajel de noapte) conine 10% benzocain iar Baby Orajel Teething Gel - Daytime formula (sau gelul Baby Orajel de zi) conine 7,5% benzocain.

http://babyorajel.blogspot.com/


Noi aducem n Romnia Baby Orajel Teething Gel - Twin Pack formula ce conine 2 tuburi de gel Baby Orajel (zi i noapte) de cte 5,3 grame fiecare.

http://babyorajel.blogspot.com/
babyorajel
Postat pe 8 Iunie 2011 12:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand balansoar graco electric, scaun masina Inglesinia 0-18 kg, patut lemn + saltea cocos, premergator, carucior landou + sport 6 De la: iasomia 25 August 2010 08:58
buna vreau sa stiu cum sa imi fac album astept rasp cat mai repede va rog 4 De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:18
Mamici nascute in mai 1 De la: iasmina 19 August 2009 10:14
Ma inseala ! 77 De la: garbo_418409 11 Iunie 2016 09:09
HAINE GRAVIDUTA 8 De la: mariutza_mea 25 Decembrie 2008 12:40
Setari Cookie-uri