Masca detoxifianta si mineralizanta cu spirulina si ananas, tonic facial hidratant si rejuvenant si crema cu vitamine - iata 3 retete bio dedicate ingrijirii tenului gras, formulate din ingrediente naturale pe care vi le puteti concepe singure acasa.
A vitamina C 1 gr
A laptisor de matca pudra 1 gr
A ulei de jojoba 10 ml (9,3 gr)
A vitamina A 18 picaturi
A ulei esential de tea tree 5-7 picaturi
A ulei esential litsea cubeba 5 picaturi

Dezinfectati toate ustensilele cu care lucrati.

Se pune baza de crema intr-un bol sau intr-un pahar berzelius, dupa care se presara treptat vitamina C, amestecand crema timp de 1-2 minute cu pauze, apoi se incorporeaza laptisorul de matca pudra, amestecand in continuare crema.

Se adauga uleiul de jojoba si restul ingredientelor amestecand bine crema dupa fiecare incorporare. La aplicare evitati contactul cremei cu mainile neigienizate, folositi eventual o spatula pentru prelevarea cantitatii dorite.

Inainte de folosire, compozitia se lasa 24 ore la frigider pentru sinergizare. Se recomanda aplicarea ca si o crema de noapte datorita adaosului de vitamina A. Ustensile de care aveti nevoie sunt: cilindru gradat sau cantar de precizie, spatula. Compozitia se pastreaza timp de o luna la frigider; termenul de valabilitate se poate prelungi pana la 3 luni prin adaosul a 12 picaturi de conservant cosgard.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

3. Masca detoxifianta si mineralizanta cu spirulina si ananas

Pentru ~ 20 ml, o aplicare gr/ml
A argila verde 8 gr
A spirulina pulbere 1 gr
A ananas pudra 1,5 gr
A acid lactic 9 picaturi


A apa minerala plata 13 ml (13 gr)

Dezinfectati recipientul dedicat si toate ustensilele cu care lucrati. Se amesteca argila cu spirulina si ananasul pudra pana la uniformizare. Peste ele se toarna apa, apoi se adauga acidul lactic.

Se omogenizeaza compozitia pana cand devine uniforma. Apa minerala se poate substitui cu apa florala selectata in functie de tipul tenului. Masca se aplica cu o pensula si se lasa sa actioneze pana la uscare, in jur de 10-15 minute. Se clateste abundent apoi fata cu apa calduta, dupa care se poate aplica optional o crema hidratanta intrucat masca nu contine uleiuri.

Masca este dedicata in principal tenului gras, afectat de impuritati. Are efect exfoliant si purifiant datorita acidului lactic si detoxifiant plus mineralizant de la spirulina si ananas.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Ustensile de care aveti nevoie sunt: cantar de precizie, pensula

Se aplica proaspat.


Informatii oferite de Elemental. Elemental.ro ofera materiile prime, ingredientele, echipamentele, retetele si articolele tematice care va ajuta in prepararea cosmeticelor handmade.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri