Va propunem sa aflati care sunt acele alimente care va energizeaza si va binedispun!

Legumele

Legumele sunt surse principale de minerale si fibre, precum si substante active importante in mentinerea sanatatii. Organismul nostru este astfel “proiectat” genetic incat sa fie foarte compatibil cu fructele si legumele in stare cat mai cruda, asadar este de preferat sa le consumati sub forma de salate in care puteti adauga si branza si ficat de pui la gratar taiat cubulete pentru a beneficia de trei alimente bune dintr-o singura portie.

Semintele

Semintele contin substante speciale, mai ales daca sunt consumate sub forma de germeni. Exista chiar o latura a medicinei naturiste care trateaza cu germeni numita Gemoterapie. Semintele uelioase, precum cele de dovleac, floarea-soarelui, dar si alunele si nucile contin acizi grasi de buna calitate, fibre, dar si omega 3 si omega 6 si o serie de substante active foarte utile in special sanatatii creierului si ficatului. Pentru ca au insa o structura foarte complexa, trebuie consumate in cantitati mici, de exemplu o lingura de alune (sau nuci) pe zi si una de seminte (de floarea-soarelui, de dovleac, susan etc.), le puteti pune in salata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Un articol de Iulia Dibu

Sursa: Healthy.ro, suplimentul de sanatate by Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam:

Cand a face dragoste doare...

6 Tratamente naturiste pentru renuntarea la fumat

Cura intensa de detoxifiere cu legume


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri