12:12, 7 Decembrie 2017 publicat în Tratamente naturiste 212 share-uri

Dureri de cap, ameteli si senzatia de voma – acestea sunt reactii comune pe care le avem in spatii inchise si aglomerate. Motivul? Lipsa ionilor negativi, supranumiti si "vitaminele aerului".

Nu te lua dupa denumirea lor. Nu este nimic negativ in legatura cu ei. Ionii negativi aduc un imens beneficiu organismului nostru, in timp ce ionii pozitivi ne fac rau. Cea mai mare concentratie de ioni negativi o vei gasi in aerul curat, natural.

Perioada anotimpului racoros provoaca si o reimprospatare a atmosferei si e bine sa constientizam care sunt beneficiile aerului curat, incarcat de ioni negativi, pentru sanatatea noastra.

Citeste si:
Șase metode simple pentru a stimula sistemul imunitar al copiilor...
Șase metode simple pentru a...

Ionii sunt particule invizibile din aer incarcate electric. Unele dintre aceste particule sunt incarcate pozitiv, iar altele negativ. Ionii pozitivi sunt molecule care au pierdut unul sau mai multi electroni, in timp ce ionii negativi sunt de fapt molecule de oxigen, care au o sarcina electrica negativa in exces. Ionii negativi se gasesc din abundenta in natura, cu precadere in jurul cascadelor, in zonele marine sau dupa furtuna, in zonele montane si in jurul padurilor.


Citeste si:
În 2021, Grupul Ensana Health Spa Hotels Sovata mizează pe...
În 2021, Grupul Ensana Health...

Foto: Shutterstock/ tache

Ionii negativi sunt prezenti in aerul pe care il respiram si in corpurile noastre. Ionii negativi se mai numesc de altfel si "vitaminele aerului", ei stimuland si armonizand procesele noastre vitale. Ei au un impact atat la nivel fizic cat si psihic.

Iata in ce fel contribuie ionii negativi la sanatatea noastra:

  • Neutralizeaza radicalii liberi
  • Revitalizeaza metabolismul la nivel celular
  • Potenteaza functionarea sistemului imunitar
  • Purifica sangele
  • Aduc un echilibru la nivelul sistemului nervos ajutand somnul si digestia.
  • Influenteaza starea generala de bine tot prin stimularea bunei functionari a sistemului nervos.

Citeste mai departe >>>


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri