Ingrijirea are ca obiectiv ziua sa protejeze si sa mentina hidratarea pielii si noaptea hranirea, respectiv regenerarea. Gomajul sau curatarea in profunzime ajuta la eliminarea celulelor moarte. Mastile asigura ingrijire in profunzime.
In general, pielea are un pH intre 4 si 8. PH-ul pielii variaza usor in func ie de zona, aciditatea este mai pronuntata la axile si mucoasele intime si este usor diferita in functie de varsta. pH-ul pielii normale este unul acid.
1. Tenul normal are un pH de 6, este deci un ten echilibrat.
2. Tenul uscat are pH-ul mai scazut de 6, este deci un ten acid.
3. Tenul gras are un pH mai ridicat de 6, este deci un ten alcalin.
Produsele de igiena si ingrijire, cosmeticele au un rol semnificativ in influentarea pH-ului pielii, astfel este important sa se apeleze consecvent la compozitii potrivite.

PIELEA GRASA

Fiecare dintre noi poate descoperi singur ce tip de piele are, nu trebuie neaparat sa apelam la ajutorul unui specialist. Documentandu-ne si informandu-ne din surse de incredere si avizate, ne putem identifica cu usurinta tipul de piele. Dupa ce stim cu exactitate din ce categorie face parte piele noastra, abia atunci putem apela la produse de ingrjire si cosmetice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Pielea grasa are adesea porii dilatati. Aspectul general al pielii grase este lucios ca urmare a productiei de sebum in exces. Acest tip de piele este predispus la aparitia cosurilor, punctelor negre sau acneei. Pe termen lung se observa o ingrosare a stratului cornos si nuanta pielii poate sa devina neuniforma.

RUTINA ZILNICA DE INGRIJIRE A PIELII GRASE


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri