17 Mai 2018 publicat în Tratamente naturiste 29 share-uri

Doar dacă îți vei însuși aceste câteva obiceiuri în viața ta, poți să îți asiguri nu doar un trai mai îndelungat, ci și o sănătate de fier.

Acestea sunt obiceiurile oamenilor longevivi

 5.  Învață să trăiești sănătos: Bea vin!

Că tot veni vorba de regiunea Italiei Chianti, unde se face unul dintre cele mai bune vinuri din lume…  Femeile care consumă o doză moderată de alcool au o rată de mortalitate mult mai mică. Consumul moderat de alcool reprezintă un pahar de alcool pe zi, pentru femei.

Foto: Pexels/ bruce mars

 6. Învață să trăiești sănătos: Mănâncă salate și profită de legumele de sezon!

Îndrăgostește-te de salate. Există modalități infinite de a prepara cele mai sănătoase, hrănitoare și gustoase salate. Include cât mai des legumele și verdețurile în alimentația ta și consumă-le atât crude cât și gătite. Aportul de nutrienți, vitamine și minerale este un adevărat cocktail bine-făcător pentru organism.  

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat

 
 7.  Învață să trăiești sănătos: Demachiază-te!

Este foarte important pentru sănătatea pielii tale să te demachiezi și să îți cureți tenul cu atenție și cu produse potrivite, în fiecare seară. Pielea ta este cel mai mare organ al corpului și de aceea este atât de important să ai grijă de ea.  
 

8. Învață să trăiești sănătos: Fă curat!

Nu e deloc neobișnuit să auzi acest lucru. Se pare că, treaba pe care o facem în casă în mod frecvent contribuie la longevitatea noastră. Să avem grijă de spațiul de locuit înseamnă să ne mișcăm mai mult, să ținem la distanță bacterii si germeni dăunatori și în același timp să permitem ca energiile pozitive să ne pătrundă în spațiul de locuit, chemând dragostea și abundența. Îți recomandăm și 10 SECRETE FENG SHUI ca sa atragi prosperitatea si dragostea in casa ta!

9.  Învață să trăiești sănătos: Mănancă nuci și semințe 

Oamenii care mănancă nuci își reduc riscul de a se îmbolnăvi de boli de inimă, diabet, cancer, probleme la plămani. Ia în considerare această informație atunci când introduci mai multe alimente din familia nucilor în alimentația ta. Să le consumi în salată se poate dovedi o alegere nu doar inspirată, ci mai ales gustoasă și hrănitoare. 

10.   Învață să trăiești sănătos: Lasă-te de fumat! 

Studiile au arătat că femeile care s-au lăsat de fumat înainte vârstei de 40 de ani au trăit cu o decadă mai mult decât cele care au continuat acest obicei negativ.   


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri